Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 16, 14:03)
Mano bendradarbes vestuves kaip tik buvo tos ruzavos sukneles pamergiu, man tai visai puse velnio jos, tikrai nebuvo baisios smile.gif

gal nesupyks, kad idejau kaip puiku pavyzdi sitos spalvos g.gif

user posted image

o man tai labai patinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 16, 15:13)
o man tai labai patinka wub.gif  thumbup.gif

ir man buvo grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 16, 14:03)
Mano bendradarbes vestuves kaip tik buvo tos ruzavos sukneles pamergiu, man tai visai puse velnio jos, tikrai nebuvo baisios smile.gif

gal nesupyks, kad idejau kaip puiku pavyzdi sitos spalvos g.gif

modeliukas neblogas, bet jau spalva.. schmoll.gif
Atsakyti
Gucci, nu man belekaip pavertus monitorių jos atrodo oranžinės - persikinės, nei pro kur nėra tos tokios ryyyškiai riūūūžavos unsure.gif

turiu minty tokį riūūūžavumą biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

būna labai gražių švelniai rožinės spalvos suknelių, bet jeigu ta spalva tooookia ryški ir dar modelis koks nors irgi ne iš blankiųjų, tai o Dievai, jaunosios nematyt... bet juk jeigu jaunajai labai gražus toks modelis ir ji nori tokio pulko, tai negalima atsisakyt. o kas būtų, jeigu pvz. visoms pamergėms toks modelis ir tokia spalva neliptų, bet nei su nuotaka sutart neitų, nei dalyvaut nesinorėtų? ir liktų vargšė nuotaka be pulko, ir vėl blogai...

Atsakyti
O kaip jums pamergiu sukneles is filmo "sex and the city"? mirksiukas.gif Visos skirtingu spalvu, bet atrodo tai thumbup.gif
http://iamfashion.bl...city-movie.html
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 16, 15:39)
modeliukas neblogas, bet jau spalva..  schmoll.gif

o man kaip tik patiko spalva labaiu, tik, manau, kad tokios l puikiai butu atrode papludymy o ne santuoku rumuose, niu bet spalva jegele
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 16, 17:08)
O kaip jums pamergiu sukneles is filmo "sex and the city"?  mirksiukas.gif  Visos skirtingu spalvu, bet atrodo tai  thumbup.gif

čia taip skoningai atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
tos orandzines tai kosmaras kazkoks
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 08 16, 17:36)
Gucci, nu man belekaip pavertus monitorių jos atrodo oranžinės - persikinės, nei pro kur nėra tos tokios ryyyškiai riūūūžavos  unsure.gif

turiu minty tokį riūūūžavumą  biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

būna labai gražių švelniai rožinės spalvos suknelių, bet jeigu ta spalva tooookia ryški ir dar modelis koks nors irgi ne iš blankiųjų, tai o Dievai, jaunosios nematyt... bet juk jeigu jaunajai labai gražus toks modelis ir ji nori tokio pulko, tai negalima atsisakyt. o kas būtų, jeigu pvz. visoms pamergėms toks modelis ir tokia spalva neliptų, bet nei su nuotaka sutart neitų, nei dalyvaut nesinorėtų? ir liktų vargšė nuotaka be pulko, ir vėl blogai...

o man sita vadinama ciklameno spalva labai liuks man patinka thumbup.gif bet jei nuotakos suknute labai kukli tai gali ir uzgozti bet dar priklauso nuo modeliuko g.gif o ta kur ikele GUCCI man nieko gero kaip kelininku tos liemenes bet pats modelis sukneles grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 16, 19:53)
o man sita vadinama ciklameno spalva labai liuks man patinka  thumbup.gif bet jei nuotakos suknute labai kukli tai gali ir uzgozti bet dar priklauso nuo modeliuko  g.gif o ta kur ikele GUCCI man nieko gero kaip kelininku tos liemenes bet pats modelis sukneles grazus  smile.gif

pamergės - kelininkės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 16, 17:08)
O kaip jums pamergiu sukneles is filmo "sex and the city"?  mirksiukas.gif  Visos skirtingu spalvu, bet atrodo tai  thumbup.gif

O taip! Tobula klasikine ekstravagancija thumbup.gif
Dievinu si seriala ir filma wub.gif Stiliaus pasimokyti tai jau tikrai galima smile.gif
Atsakyti
o mano pamergiu sukneliu spalva, persikine bet i rozine spalva labiau, tai siandien viena is pamergiu kur dar nemacius medziagos buvo, parase kad labai patiko spalva grazi blush2.gif
ta pamerge labai isranki, tai reiskia , kad bus grazi spalva ax.gif
Po vestuviu ikelsiu nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti