Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (16 tema)

QUOTE(Pentarda @ 2010 08 21, 21:31)
jei galima ir as vaikiuko noreciau  ax.gif

nu tie du kaip ir seniai uzsakyti, bet yra dar ''pridaryta'' mazyciu vaikiuku, tai kaip suags galesiu pasidalint mirksiukas.gif

QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 08 22, 09:13)
oj, kaip super. Noriu noriu smile.gif O jeigu dar koks mazylis liktu - galima du? smile.gif Mano mamai dar viena.. ax.gif
O matai, darzas, derlinga zeme ir gryno oro kurortas daro savo. Prazysta net labiausi uzsispyreliai.. mirksiukas.gif

prie vieno jums zadeto vaiko, jau matosi maziukas vaikiukas, tai kaip skirsiu- tai abu

labai labai tinka gelyne jiems thumbup.gif , tik kad lapai ne tokie grazus kaip namie, ir tie raudoni taskiukai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 17, 15:56)

Jau laikas ruošti sąrašiuką Royaliui.

kas užsakinės? Ar mane priimsit?

Šiltnamyje pražydo Elvas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 22, 13:46)

nu jooooo.... blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2010 08 22, 13:48)
nu jooooo....  blink.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu jo, gerai cia mes suagitavom visas i siltnami persodint ax.gif Zydi, kas netingi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Livai @ 2010 08 22, 12:12)
prie vieno jums zadeto vaiko, jau matosi maziukas vaikiukas, tai kaip skirsiu- tai abu

Oj, aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 22, 14:46)

Gražuolis wub.gif Gal jis vaikiuką augina?-labai norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 22, 21:43)
Gal jis vaikiuką augina?-labai norėčiau blush2.gif

Rytoj pažiūrėsiu. Apsivaikavusių daug-net po kelis prie vieno svogūno. Dar kitas Elvas žiedstiebį leidžia doh.gif Žiemą sėdėsiu be žiedų blink.gif Depresija bus garantuota lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 08 22, 21:27)
nu jo, gerai cia mes suagitavom visas i siltnami persodint  ax.gif 

pas mane tik amariliams spec. šiltnamis padarytas. Žmonės juokiasi pamatę, kad česnakai labai dideli užaugo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 23, 00:50)
pas mane tik amariliams spec. šiltnamis padarytas. Žmonės juokiasi pamatę, kad česnakai labai dideli užaugo lotuliukas.gif

Jei gerai auginta, svogūnai dideli stiprūs-amariliai žydi kelis kartus per metus.
Taip, kad sulauksit žiedų ir žiemą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 23 rugpjūčio 2010 - 07:13
QUOTE(diasaja @ 2010 08 23, 00:50)
Rytoj pažiūrėsiu. Apsivaikavusių daug-net po kelis prie vieno svogūno. Dar kitas Elvas žiedstiebį leidžia doh.gif Žiemą sėdėsiu be žiedų blink.gif Depresija bus garantuota  lotuliukas.gif

Nepergyvenk, žydės ir žiemą mirksiukas.gif Tai gal pilnaviduriai "apsivaikavę" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 08 21, 21:05)
zinau, kad norejo vaikiuku merginos tai jeigu noras nepraejo galesiu pasidalint cia Royal Velvet, o norejo kiek atsimenu Ice tea ir giedre vilnius

O TAIP bigsmile.gif NORIU thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 23, 08:40)
Tai gal pilnaviduriai "apsivaikavę"  ax.gif

Lutpede ir Jediara, tikiuosi, kad jūsų žodžius išgirs mano gražuoliai žiemą rolleyes.gif Nes be jų žiedų aš žiemos tamsumos neišgyvenčiau blush2.gif
Jediara, šiandien, jeigu lietus neužpuls-padarysiu reviziją vaikiukų. O paskui paskelbsiu mainus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 23, 10:24)
Jediara, šiandien, jeigu lietus neužpuls-padarysiu reviziją vaikiukų. O paskui paskelbsiu mainus mirksiukas.gif

Lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 23, 10:24)

Bandau kelti. radikal.ru durniuoja doh.gif

Nymph trys arba keturi maži vaikiukai:

user posted image

Samba paaugliukai lotuliukas.gif :

user posted image

Elvas du kūdikėliai:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 23 rugpjūčio 2010 - 11:09