Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (16 tema)

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 17, 10:51)
Sveika parvykus!
Ne gyvūnų nera. Su lupa apžiūrėjau. Jei ką teks  mesti apie 10-12 svogūnų. PO velnių! Matomai kažkokį su užkratu gavau. Tavo  Exotic Star  sveikas

Nenuleisk rankų- pabandyk Actara apipurkšt- mažu padės g.gif
Exotic Star dar neapžiūrėjau- reiks patikrinti mirksiukas.gif Bent viskas BUS gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 17, 11:51)
Sveika parvykus!
Ne gyvūnų nera. Su lupa apžiūrėjau. Jei ką teks  mesti apie 10-12 svogūnų. PO velnių! Matomai kažkokį su užkratu gavau. Tavo  Exotic Star  sveikas

gal nereikės išmesti g.gif
Atsakyti
Sveikos,Merginos ,mano vienas amarilis ,kuriam pernai kelis lapus nurėžiau ir šiemet nežydėjo ,jau numetė visus lapus...svogūnas didelis ir gražus ,ar man jį dar laistyt ar jau kur tamsiai pastatyt,pasimečiau ,nes niekad taip anksti be lapų nė vienas nelikdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 08 17, 15:03)
Sveikos,Merginos ,mano vienas amarilis ,kuriam pernai kelis lapus nurėžiau ir šiemet nežydėjo ,jau numetė visus lapus...svogūnas didelis ir gražus ,ar man jį dar laistyt ar jau kur tamsiai pastatyt,pasimečiau ,nes niekad taip anksti be lapų nė vienas nelikdavo doh.gif

Jei numetė lapus, tai migdyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 17, 16:38)
Jei numetė lapus, tai migdyk  mirksiukas.gif

Pritariu
Jau laikas ruošti sąrašiuką Royaliui. Ar pas tave niekas nepasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 17, 10:58)
Nenuleisk rankų- pabandyk Actara apipurkšt- mažu padės  g.gif
Exotic Star dar neapžiūrėjau- reiks patikrinti  mirksiukas.gif Bent viskas BUS gerai  rolleyes.gif

nu is tikruju, gal pirmiau kokiu fungicidu nupurksti, jeigu nesimato jokiu gyvunu?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 17, 14:38)
Jei numetė lapus, tai migdyk  mirksiukas.gif

ačiū už greitą atsakymą 4u.gif ,tikriausiai iš jo pirmo žiedų sulauksiu wub.gif ir anksčiausiai ,nes visi kiti dar žali žali ,o šitas jau savaitė be lapų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 08 17, 20:22)
nu is tikruju, gal pirmiau kokiu fungicidu nupurksti, jeigu nesimato jokiu gyvunu?

drinks_cheers.gif Sutinku ax.gif
Atsakyti
Labu visoms 4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 17, 10:40)
Kažka panašaus rašo, bet jų visas patarimas utilizuoti tokius, o kas čia konkrečiai ar liga ar virusas nelabai pasako.  Gaila Steputės nesimato. Ji žinovė šiuo klausimu.
Po galais! Net pavasarį pirktos turi tokių lapų.  verysad.gif Nieko nebesuprantu iš kur ir dėl ko taip.

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 17, 11:51)
Sveika parvykus!

liutpede, pameni sakiau kad pas mane panasiu irgi yra rolleyes.gif taigi zinok daba 2 sav nebuvau namie, perskaiciau tavo zinia i az doh.gif tikrai nesiruosiu naikinti schmoll.gif apziurejau visus savuosius, tai tas pas maniski kurio lapai tokie pat kaip tavojo is vidurio kalasi visiskai sveiki lapai bigsmile.gif yess.gif neskubek metyt schmoll.gif ne kokia is manes zinove, ale sakau ka pas save matau rolleyes.gif artimiausiomis dienomis pafotkinsiu ir parodysiu vaizdelius mirksiukas.gif
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 17, 16:56)
Pritariu

rimtai bigsmile.gif jau ruosiates rolleyes.gif gal ir man jungtis reiktu jei prijamsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 17, 10:10)
Esu labai susirūpinus. Po šios vasaros karščių ir drėgmės kai kurių amarilių lapai pasidarė dryžuoti. Vieni labiau, kiti mažiau. Pastebėjau, kad tie, kurie  buvo didžiausioje  saulės atokaitoje daugiau margi.
Išsigandau ar čia ne kokia liga ar virusas. Ieškojau internete, bet  kažko panašaus  pas meilenius neradau.

Mano nuomuone, tai saulės apdeginti lapai.. Būtų gaila mesti.
Reikia RS užklausti Seno Bandytojo - jis daug metų augina amarilius, gal ką patars ar pasakys.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 18 rugpjūčio 2010 - 07:39
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 17, 15:56)

Viskas po senovei rolleyes.gif
Atsakyti
90 proc. kad tai nuo saulės, maniškės levandos net (o jos labiau pakenčia saulę) neauga ir senieji lapai gelsta/džiūsta. O ko norėt iš amarilių. Kurie amarilčikai buvo pavėsy ar visai negaudavo tiesioginių spindulių, tie normaliais lapais.
O kaip su fungicidais purškiamais elgtis bute? Kai name - tai išnešei į lauką nupurškei ir į karantiną. O aš iš 7 a. su tiek vazonų nepribėgiosiu lauk, o ką kaimynai pagalvos g.gif Bėgioja tokia fool.gif pirmyn atgal apsikabinus vazonus lotuliukas.gif
Atsakyti