Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (16 tema)

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 08 18, 15:39)
90 proc. kad tai nuo saulės, maniškės levandos net (o jos labiau pakenčia saulę) neauga ir senieji lapai gelsta/džiūsta. O ko norėt iš amarilių. Kurie amarilčikai buvo pavėsy ar visai negaudavo tiesioginių spindulių, tie normaliais lapais.
O kaip su fungicidais purškiamais elgtis bute? Kai name - tai išnešei į lauką nupurškei ir į karantiną. O aš iš 7 a. su tiek vazonų nepribėgiosiu lauk, o ką kaimynai pagalvos g.gif Bėgioja tokia  fool.gif pirmyn atgal apsikabinus vazonus lotuliukas.gif

Kol kas atskyriau tuos dryžuotus. Nusipirkau Effector ir ruošiuosi apipurkšti. Dar nenusprendžau ar vonioje tą atliksiu, ar balkone. Tikriausia vonioje.
Kaip supratau pas pačią irgi tokių yra?
Atsakyti
Gavo mano nabagai gerą dozę chemikalų. Apipurškiau visus, o pažeistus dar ir palaisčiau g.gif .
Jei nepasitaisys reikalai, tai bus jiems komandiruotė į šiukšlyną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 18 rugpjūčio 2010 - 17:55
QUOTE(diasaja @ 2010 08 15, 17:15)
Mano grožiai savo spec.šiltnamukyje, kaip išprotėję auga-svogūnai tik pučiasi, vaikuojasi ir žydi tie, kurie žiemą žydėjo doh.gif Įtariu, kad ateinančią žiemą iš jų nesulauksiu žiedų verysad.gif Paliejau dopingu (taip vadinu dilgėlių antpilą), tai gal jis taip patiko? g.gif

thumbup.gif as saviskius apziurejau , man vienas baltas ruosiasi zydeti ir toks vaizdas ,kad prazys ant gimtadienio biggrin.gif

beje Labas visoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 08 18, 14:39)
90 proc. kad tai nuo saulės, maniškės levandos net (o jos labiau pakenčia saulę) neauga ir senieji lapai gelsta/džiūsta. O ko norėt iš amarilių. Kurie amarilčikai buvo pavėsy ar visai negaudavo tiesioginių spindulių, tie normaliais lapais.
O kaip su fungicidais purškiamais elgtis bute? Kai name - tai išnešei į lauką nupurškei ir į karantiną. O aš iš 7 a. su tiek vazonų nepribėgiosiu lauk, o ką kaimynai pagalvos g.gif Bėgioja tokia  fool.gif pirmyn atgal apsikabinus vazonus lotuliukas.gif

nusipirk kauke veidui, ir purks duse. Ale paskui gerai viska isplauk.. Stenkis ant sienu nepataikyt
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 18, 16:07)
Kol kas atskyriau tuos dryžuotus. Nusipirkau Effector ir  ruošiuosi  apipurkšti. Dar nenusprendžau ar vonioje tą atliksiu, ar balkone. Tikriausia vonioje.
Kaip supratau pas pačią irgi tokių yra?

aga, yra. Net nežinau ar tikrai tai virusas ar liga g.gif Pernai man vienas toks dryžuotas tik buvo, šiemet (per tuos karščius ir baisias saules) nemažai. Bet... per visą žiemą tas dryžius buvo šalia kitu amarilių ir niekas neužsikrėtė g.gif Mano valotos lapai ir pasidarė tokie dėmėti, pakeičiau režimą- nė spindulio tiesioginės saulės ir vuolia- nauji lapai visai žali.
Giedre.vilnius Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 18 rugpjūčio 2010 - 19:27
QUOTE(Mader @ 2010 08 18, 20:21)
thumbup.gif  as saviskius apziurejau , man vienas baltas ruosiasi zydeti ir toks vaizdas ,kad prazys ant gimtadienio biggrin.gif

Bus graži dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2010 08 17, 09:36)
Sveikutes... smile.gif nepykit kad kartojuos, bet rasau per telefona, gprs. Susigaudyt nelengva a ir saskaita bega sad.gif auga mano meilenis darze su kitom gelem, lapus naujus leidzia ir vargo nemato. Kaip man su juo toliau elgtis? Kada persodint y vazona ir kaip laikyt? smile.gif

tai man neatsakysit? ns mano vargsas dar pavasary turejo trauma ir buvo prarades visus ziedynus ir lapus... dabar turi 3... kaip man toliau elgtis? unsure.gif
Atsakyti
Tegul jis sau ramiai dar koki meneiuka ten sau ir auga, nebent salnu pranestu tai reiktu pridengti, arba jau kraustyti vidun...
Atsakyti
labuka 4u.gif
seniai cia buvau uzsukus, siemet pirmakart surizikavau pasodint savo geles i lauka, ir va rezultatas...zydi smile.gif
user posted image user posted image
zinau, kad norejo vaikiuku merginos tai jeigu noras nepraejo galesiu pasidalint cia Royal Velvet, o norejo kiek atsimenu Ice tea ir giedre vilnius
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 08 21, 22:05)
labuka 4u.gif
seniai cia buvau uzsukus, siemet pirmakart surizikavau pasodint savo geles i lauka, ir va rezultatas...zydi  smile.gif
user posted image
zinau, kad norejo vaikiuku merginos tai jeigu noras nepraejo galesiu pasidalint cia Royal Velvet, o norejo kiek atsimenu Ice tea ir giedre vilnius

kaip grazu wub.gif

jei galima ir as vaikiuko noreciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 21 rugpjūčio 2010 - 21:32
cia matau dalinates svogunais.... blush2.gif gal kuri turetu parduot koky pilnavidurio svoguna..? na jie man nerealus... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 08 21, 21:05)
labuka 4u.gif
seniai cia buvau uzsukus, siemet pirmakart surizikavau pasodint savo geles i lauka, ir va rezultatas...zydi  smile.gif
user posted image user posted image

oj, kaip super. Noriu noriu smile.gif O jeigu dar koks mazylis liktu - galima du? smile.gif Mano mamai dar viena.. ax.gif
O matai, darzas, derlinga zeme ir gryno oro kurortas daro savo. Prazysta net labiausi uzsispyreliai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 22 rugpjūčio 2010 - 09:14