Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 15, 15:04)

as pazistu ir ja, ir jos sese Ausra smile.gif na gi mazas tas Kaunas doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

o aš nuotaką iš tos foto pažįstu, buvosi klasiokė mano Toma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 17 rugsėjo 2010 - 15:00
QUOTE(Allur @ 2010 09 17, 16:59)
drinks_cheers.gif

o aš nuotaką iš tos foto pažįstu, buvosi klasiokė mano Toma  biggrin.gif

eh, mazytis gi tas Kaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 09 17, 17:11)

juokingi tie usai hah.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 12, 23:49)
pagal senoves paprocius visos pamerges butent baltai ir rengdavosi

.. o kodel? gal zinote? rolleyes.gif kazkaip idomu apsidare... g.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 09 24, 09:54)
.. o kodel? gal zinote?  rolleyes.gif  kazkaip idomu apsidare... g.gif

gal kuri turit prosenele tai jum placiau papasakotu 4u.gif , bet siaip jau is gilios senoves tai vestuves skaitydavo velniu svente jeigu tik as gerai pamenu blush2.gif , ka man pasakojo 4u.gif Visos pamerges yskaitant ir jaunaja rengdavosi butent baltai, kad neva velniai nepagrobtu jaunosios, nes jie ta darydavo. O kai budavo visos baltai apsirenge velniai neatpazindavo kuri jaunoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 25, 19:06)
gal kuri turit prosenele tai jum placiau papasakotu 4u.gif , bet siaip jau is gilios senoves tai vestuves skaitydavo velniu svente jeigu tik as gerai pamenu blush2.gif , ka man pasakojo 4u.gif Visos pamerges yskaitant ir jaunaja rengdavosi butent baltai, kad neva velniai nepagrobtu jaunosios, nes jie ta darydavo. O kai budavo visos baltai apsirenge velniai neatpazindavo kuri jaunoji mirksiukas.gif

atpazint turetu is rutu vainikelio arba nuometo lotuliukas.gif bobuciu pasakos man cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 25, 19:06)

... hmm nu idomiai g.gif
gal senoliai ir bijojo tu visu velniu ir raganu.... bet ne ne nenoriu kad nieks neatkirtu mane nuo pamergiu lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif
.. reiks mociutes paklaust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 09 26, 11:36)
... hmm nu idomiai  g.gif
gal senoliai ir bijojo tu visu velniu ir raganu.... bet ne ne nenoriu kad nieks neatkirtu mane nuo pamergiu  lotuliukas.gif  blush2.gif  ax.gif
.. reiks mociutes paklaust  lotuliukas.gif

tu geriau neklausk mociutes, nes tau ji kaip privardys, tai bos ojojoj doh.gif maniske, tai nieko nepasakojo, ir jokiu prietaru nedalino, nes ji greiciausiai pati jais netiki lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi kais netikiu, cia juk is gelios senoves
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 26, 17:24)
as irgi kais netikiu, cia juk is gelios senoves

na taip is tikruju... paskui ir bijosiu islyst is namu su ta suknia ..vestuviu diena... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne dėl velnių baltai visos rengdavosi lotuliukas.gif
Tiesiog jaunoji tą dieną būdavo kaip gulbė, o jos draugės, tik dar pretenduojančios į jaunamartės statusą, irgi turėdavo baltai rengtis, tik , kad skirtųsi nuo jaunosios, kuriai pamergės dar neprilygsta, rengdavosi trumpas sukneles smile.gif
Atsakyti