Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(pim @ 2010 08 07, 13:58)
Rimtai negirdėjot? Pvz Clinton`ų dukra liepė tėčiui iki vestuvių 7 kg numesti doh.gif  biggrin.gif
Ačiū 4u.gif

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dievuliau.. doh.gif vargsas Biliukas..
drinks_cheers.gif ech.. kad man pakartot kas duotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 14:57)
aš kažką panašaus parašiau, neperskaičiusi Jūsų žinutės  smile.gif  Valio, jei visos jaunosios tokios būtų  thumbup.gif
Papildyta:
Aš tikrai nenorėčiau, kad kažkas žiūrėtų po 20m mano vestuvių juostą ir juoktųsi iš suknelės  unsure.gif  Suprantu, kad mados keičiasi.. Gal ir Jūs su pamergėm kažkam po 20metų busit juokingos..

po tu 20metu kitaip atrodys mirksiukas.gif va dbr tai nenoreciau, kad kazkas juoktusi is mano sukneles, bet juk tais laikasi net nebuvo tu sukneliu pasirinkimo kaip dbr. tad ir buvo juokinga. pamergiu blizgancios sukneles.. na tikrai smagiai perziurejom juosta, o ir teveliai prisimene savo svente su dziaugsmu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 14:00)
nu gerai išgeriam kavos, užteks čia bergždžiai diskutuoti bigsmile.gif
user posted image

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 14:00)

drinks_cheers.gif nukrypom nuo temos is tikro.. reiktu foto cia sukneliu det.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 15:00)
user posted image

drinks_cheers.gif kompromisa cia sunkiai surasim gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 14:01)
po tu 20metu kitaip atrodys mirksiukas.gif va dbr tai nenoreciau, kad kazkas juoktusi is mano sukneles, bet juk tais laikasi net nebuvo tu sukneliu pasirinkimo kaip dbr. tad ir buvo juokinga. pamergiu blizgancios sukneles.. na tikrai smagiai perziurejom juosta, o ir teveliai prisimene savo svente su dziaugsmu wub.gif

mano tėvelių vestuvių foto turiu savo pirmajame vaikystės albume. Nuo jų vestuvių jau 30metų praėjo, tačiau nei mamos suknelė, nei dar kas neatrodo juokingai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 07, 14:53)
P.S. Netikėkit tongue.gif Viena iš tų pamergių esu aš, nesirinkom kartu suknelių.

rimtai? na tai saunioai cia jus tas spalveles pataiket thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 14:04)
mano tėvelių vestuvių foto turiu savo pirmajame vaikystės albume. Nuo jų vestuvių jau 30metų praėjo, tačiau nei mamos suknelė, nei dar kas neatrodo juokingai..  rolleyes.gif

O tarp kitko ir mano teveliam bus 30m kitais metais ir taip pat pvz mamos sukne ir as dar uzsideciau.. wub.gif tikra nei juokinga nei ka schmoll.gif cia nzn.. dar trb ir nuo skonio priklauso gal ar kaip..
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 07, 15:04)
mano tėvelių vestuvių foto turiu savo pirmajame vaikystės albume. Nuo jų vestuvių jau 30metų praėjo, tačiau nei mamos suknelė, nei dar kas neatrodo juokingai..  rolleyes.gif

mano mamos suknele irgi neatrodo juokinga, nes kadangi ji tokia daugiau klasikinio tipo, be jokiu blizguciu, nes mama nemegsta ju. dar nepamirskim, kad daug kas priklauso ir nuo skonio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 15:05)
O tarp kitko ir mano teveliam bus 30m kitais metais ir taip pat pvz mamos sukne ir as dar uzsideciau..  wub.gif tikra nei juokinga nei ka schmoll.gif cia nzn.. dar trb ir nuo skonio priklauso gal ar kaip..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 14:07)

Net nereikia laukt 20m.. pazekit ir dabar kartais, kai issirenka sukne, tai nei verkt nei juoktis.. bet jaunajai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 15:08)
Net nereikia laukt 20m.. pazekit ir dabar kartais, kai issirenka sukne, tai nei verkt nei juoktis.. bet jaunajai grazu 4u.gif

tai butent, skaitai mano mintis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 14:05)
rimtai? na tai saunioai cia jus tas spalveles pataiket thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Man atrodo, kad nuo raudonos spalvos nėra sunku nukrypti. Bėda turbūt tame, kad ne visos stengiasi tą sodriai raudoną rasti, tai ima rausvą ir sako "ai gerai bus, aš gal taip raudoną suprantu" ax.gif
Atsakyti