Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 16, 11:16)
lb teisingai parasete drinks_cheers.gif  thumbup.gif  nes man irgi lb grazu, kai yra pasirenkama kazkokia splava ir ji dominuoja visose vestuvese wub.gif  cia viena mergina daro juodai baltas vestuves, man grazu paziureti, nes tikrai lb prabangiai atrodo, bet pati juodos spalvos nesirinkau, nors tai viena is favoriciu mano rubu garderobe hihihi.gif o pamerges man tai nieko nepagelbejo, tiesiog su vyru pasakem ko norim ir viskas, jos su viskuo sutiko wub.gif

Kad su viskuo sutiko, tai puiku, nes cia teko skaityti apie pamergiu purkstavimus, kad tai spalva prie veido netinka (nueini i soliariuma du kart arba savaiminio idegio kremu issitepi ir visos spalvos tinka), tai modelis nepatinka. Tai aiskiai parodo, kad pamerge laiko save svarbesne uz nuotaka, todel dzysciau abejoti ar ji verta vadintis gera ir tikra drauge! Pamerges gali rinktis sukneles su kuriomis jos atrodo puikiai/nuostabiai, bet svyteti ta diena turetu nuotaka.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 16, 12:52)
Kad su viskuo sutiko, tai puiku, nes cia teko skaityti apie pamergiu purkstavimus, kad tai spalva prie veido netinka (nueini i soliariuma du kart arba savaiminio idegio kremu issitepi ir visos spalvos tinka), tai modelis nepatinka. Tai aiskiai parodo, kad pamerge laiko save svarbesne uz nuotaka, todel dzysciau abejoti ar ji verta vadintis gera ir tikra drauge! Pamerges gali rinktis sukneles su kuriomis jos atrodo puikiai/nuostabiai, bet svyteti ta diena turetu nuotaka.

cia daug tokiu yra aprasytu pamergiu, kuriom daug kas nepatinka, o taip pat ir nuotaku, kurios renka tas sukneles.. vienom ir kaina buna per didele, tai cia jau kitas klausimas, bet manau kiekviena gali sau leisti suknelei isskirti iki 200lt (uz tokia kaina jauciu turetu buti tikrai nebloga suknele) ax.gif
svyteti nori ir pamerges, juk jos aiskiai issako savo pageidavimus del sukneliu lotuliukas.gif
Atsakyti
nu bet moteros jūs duodat vaizdų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau kai pasakiau pavyzdį dėl to netikimo suknelės prie odos spalvos ir pan., tai jau iškart purkštavimas doh.gif o kai nuotaka purkštauja, kad nori ryškiai riūūūžavos (būtent, negalėčiau jos pavadint rožine) spalvos suknelių pamergėms, tai jau normaliai čia viskas, bus pati idealiausia nuotaka ir dzin, kad 120proc. pamergių ir šiaip moterų tokios nuotakos parinktos suknelės tarkim tiek spalva, tiek modeliu bus nepriimtinos? vis tiek tai bus PATI nuostabiausia nuotaka ir ne valia išsakyti pamergės nuomonę? biggrin.gif biggrin.gif

ačiū Die, kad vestuvės praėjo smagiai. suknelių buvo visokių - violetinė, žydra, juoda balta, juoda, visiškai paprasta marga, aukso spalvos. visos buvo tokios jau priskiriamos prie trumpų (na ilgis max. šiek tiek žemiau kelių gal ir buvo kurios nors), bet pulkas buvo tikrai žavus. ir ne suknelių klausimu, o būtent nuotakos, išvaizdos. net per nerealius karščius pulkas atbuvo, palaikė, padėjo (vyrai žliaugė su kostiumais stovėdami, bet o kam tai rūpi?), buvo šalia ir buvo laimingi dėl jaunųjų laimės. mano suknelė buvo dviejų spalvų, bateliai balti ir nei išsišokau iš minios, nei ką. bateliai gal trijų pamergyčių buvo balti, tai niekam netrukdė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 08 16, 14:12)
nu bet moteros jūs duodat vaizdų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif jau kai pasakiau pavyzdį dėl to netikimo suknelės prie odos spalvos ir pan., tai jau iškart purkštavimas  doh.gif o kai nuotaka purkštauja, kad nori ryškiai riūūūžavos (būtent, negalėčiau jos pavadint rožine) spalvos suknelių pamergėms, tai jau normaliai čia viskas, bus pati idealiausia nuotaka ir dzin, kad 120proc. pamergių ir šiaip moterų tokios nuotakos parinktos suknelės tarkim tiek spalva, tiek modeliu bus nepriimtinos? vis tiek tai bus PATI nuostabiausia nuotaka ir ne valia išsakyti pamergės nuomonę?  biggrin.gif  biggrin.gif

ačiū Die, kad vestuvės praėjo smagiai. suknelių buvo visokių - violetinė, žydra, juoda balta, juoda, visiškai paprasta marga, aukso spalvos. visos buvo tokios jau priskiriamos prie trumpų (na ilgis max. šiek tiek žemiau kelių gal ir buvo kurios nors), bet pulkas buvo tikrai žavus. ir ne suknelių klausimu, o būtent nuotakos, išvaizdos. net per nerealius karščius pulkas atbuvo, palaikė, padėjo (vyrai žliaugė su kostiumais stovėdami, bet o kam tai rūpi?), buvo šalia ir buvo laimingi dėl jaunųjų laimės. mano suknelė buvo dviejų spalvų, bateliai balti ir nei išsišokau iš minios, nei ką. bateliai gal trijų pamergyčių buvo balti, tai niekam netrukdė  smile.gif

gerai kad jus tokia neinoringa, bet ne visos tokios ir jei nuotaka pageidauja tai kas jum nepriimtina tiesiog reikia mandagiai atsisakyt o ne purkstaut kad tau netinka kazkas mirksiukas.gif as pvz viena kart atsisakiau eit i pamerges nes man buvo nepriimtina suknele kuria isrinko net nuotaka o kitos pamerges, man jos buvo labai negrazios o mano nuomone nieko nereiske kitaip nei kitu dvieju pamergyciu nes mat jom tiko ““prie figuros““ kaip pacios sake o as kadangi kuda tai man tiks viskas lotuliukas.gif na tai kad nekelt bereikalngu scenu as mandagiai atsisakiau buti pamerge ejau kaip svecias ir galejau apsirengt kas man grazu taigi problemos kaip ir nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 16, 13:25)
gerai kad jus tokia neinoringa, bet ne visos tokios ir jei nuotaka pageidauja tai kas jum nepriimtina tiesiog reikia mandagiai atsisakyt o ne purkstaut kad tau netinka kazkas  mirksiukas.gif as pvz viena kart atsisakiau eit i pamerges nes man buvo nepriimtina suknele kuria isrinko net nuotaka o kitos pamerges, man jos buvo labai negrazios o mano nuomone nieko nereiske kitaip nei kitu dvieju pamergyciu nes mat jom tiko ““prie figuros““ kaip pacios sake  o as kadangi kuda tai man tiks viskas  lotuliukas.gif na tai kad nekelt bereikalngu scenu as mandagiai atsisakiau buti pamerge ejau kaip svecias ir galejau apsirengt kas man grazu taigi problemos kaip ir nera  smile.gif

taip, visiškai su tuo sutinku. BET kodėl yra beveik nulinčiuojamos tos situacijos (šiuo atveju vestuvės), kuomet pamergės eina su skirtingom suknelėm? jos nuo svečių skirasi - yra šventiškesnės, šiek tiek puošnesnės, bet juk yra nerašytos taisyklės, kaip kad neiti į pulką su balta baline suknele, nes jaunoji tokią dėvi. tai tokiu atveju tokių pamergių matyti šiose vestuvėse man neteko. visa kita buvo gražu - jaunatviškai spalvingos vestuvės. todėl nesuprantu to tokio įnirtingo teigimo po kiekvieno posto, kuomet narė parašo, jog jai gražu skirtingos suknelės, tai pastovios narės po kiekvieno tokio posto bando įteigti, kad vat ne, gražiau, kai vienodos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 08 16, 14:29)
taip, visiškai su tuo sutinku. BET kodėl yra beveik nulinčiuojamos tos situacijos (šiuo atveju vestuvės), kuomet pamergės eina su skirtingom suknelėm? jos nuo svečių skirasi - yra šventiškesnės, šiek tiek puošnesnės, bet juk yra nerašytos taisyklės, kaip kad neiti į pulką su balta baline suknele, nes jaunoji tokią dėvi. tai tokiu atveju tokių pamergių matyti šiose vestuvėse man neteko. visa kita buvo gražu - jaunatviškai spalvingos vestuvės. todėl nesuprantu to tokio įnirtingo teigimo po kiekvieno posto, kuomet narė parašo, jog jai gražu skirtingos suknelės, tai pastovios narės po kiekvieno tokio posto bando įteigti, kad vat ne, gražiau, kai vienodos  biggrin.gif  biggrin.gif

na visokiu nuomoniu cia galima pasiskaitinet, manau neimkit taip i galva mirksiukas.gif mano vestuvese irgi bus pamerges su skirtingom suknelem issakiau keleta pageidavimu bet siaip ““laisva tema““ lotuliukas.gif gal cia nestilinga ir neskoninga daugumai, bet as is savo vestuviu cirko nedarysiu as noriu jaukios sventes kad visi gerai jaustusi ir nebutu jokios prievartos nei del aprangos nei del dar kazko juk visi normalus zmones ir supranta kaip dera rengtis i vestuves o kaip ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 16, 13:25)
kad nekelt bereikalngu scenu as mandagiai atsisakiau buti pamerge ejau kaip svecias ir galejau apsirengt kas man grazu taigi problemos kaip ir nera  smile.gif

Teisingas ir mandagus sprendimas drinks_cheers.gif

O jei 120% pamergiu nesutinka buti ryskiai ruzavos, tai visos kartu tarpusavyje turi rasti kompromisa, taip pat rasti sprendima ir su nuotaka.
As ir minejau, kad jei pamerges geros drauges - viskas suderinama, nes jos bendra kurybine komanda su nuotaka. Jei nenori buti komanda - eik kaip svecias.
O del svytejimo - pamerges turetu tureti tolerancijos ir supratimo, kad ta ypatinga/vienintele proga svyti jaunoji, o pamerges gali buti nepakartojamai grazios. Supratingos merginos supras ka turiu omenyje ir supras skirtuma tarp nuostabaus ir svytincio zmogaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 16, 13:41)
O jei 120% pamergiu nesutinka buti ryskiai ruzavos, tai visos kartu tarpusavyje turi rasti kompromisa, taip pat rasti sprendima ir su nuotaka.

žinote, labai maga paklausti - o tikrai nebūna tokių nuotakų, kurios įsigalvojusios savo ir viskas? jokių kompromisų, noriu riūūūūžavų suknelių ir viskas, kitaip nebus. tai jau viskas, pamergės vėl bus blogietės, jeigu nesutiks, nes juk nuotakos viršus tą dieną? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 16 rugpjūčio 2010 - 12:53
QUOTE(Almost @ 2010 08 16, 14:52)
žinote, labai maga paklausti - o tikrai nebūna tokių nuotakų, kurios įsigalvojusios savo ir viskas? jokių kompromisų, noriu riūūūūžavų suknelių ir viskas, kitaip nebus. tai jau viskas, pamergės vėl bus blogietės, jeigu nesutiks, nes juk nuotakos viršus tą dieną?  biggrin.gif

Mano bendradarbes vestuves kaip tik buvo tos ruzavos sukneles pamergiu, man tai visai puse velnio jos, tikrai nebuvo baisios smile.gif

gal nesupyks, kad idejau kaip puiku pavyzdi sitos spalvos g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 16 rugpjūčio 2010 - 13:03
Nu man cia labiau i ryskia persiku nesa g.gif O gal tik foto taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 16, 14:03)
Mano bendradarbes vestuves kaip tik buvo tos ruzavos sukneles pamergiu, man tai visai puse velnio jos, tikrai nebuvo baisios smile.gif

o jetus kaip skauda akys žiūrint į jas blink.gif bet šiaip pats suknelės modelis visai nieko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 16, 15:05)
Nu man cia labiau i ryskia persiku nesa  g.gif O gal tik foto taip atrodo  4u.gif

taip tik foto atrodo, nes jos buvo tokios spalvos kai buna tie ruzavi markeriai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 08 16, 15:06)
o jetus kaip skauda akys žiūrint į jas blink.gif bet šiaip pats suknelės modelis visai nieko cool.gif

ziurint foto, tai cia dar niekis irnesakyk.gif gyvai buvo jos kur kas ryskesnes cool.gif bet sakau, realiai ta diena sis pulkas isiskyre is visu thumbup.gif
Atsakyti