Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(Almost @ 2010 08 06, 16:35)
apskritai dabar šovė kažkaip mintis į galvą, kad skirtingos pamergių suknelės ir spalvos man savotiškai žavu, nes taip įdomiau žiūrėti į nuotraukas, nagrinėti ne tik nuotaką, bet ir kiekvieną pamergę, spręsti apie jos charakterį, skonį iš jos suknelės pasirinkimo. tas vilkimas į rėmus, viso pulko suvienodinimas tarsi padaro tokį "merginos be charakterio" apipavidalinimą... na bet čia tik staigi mintis  smile.gif

gausiu dabar akmenų, kad "juk čia NUOTAKOS diena ir visi turi jai paklusti", bet tai kad ne tik nuotakos, tai dviejų žmonių šventė, kuria jie dalinasi su kitais...  smile.gif ir nematau nieko blogo, jeigu kuri nors pamergė atsisako pamergiaut ar paburba dėl suknelės, nes, na Dievaži, moterys - ne kartys, beleko kiekvienai neužvilksi...

tiesos Jusu zodziuose yra thumbup.gif drinks_cheers.gif bet man graziau jau ireminti pamerges i sukneles pagal savo skoni, negu leisti joms pacioms issirinkti suknele. nes kaip zinia skonis toks dalykas, kad visiems negali patikti, nebent tai butu klasika wub.gif
o siaip daug kas priklauso nuo pacios jaunosios skonio. nes tarkim as zn vienas vestuves kur tekti gali pabuvoti pamerge, tai mergaites skonis tikrai prastokas sprendziant is to kokius drabuzius perkasi sau. tad tikiu, kad ir sukneles gali buti ne itin grazios man. bet kokias as isrinkau, tai visos buvo patenkintos ir aplinkiai kas mate foto, tai lb gyre vien jau del spalvos wub.gif nesakau, kad modelis buvo lb jau grazus, na eiline suknyte ilga, daili. as siaip svajojau apie kitoki, bet kadangi geriau nieko neradom, tai buvo ir tos lb gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 06, 18:36)
tiesos Jusu zodziuose yra thumbup.gif  drinks_cheers.gif  bet man graziau jau ireminti pamerges i sukneles pagal savo skoni, negu leisti joms pacioms issirinkti suknele.

Tai jau jo.. nes tada prasideda papugu paradas.. katra grazesne, katra mandresne.. vienos ateis su tortais, kitos su dirzais vietoj sukniu o trecios issitrauks is mociutes spintos suknele taupumo sumetimais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 rugpjūčio 2010 - 17:41
QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 19:26)
Lygiai taip pat, kaip pamerges verkia del nuotakos siaubunes.. smile.gif kiek teko but vestuvese ne karto nebuvo bedos del spalvos..  schmoll.gif nes tu spalvu visokiu atspalviu yra, tikrai galima prisitaikyt sau tinkanti.. o jei esi labai balta, galima apsilankyt solike arba uzsitept savaimini..  smile.gif bet cia jau principo dalykas gaunas.. kdl as cia dabar del kazko turiu teptis ir .tt bet taip jau yra.. tai yra jaunuju svente, ir reik derintis kiek imanoma prie ju.. taip buvo, taip yra ir taip bus 4u.gif aisku, kaip jau minejau, turi but viskam ribos ir t.t smile.gif

butent, kad tu spalvu yra visokiausiu atspaviu, kuri galima prisiderinti, o ir galu gale galima idegti. nebent gydytojai uzdraute degintis, nes oda lb jautri ir pan. bet tokiu manau vienetai. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 19:41)
Tai jau jo.. nes tada prasideda papugu paradas.. katra grazesne, katra mandresne.. vienos ateis su tortais, kitos su dirzais vietoj sukniu o trecios issitrauks is mociutes spintos suknele taupumo sumetimais lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif su dirzais tai tu cia pavarei gerai thumbup.gif teko tokia veina matyti, tai kazkaip lb jau neestetiskai atrode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 06, 18:44)
butent, kad tu spalvu yra visokiausiu atspaviu, kuri galima prisiderinti, o ir galu gale galima idegti. nebent gydytojai uzdraute degintis, nes oda lb jautri ir pan. bet tokiu manau vienetai. drinks_cheers.gif  thumbup.gif
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  su dirzais tai tu cia pavarei gerai thumbup.gif teko tokia veina matyti, tai kazkaip lb jau neestetiskai atrode doh.gif

drinks_cheers.gif zodziu, iseitis yra.. jau man pasakytu tokia priezasti del baltumo nu tai sorry.. doh.gif cia tikrai ne priezastis nesidet butent tokios spalvos.. pvz zinau mergaite, kuri pilna, ir turejo detis geltona suknele.. parinko atspalvi kita, modeliukas grazu ir super atrode thumbup.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 19:50)
drinks_cheers.gif zodziu, iseitis yra.. jau man pasakytu tokia priezasti del baltumo nu tai sorry..  doh.gif cia tikrai ne priezastis nesidet butent tokios spalvos.. pvz zinau mergaite, kuri pilna, ir turejo detis geltona suknele.. parinko atspalvi kita, modeliukas grazu ir super atrode thumbup.gif
lotuliukas.gif

na tai va, juk imanoma surasti kompromisa, kad nuotaka nebutu siaubune lotuliukas.gif bet aisku, jei pamerge ispucia akis ir pradeda aiskinti, kad jai tinka tik juoda spalva, tai ka jau cia ir bepriduri doh.gif
Atsakyti
is jusu pasisakymu, supratau, kad pas mane tokiu bedu nera, nes mano drauges gan santurios mergaites, su geru skoniu, tai as kazkaip uztikrinta, kad jos atrodys "teisingai", o beto, as tokio pulko, kaip ir nedarau.

bet nepaisant to, man skirtingos spalvos nera negrazu. paziurekit, juk mus supa tiek daug spalvu, bet ar pasaulis del to negrazus? cia tik mano subjektyvi nuomone, peace.
Atsakyti
QUOTE(Monikela @ 2010 08 06, 20:39)
is jusu pasisakymu, supratau, kad pas mane tokiu bedu nera, nes mano drauges gan santurios mergaites, su geru skoniu, tai as kazkaip uztikrinta, kad jos atrodys "teisingai", o beto, as tokio pulko, kaip ir nedarau.

bet nepaisant to, man skirtingos spalvos nera negrazu. paziurekit, juk mus supa tiek daug spalvu, bet ar pasaulis del to negrazus? cia tik mano subjektyvi nuomone, peace.

saunu, kad visos turi gera skoni, bet grazaus vaizdo tikrai nebus 4u.gif
Atsakyti
Pas mane nebuvo pamergių. O jei būtų buvę būčiau norėjusi, kad vilkėtų vienodom suknelėm, nes taip gražu, o ne kai ateina su ala tokio pat atspalvio suknelėm, kurios visos belenkaip baisios ir nė iš tolo nesiderina.
Kaip čia kažkas rašė - gal aš su mėlyna suknele, kurios nori nuotaka atrodau kaip lavonas ir gadinsiu vaizdą, na bet neaišku ar pavyks išsirinkti geresnę biggrin.gif, nes gal tau ir atrodys ji geriau, bet vaizdą vistiek gali gadinti biggrin.gif.
Žodžiu nuotaka turėtų ne griežtaip pasakyti, kad imam tą suknelę, bet padirbėti su pamergėm, paieškoti modeliuko kuris tiktų visoms, o ne nusiplauti rankas - pasakyti tik spalvą, ir tikėtis, kad bus gerai, nes gerai nebus biggrin.gif, atsiras pamergių ne į temą biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 08 06, 21:10)
Pas mane nebuvo pamergių. O jei būtų buvę būčiau norėjusi, kad vilkėtų vienodom suknelėm, nes taip gražu, o ne kai ateina su ala tokio pat atspalvio suknelėm, kurios visos belenkaip baisios ir nė iš tolo nesiderina.
Kaip čia kažkas rašė - gal aš su mėlyna suknele, kurios nori nuotaka atrodau kaip lavonas ir gadinsiu vaizdą, na bet neaišku ar pavyks išsirinkti geresnę biggrin.gif, nes gal tau ir atrodys ji geriau, bet vaizdą vistiek gali gadinti biggrin.gif.
Žodžiu nuotaka turėtų ne griežtaip pasakyti, kad imam tą suknelę, bet padirbėti su pamergėm, paieškoti modeliuko kuris tiktų visoms, o ne nusiplauti rankas - pasakyti tik spalvą, ir tikėtis, kad bus gerai, nes gerai nebus biggrin.gif, atsiras pamergių ne į temą biggrin.gif.

labai tiksliai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įkeliu foto iš vestuvių, kuriose buvo nurodyta, kad pamergės turi būti ilgomis persikinėmis suknelėmis. Gavosi toks vaizdas. Užtušavau veidus, nes netyčia temą gali skaityti ir vestuvėse dalyvavusios mergaitės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 06, 22:27)
Įkeliu foto iš vestuvių, kuriose buvo nurodyta, kad pamergės turi būti ilgomis persikinėmis suknelėmis. Gavosi toks vaizdas

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik tai 3 is jusu suprato, kas yra persikas.. lotuliukas.gif tai pas mus trb bus panasiai.. nes pasake, kad turi but raudonom, tai bus tikiu ir roziniu ir t.t lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 22:30)
blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik tai 3 is jusu suprato, kas yra persikas.. lotuliukas.gif tai pas mus trb bus panasiai.. nes pasake, kad turi but raudonom, tai bus tikiu ir roziniu ir t.t lotuliukas.gif

matot, raudona spalva yra šiek tiek konkretesnė, o be to, ir pasirinkimas suknelių raudonų didesnis. O va su persiku kas gavosi..
Atsakyti