Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

QUOTE(shogeta @ 2011 06 01, 11:55)
pradejau begioti ir as  blush2.gif tik pradeda sona skaudeti nuo ko cia nuo blogo kvepavimo?atrodo ir vienaip ir kitaip kvepuoju visvien skauda doh.gif

tik nesustok,pradėjus diegti sulėtink tempą ir giliai kvėpuok-praeis 4u.gif
Atsakyti
Po fitneso varzybu atidarau begiojimo sezona ir as. Tik rytais: 6val 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bėgiotojos smile.gif

Pradėjau ir aš bėgioti ax.gif Kadangi rytais neprisiverčiu anksti keltis, nes kad spėčiau į darbą, reiktų išbėgti kokią 5 val. ryto, o tai jau man misija neįmanoma, tai bėgioju vakarais, o bėgioti einu į stadioną prie mokyklos, ratus suku...

Tik kartais vakarais sunku prisiversti, nes po darbo alkana grįžus būna prisivalgau per daug, paskui bėgioti labai sunku biggrin.gif Norėjau paklausti, kiek maždaug valandų turi praeit po valgio, kad galima būtų normaliai eiti bėgioti? Turbūt kokios 4 valandos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 03 birželio 2011 - 07:34

Ash priverstines 'atostogas' turesiu. Uzvakar ishbegau mazai apsilus/prasitampius, nes visgi maniau vakaras, jau vis tiek raumenys isile, nereik tiek demesio skirti kiek rytais. Tai matyt pasitempiau kluba doh.gif Ash shiaip turiu bedu su kairiuoju klubu, bet si karta skausmas kitoks visai. Vakar dar pabegiojau, bet jau per skausmus didelius, o siandien bandysiu pailseti ir eisiu sildancio kazkokio tepalo pirkti, tikiuosi greit praeis smile.gif
Atsakyti
ingulia, tai įvairiai, jei greitesnė medžiagų apykaita, tai gal ir greičiau. Dar ir priklauso, ką valgei, ar sunkaus ar lengvo maisto. Žodžiu - įvairiai kiekvienam. Bet šiaip, vidutiniškai apie tris.

Gin 4u.gif , oi, kaip nepasisekė. Tikiuosi ten nieko blogo. Linkiu kuo greičiau sveikti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ingulia man poros valandų užtenka, bet kiekvienai turbūt individualiai mirksiukas.gif

GinCherry sveik greičiau 4u.gif
Atsakyti
Ingulia, 2-2,5 val. Aišku, priklauso ir nuo to, ką valgai. Kartais kokią valandą iki bėgimo dar suvalgau kokį vaisių.
GinCherry, linkėjimai pasveikti kuo greičiau. Geriau nepersitempti ir išgyti visiškai prieš vėl pradedant bėgioti.

Šią savaitę 2 dienas bėgiojau po giluminio masažo. Labai lengva buvo bėgti - raumenukai gerai išmasažuoti, bet prakaitas žliaugė upeliais. Ir, aišku, masažistė parekomendavo nepersistengti su krūviu. bet po to jausmas buvo nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2011 06 03, 13:06)
Šią savaitę 2 dienas bėgiojau po giluminio masažo.

Kaip įdomu bigsmile.gif Kur dareisi ir kokiais tikslais? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 06 03, 13:13)
Kaip įdomu bigsmile.gif Kur dareisi ir kokiais tikslais? mirksiukas.gif

Suradau masažistę, kuri daro namuose. Tikslas labai moteriškas - lygesnė ir stangresnė oda smile.gif. Bandžiau limfodrenažinius ir kitus masažus kovai su celiulitu, bet nebuvau patenkinta. Matysim kaip dabar bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 06 01, 17:18)
Laisvės alėjoje ryte net atvirkščiai kartą buvo: baisiai išgąsdinau moterį, ji mano žingsnius išgirdo tik kai aš buvau keli metrai iki jos ir taip net ko ne pati pasidavė bėgti ir atsisuko tookiom išsigandusiom akim. Jaučiu, pagalvojo, kad koks plėšikas iki jos bėga smile.gif . Paskui net gailėjausi, kad neatsiprašiau jos, nes aš neplanavau jos išgąsdinti.

Būna būna ax.gif Net Ąžuolyne, kur atrodytų aplinka tokia gana sportiška, žmonės išsigąsta iš už nugaros atrisnojančiojo žingsnių garso.. Aš dar kažkada pagalvojau - o gal labai šnopuoju? lotuliukas.gif Nes gi galėtų būti, bėgu garsiai musiką klausydama. Bet eksperimentiniais tikslais pabandžiau išjungti ją, tai lyg ne, nešnopuoju labai baisiai karsta.gif

Tiesa, dabar šnopuoju ir be jokios fizinės veiklos.. Kažkoks virusas, ar koks velnias. Nosis užsikimšus, čiaudau. O lyg nealergiška niekam.. Tai va, kol kas ir nebėgu, gal net iš viso niekur eiti nederėtų. Bet vakar dar nebuvo tiek blogai, o ryt jau ir savaitgalis, tai ir pasigydysiu, reikia manyti.

QUOTE(ingulia @ 2011 06 03, 07:34)
Tik kartais vakarais sunku prisiversti, nes po darbo alkana grįžus būna prisivalgau per daug, paskui bėgioti labai sunku  biggrin.gif  Norėjau paklausti, kiek maždaug valandų turi praeit po valgio, kad galima būtų normaliai eiti bėgioti? Turbūt kokios 4 valandos?

Gavai įvairių jau patarimų, bet aš dar pridėčiau, kad labiausiai tai priklauso ne kažkokių neaiškių individualių savybių, ir net ne nuo to kiek valgai. (Priklauso ir nuo to, bet ne labiausiai). Didžiausią įtaką turi tai, kiek kartų per dieną valgai, kokie laiko tarpai tarp didžiųjų valgymų. Taigi, jeigu nori po valgymo mažiau laukti iki bėgiojimo, tai reikia įprasti dažniau valgyti.
O jeigu mitybos keisti nenori, tai po valgymo reikia bėgti pagal savijautą - kai jau nebesijausti apsunkusi, bet dar nesi išalkusi/išsekusi (čia taip hiperbolizuojant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aganju @ 2011 05 31, 07:17)
* sveika prisijungusi 4u.gif

** labai idomus patarimas del raktu lotuliukas.gif thumbup.gif  reiks pabandyti sivakar. beje, as lakstau visad apie 6 val vakaro, bet siandien turbut dar  bus per karsta, begsiu kokia 8 val...

* Ačiū! 4u.gif

** Taip, tikrai geriau nerizikuoti bėgioti kol dar karšta. Aš vakar dieną išėjau pabėgioti (na, toks nenugalimas noras užėjo blush2.gif ), tai kai parbėgau bloga buvo, labai ilgai užtrukau kol atsigavau, visa bordinė tiesiog. Jaučiu netoli kokio saulės smūgio buvo g.gif Galėjau gi nors kepurę ant galvos užsidėti, bet tiesiog neįvertinau koks priešas saulė kartais gali būti unsure.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 06 01, 18:39)
Bet patiko kazkieno patarimas risti prie batraisciu smile.gif

4u.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 06 03, 07:47)
Ash priverstines 'atostogas' turesiu. Uzvakar ishbegau mazai apsilus/prasitampius, nes visgi maniau vakaras, jau vis tiek raumenys isile, nereik tiek demesio skirti kiek rytais. Tai matyt pasitempiau kluba  doh.gif  [...]

Vaje, kaip nepasisekė unsure.gif Linkiu greito pagijimo! 4u.gif

QUOTE(ausrinelt @ 2011 06 03, 16:46)
* Tiesa, dabar šnopuoju ir be jokios fizinės veiklos.. Kažkoks virusas, ar koks velnias. Nosis užsikimšus, čiaudau. [...]

** ... O jeigu mitybos keisti nenori, tai po valgymo reikia bėgti pagal savijautą - kai jau nebesijausti apsunkusi, bet dar nesi išalkusi/išsekusi (čia taip hiperbolizuojant smile.gif

* Sveikatytės! 4u.gif

** drinks_cheers.gif Labai geras patarimas (ir kiti geri biggrin.gif ), tik norėjau pasakyti, kad asmeniškai man, tai sunku rasti tokį tarpą, nes aš kai nesijaučiu apsunkusi, tuojau ir valgyti noriu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2011 06 03, 13:20)
Suradau masažistę, kuri daro namuose. Tikslas labai moteriškas - lygesnė ir stangresnė oda smile.gif. Bandžiau limfodrenažinius ir kitus masažus kovai su celiulitu, bet nebuvau patenkinta. Matysim kaip dabar bus smile.gif

Kiek masažų darysiesi? Būtų įdomu jei pasidalintum rezultatais kai viską baigsi 4u.gif
Atsakyti