Sveikutės mamytės,
Žiūriu ir senbuvėlės sujudo, kai rugsėjo pirmoji praėjo- tikrai vios atostogavot...
Norėčiau nukreipti dėmesį nuo ligų ir paprašyti pagalbos sprendžiant vieną psichologinį galvosūkį.
taigi, turėjom du kvietimus į kino teatrą. Atvažiavo rugsėjo pirmąją mano mama. Įdavėm bilietus, vaiką ir išsiuntėm į kiną. Grįžo vaikė kažkokia ne visai sava, tai pagulinėt, tai galvą skauda. paguldėm sugirdėm vaistų nuo galvos skausmo.Skausmas praėjo vaikės savijautą negerėja, klausiu- kaip filmas- sako: atsimenu tik pusę, nes labai garsas didelis buvo, galvą įsiskaudo... na žoddžiu kažką suka. Tik šiansdien paskambina mano mama panelei ir sako- žinai tą filmą kartoja per televizorių. Aš panelės vėl klausiu argi tau taip skaudėjo galvą, o močiutė iš salės neišvedė? Patylėjo mergytė ir sako- išvedė, iš karto, kai tik pradėjo rodyti, tik sakė, tau nieko nesakyti, nes supyksi, kad kvietimus vėjui paleidom. Ir dar liepė sakyti, kad matėm, tik nieko neatsimenu. Priglaudžiau vaikę, pabučiavau, padėkojau , kad pasakė tiesą. Bet ant mamos toks siustas užkilo... Dar nepraeina.
Tai, va nežinau sakyti jai, kad žinau tiesą, nesakyti, duoti pylos, kad vaiką mokina meluoti, ar apsimesti, kad nieko neįvyko.
nu ir aš manau,kad tau reikia pasikalbėti su savo mama ir paaiškinti,kad vaikas savo mamai meluoti negali