Chiara, as nerasiau kad akupunktura netikiu. Sakiau, ka man yra sake, kad su ja labai atsargiai reikia, nes tos adatos nors yra ir labai plonos, bet bedamos i tam tikru tasku "nervus", todel jeigu nors mm ne ten ibesi gali visai netokios pasekmes buti. Labai panasus metodas yra taskinis masazas ten "nesibrauna" i vidu organizmo, o tuos taskus tiesiog "isbudina". Del uzkalbejimo tikrai tikiu, nes mano ir mociute kai gyva buvo pamenu ateidavo zmones su gyvaciu ikandimais, kazkokia liga "roze" kurias tik uzkalbejimu isgydydavo. Kol kas mano pilvelio gyventojas labai mazas tik 14 savaiciu, todel kol kas nenoriu pasakoti istorijos su laiminga pabaiga (kaip rasiau kazkuriai forumietei, tiesiog man tai yra eksperimentas ir jeigu tikrai bus laiminga pabaiga va tada tikrai isvardinsiu visus dalykus kuriu deka tai ivyko), bet kad jis dabar yra pas mane

galiu tvirtai pasakyti, tikrai tik stebuklu deka.....tai ne mano vienos nuomone bet ir 4 gydytoju kurie labai susidomeje "seka" mano nestuma, nors tyria mane kas 5 dienos

bet as vistiek esu laiminga
iskeliau sena Drokos posta, parasiau jau, prasydama tesinio, kurio pirmoje temuteje taip ir neparase