Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

Sveikos, jungiuosi ir aš - šiandien pagaliau išbėgau! Gėdingai mažai - tik 1200m, bet... svarbu pradžia padaryta ax.gif

bet jaučiuosi nelabai gerai tiesą sakant.. Širdutė nelabai patenkinta, ir kosulys kažkoks sausas atsirado.. Nepratęs kūnas judėt..
Atsakyti
Nu, kad jau daug čia naujokių, tai ir aš įllįsiu smile.gif Šiandien mano bėgiojimo garbingas jubiliejus, lygiai savaitė smile.gif Ir mane labai stebina, kad tai padariau. Ta proga šiandien nebėgau biggrin.gif Gavos penki bėgimai per savaitę. Tikrai nežinau kiek nubėgu... bet gaunas apie 30-40 minučių bėgimo. Vakar truputį bandžiau paeit vidurį bėgimo, bet kažkaip nesigauna, nes kojos vėl pačios ima kilotis biggrin.gif
Šiaip bėgimo niekad nemėgau, mokykloj buvo baisiausias dalykas, ką iš jos atsimenu ir visad sakiau, kad tai ne man. Dabar tenka gėdingai atsiimti tuos žodžius blush2.gif nes tiesiog kaifuoju nuo tos savijautos po begimo wub.gif Tai labai tikiuosi, kad gal ir patį bėgimą pamilsiu. Nu jei dar ir kokius teigiamus pokyčius ant kūno pajusiu, bus tiesiog tobulas reikalas smile.gif Bo dabar (kas per nekantrybė doh.gif ) po kiek vieno bėgimo save apsižiūrinėju ir jau to reto grožio ir stangrumo uodegoj ieškau lotuliukas.gif nematosi kol kas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šaunu jog gretos tik didėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 06 04, 16:27)
Kiek masažų darysiesi? Būtų įdomu jei pasidalintum rezultatais kai viską baigsi 4u.gif

Jau pasidariau 6. Planuoju bent 12-15, nes jau laaaabai reikia... Sėdimas darbas savo "žavesio" sėdimajai daliai pridėjo blink.gif
Sparčiai pradėjo gerėti situacija, kai po masažo pabėgioju. Nors persistengti labai lengva - širdelė kur kas greičiau dirba smile.gif. Baigsiu kursą, pasidalinsiu įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2011 06 03, 12:06)
Ingulia, 2-2,5 val. Aišku, priklauso ir nuo to, ką valgai. Kartais kokią valandą iki bėgimo dar suvalgau kokį vaisių.
GinCherry, linkėjimai pasveikti kuo greičiau. Geriau nepersitempti ir išgyti visiškai prieš vėl pradedant bėgioti.

Šią savaitę 2 dienas bėgiojau po giluminio masažo. Labai lengva buvo bėgti - raumenukai gerai išmasažuoti, bet prakaitas žliaugė upeliais. Ir, aišku, masažistė parekomendavo nepersistengti su krūviu. bet po to jausmas buvo nerealus smile.gif

Cia radau apie gilumini masaza, nugi, sudomino smile.gif

http://mantas-sakala...is-masazas.html
Atsakyti
Jau po bėgimo 4u.gif

2 dienas iš eilės - 2km. Nedaug, bet, gera pradžia.. smile.gif

Ir svoris krist pradėjo! Pirmą kartą po laabaaai ilgo laiko tarpo.. :}

o kaip jūs, bėgikės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2011 06 08, 08:53)
Jau po bėgimo  4u.gif 

o kaip jūs, bėgikės?  4u.gif

Aš kas antrą dieną kol kas tik bėgioju, nes vis dar raudona būnu po bėgimo kaip paršelis biggrin.gif O paskutinį kartą kai bėgau, dar veidas buvo nudegęs raudonai, tad atrodžiau kaip ufonautas raudonai violetiniu veidu biggrin.gif Nu bet čia neesmė, tik praeiviams keistai atrodžiau smile.gif
Po truputį didinu nubėgamą atstumą, tai dabar jau įveikiu 3km, kuom labai džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2011 06 05, 08:25)
Sveikos, jungiuosi ir aš - šiandien pagaliau išbėgau! Gėdingai mažai - tik 1200m, bet... svarbu pradžia padaryta  ax.gif

bet jaučiuosi nelabai gerai tiesą sakant.. Širdutė nelabai patenkinta, ir kosulys kažkoks sausas atsirado.. Nepratęs kūnas judėt..

Čia nieko nuostabaus, ir man taip būdavo. Labai tik neužsiplėškit pradžiai, geriausia pakaitalioti ėjimą su bėgimu (ristele): 2minutės bėgimo, 1 minutė ėjimo ir taip kol distanciją įveiki. Ne taip nusikamuosit, bet organizmas dirbs, pripras ir galėsit distanciją prabėgt be ėjimų.
Atsakyti
QUOTE(Tann @ 2011 06 08, 08:04)
tik praeiviams keistai atrodžiau smile.gif

na, nemanau, kad kas labai stebisi, kai mato iškaitųsi besportuojantį žmogų mirksiukas.gif - mažiau imk į galvą ką apie tave praeiviai mano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 06 08, 09:54)
na, nemanau, kad kas labai stebisi, kai mato iškaitųsi besportuojantį žmogų  mirksiukas.gif - mažiau imk į galvą ką apie tave praeiviai mano 4u.gif

Oi, aš ir neimu, tik man labai juokinga buvo, kai vienas pravažiuojančios mašinos vairuotojas į mane taaaaaip pasižiūrėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tann @ 2011 06 08, 09:03)
Oi, aš ir neimu, tik man labai juokinga buvo, kai vienas pravažiuojančios mašinos vairuotojas į mane taaaaaip pasižiūrėjo  lotuliukas.gif

gal patikai lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2011 06 08, 07:53)
Jau po bėgimo  4u.gif 

o kaip jūs, bėgikės?  4u.gif

man pernai pradėjus bėgiot niekaip nekrito svoris, ir db nekrenta.
bėgu po 2-3 km. daugiau 3jų km manau nebėgsiu, nes man žiauriai nepatinka pavargusių raumenų skausmas. ir užmigti tada sunkiau.
pernai bėgau su dideliu noru, o šiemet bėgu tik kad sąžinė negraužtų.
Atsakyti