Įkraunama...
Įkraunama...

~*~ Epilepsiukai ~*~

QUOTE(geleta @ 2010 09 02, 16:18)
sveikos,mum nebloga pirma dienelė mokykloje buvo ir mokytoja išgyrė,sakė viską spėja,gražiai piešia...tik va namo parėjus bloga buvo unsure.gif ,gal per daug įspūdžių...

aišku per daug, jei jau aš prieš rugsėjo 1-ąją naktį nemiegojau ( o maniškiai gi 5tokai swoon.gif ) tai ko norėti iš pirmokiukės, kur dar ir neuro bėdelių turi wink.gif

stiprybės, viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 09 02, 16:25)
aišku per daug, jei jau aš prieš rugsėjo 1-ąją naktį nemiegojau ( o maniškiai gi 5tokai swoon.gif ) tai ko norėti iš pirmokiukės, kur dar ir neuro bėdelių turi wink.gif

stiprybės, viskas bus gerai wink.gif

ačiū smile.gif tikiuosi... 4u.gif
Atsakyti
Ruste, as gyvenu Gargzduose ir vaikai lanko ugdymo istaigas siame mieste.

kazkaip abejoju ar musu rajono savivaldybes taryba tokia mielasirdinga ir skiria kazka nemokamo sirgaliukams .... sad.gif dabar neturiu laiko raustis, bet pasidomesiu smile.gif

QUOTE(geleta @ 2010 09 02, 15:18)
sveikos,mum nebloga pirma dienelė mokykloje buvo ir mokytoja išgyrė,sakė viską spėja,gražiai piešia...tik va namo parėjus bloga buvo unsure.gif ,gal per daug įspūdžių...

saunuole smile.gif aisku, ir ispudziu, ir triuksmo, o gal ir noras viska aprepti vienu metu isvargino vaika. bet, kai apsipras - viskas bus ok wink.gif
Atsakyti
Geleta, su laiku po truputi apsipras 4u.gif As irgi manau, kad nuo ispudziu gausos, jaudinimosi ir p. cia taip nutiko.
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2010 09 02, 16:31)
Ruste, as gyvenu Gargzduose ir vaikai lanko ugdymo istaigas siame mieste.

kazkaip abejoju ar musu rajono savivaldybes taryba tokia mielasirdinga ir skiria kazka nemokamo sirgaliukams .... sad.gif dabar neturiu laiko raustis, bet pasidomesiu smile.gif

pasidomėk, kam mokėti, jie priklauso nuolaida.

juk yra skirtumas, kur mokėti 20lt ir kur 150lt pr mėn (ar daugiau dar net).

aišku, jie namie pinigais lyja (kuo netikiu), tai galima nesirūpinti, bet šiaip... cool.gif
Atsakyti
ačiū mergytės visoms už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidriux @ 2010 09 02, 10:21)
Merginos, va, vis tik susiėmiau ir radau  thumbup.gif  Tas tarybos sprendimas vadinasi taip:

Nr. 1-1482 „Dėl Mokesčio už vaiko išlaikymą Vilniaus miesto savivaldybės švietimo įstaigose, įgyvendinančiose ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas, nustatymo tvarkos aprašo tvirtinimo ir vienos dienos vaiko maitinimo normos nustatymo“(už – 28, prieš -17, susilaikė – 1).

Jis priimtas 2010-03-31, tik internete nerandu paties teksto - gal jau tada reikėtų, žinant šituos "techninius" dokumento duomenis, skambintis tiesiai į savivaldybę dėl smulkesnės info.

va radau puslapį kur parašyta apie tai smile.gif
Papildyta:
geleta, aš irgi manau, kad tavo dukrytė apsipras, įsivažiuos į tą naują rutiną ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2010 09 02, 23:15)
va radau puslapį kur parašyta apie tai  smile.gif
Papildyta:
geleta, aš irgi manau, kad tavo dukrytė apsipras, įsivažiuos į tą naują rutiną ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

aha ir aš taip manau wub.gif .kaip Buriuke tavo mažuliukai laikosi?
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2010 09 01, 20:22)
Paaiškint tikrai nesugebėsiu. Specifinis (tokio nėsu jutusi), aštrus. Net nežinau kaip kvapą būtų galima paaiškinti...  verysad.gif

Gal skrandzio kokios bakterijos sukelia? Siaip nuo tam tikros infekcijos rusies g.b. epi. Cia tik spelione kad nuo to kvapas.

Savo berniukui radau padidintus antikunius dvieju herpes virusu atmainu, IgG: vejarupiu ir citomegalo viruso. Abieju virusu letine forma gali sukelti epi. Neurologai isskiete rankom (nes jie gydo tik simptomatiskai pagal nusistovejusias schemas, priezasciu neiesko ir nesigylina i komplikacijas nuo virusu), pazadejo virusologo konsultacija.
Atsakyti
Pritariu sviesiajai, mano vaikui irgi rado dvi bakterijas, kurios sukele smegenu dangalu uzdegima,o nuo to issivyste epilepsija. Dabar mes gydomes si uzdegima, vejam lauk is organizmo bakterijas ir jauciames labai gerai- priepuoliuku jau nera senokai. Gydytoja sako, kad pagerejimas 60%. Ir, kad tikrai pasveiksim visiskai. Tikiu ja, nes matau rezultata. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa419 @ 2010 09 03, 21:18)
Pritariu sviesiajai, mano vaikui irgi rado dvi bakterijas, kurios sukele smegenu dangalu uzdegima,o nuo to issivyste epilepsija. Dabar mes gydomes si uzdegima, vejam lauk is organizmo bakterijas ir jauciames labai gerai- priepuoliuku jau nera senokai. Gydytoja sako, kad pagerejimas 60%. Ir, kad tikrai pasveiksim visiskai. Tikiu ja, nes matau rezultata. 4u.gif

Kokias bakterijas rado? Gal galima tikslaus pavadinimo, nes kita savaite vesiu derybas su Santariskiais del papildomu virusologiniu tyrimu. Jau atsibodo is savo kisenes nezinia ko ieskot ir uz tai Lt plot.

Ir kaip tas bakterijas sugebejo rasti, pagal ka nustate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 03 rugsėjo 2010 - 20:24
Sveikos, Nedutė skundžiasi kad galvytę skauda, pasakiau savo neurologei, nes kaip tik buvom, o ji satsisakė mus apžiūrėti, tipo čia kitas ligos kodas reikia siuntimo verysad.gif doh.gif nu taip sunervino kad negaliu. Pasiėmiau siuntimą bet bandysim pas kitą gyd papulti, į privačią kliniką
Atsakyti