Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 06, 13:56)
mes irgi už vienodas 4u.gif  wub.gif va pirmoje ir antroje foto man pirmiausia žvigsnis į pamerges, net nesimato kur jaunoji biggrin.gifo va trečioj iškart iškart žvilgsnis į nuotaką 4u.gif wub.gif

na geltona ne itin dekinga spalva g.gif oir lb jau visos susiglaudusios, todel ir nesimato... o va treciojoj, tai jei butu tokia pat kompozicija su geltonom suknytem, tai irgi normaliai atrodytu 4u.gif
Atsakyti
[quote=karoliukas*s,2010 08 06, 13:56]
mes irgi už vienodas 4u.gif wub.gif va pirmoje ir antroje foto man pirmiausia žvigsnis į pamerges, net nesimato kur jaunoji biggrin.gifo va trečioj iškart iškart žvilgsnis į nuotaką 4u.gif wub.gif
user posted image

na man pirmoj foto tai akys iskart uzkliuvo uz nuotakos krutines thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 06, 14:11)
na man pirmoj foto tai akys iskart uzkliuvo uz nuotakos krutines  thumbup.gif  lotuliukas.gif

kazkaip as cia nieko neiziuriu g.gif cia del iskirptes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 06, 14:16)
kazkaip as cia nieko neiziuriu g.gif  cia del iskirptes? bigsmile.gif

Taip, ir didumo bigsmile.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...php?id=35095727 va panelytės ką dar radau, gal kam pravers biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 06, 14:37)
http://gyvenimas.del...php?id=35095727 va panelytės ką dar radau, gal kam pravers biggrin.gif  4u.gif

ta antra su gele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 06, 14:37)
http://gyvenimas.del...php?id=35095727 va panelytės ką dar radau, gal kam pravers biggrin.gif  4u.gif

vienintele mano akimis ziurint verta demesio, tai balta su juoda sukute, bet jei norint su tokia eiti i pamerges, tai reiketu spalva pakeisti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2010 08 06, 14:32)
Taip, ir didumo  bigsmile.gif

Dievulis apdovanojo thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man si fainuoliska.... wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2010 08 06, 14:52)
ta antra su gele  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 08 06, 15:09)
O man si fainuoliska.... wub.gif
user posted image

paziureti grazu, bet ant parastu lietuvaiciu atrodytu kaip maisai. net toks sijonas tos sukneles retai tiktu. net ir man turint plonas kojas tokia suknele netiktu, atrodyciau kaip balionas doh.gif ir vargas toms pamergems, kurioms reiketu vilketi sitas sukneles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 06, 14:11)
paziureti grazu, bet ant parastu lietuvaiciu atrodytu kaip maisai. net toks sijonas tos sukneles retai tiktu. net ir man turint plonas kojas tokia suknele netiktu, atrodyciau kaip balionas doh.gif  ir vargas toms pamergems, kurioms reiketu vilketi sitas sukneles doh.gif

bet tos, kurios pradėtų sakyti, jog nenori ir negali dėl figūros jos vilkėti, tai būtų išvadintos bjauriomis ir labai jau aikštingomis pamergėmis. nes suknelė juk LABAI graži, tai kaip jos gali pamergė nevilkėti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 08 06, 16:08)
bet tos, kurios pradėtų sakyti, jog nenori ir negali dėl figūros jos vilkėti, tai būtų išvadintos bjauriomis ir labai jau aikštingomis pamergėmis. nes suknelė juk LABAI graži, tai kaip jos gali pamergė nevilkėti?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is nuotaku siaubuniu serijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 06, 15:16)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  is nuotaku siaubuniu serijos  lotuliukas.gif

dėl to ir sakiau, kad iš dalies tikrai labai džiaugiuosi savo nuotaka, kadangi jokių reikalavimų ji nekėlė. tiesiog paprašė atrodyt šventiškai ir gražiai, neišsišokančiai smile.gif ir paskui jau palei suknyčių spalvą pritaikys puokšteles smile.gif

apskritai dabar šovė kažkaip mintis į galvą, kad skirtingos pamergių suknelės ir spalvos man savotiškai žavu, nes taip įdomiau žiūrėti į nuotraukas, nagrinėti ne tik nuotaką, bet ir kiekvieną pamergę, spręsti apie jos charakterį, skonį iš jos suknelės pasirinkimo. tas vilkimas į rėmus, viso pulko suvienodinimas tarsi padaro tokį "merginos be charakterio" apipavidalinimą... na bet čia tik staigi mintis smile.gif

gausiu dabar akmenų, kad "juk čia NUOTAKOS diena ir visi turi jai paklusti", bet tai kad ne tik nuotakos, tai dviejų žmonių šventė, kuria jie dalinasi su kitais... smile.gif ir nematau nieko blogo, jeigu kuri nors pamergė atsisako pamergiaut ar paburba dėl suknelės, nes, na Dievaži, moterys - ne kartys, beleko kiekvienai neužvilksi...
Atsakyti