Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 15:25)
Šitos man gražios  smile.gif

user posted image

drinks_cheers.gif bet cia lb sauni foto thumbup.gif o sukneliu modelis grazu, bet butu graziau ilgos, nes man asmeniskai puosniau atrodo nei trumpos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 14:24)
vat reikia žinoti, su kuo draugauti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Va kokia oranzine bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Va kur pamergės didis.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 14:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Va kokia oranzine bigsmile.gif
user posted image

o čia jau tikrai reikia turėt tobulos figųros drauges, kad tokiom suknelėm būtų galima jas apvilkti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 14:26)
drinks_cheers.gif  bet cia lb sauni foto thumbup.gif o sukneliu modelis grazu, bet butu graziau ilgos, nes man asmeniskai puosniau atrodo nei trumpos 4u.gif

o man pamergės kaip tik asocijuojasi su trumpom suknelėm - žaismingos, jaunatviškos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 15:35)
Va kur pamergės didis.gif  didis.gif  didis.gif

thumbup.gif vat cia tai "svajoniu" pamerges lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 15:38)

spalva lb grazi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 15:39)
o man pamergės kaip tik asocijuojasi su trumpom suknelėm - žaismingos, jaunatviškos  rolleyes.gif

na ir saunu thumbup.gif
Atsakyti
*GUCCI* žiūriu haskiuko dairaisi biggrin.gif tokį banditą pati namie auginu, nerekomenduoju net priešui biggrin.gif
Atsakyti
raudonos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 07, 14:47)
raudonos  4u.gif
user posted image

man patiktų 4 variantas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 15:47)
*GUCCI* žiūriu haskiuko dairaisi  biggrin.gif  tokį banditą pati namie auginu, nerekomenduoju net priešui  biggrin.gif

aha kazkaip gundausi tuo melynakiu wub.gif bet va kai ten zmogeliai papasakojo apie juos, tai jau po truputi atsikratau sios minties lotuliukas.gif o kiek laiko auginate suniuka savo?
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 15:48)
man patiktų 4 variantas  cool.gif

o man 3 arba 5 variantas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 14:53)
aha kazkaip gundausi tuo melynakiu wub.gif  bet va kai ten zmogeliai papasakojo apie juos, tai jau po truputi atsikratau sios minties lotuliukas.gif o kiek laiko auginate suniuka savo?

dar tik trečias mėnuo eina smile.gif išdaigų prikrečia, dar toks kvailiukas, bet pamažu darosi panašus į šunį biggrin.gif
Atsakyti