Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *15 Namučiai...

QUOTE(linamog @ 2010 08 04, 13:21)
Bet pastebejot, kad buna keista, kai kas nors supeikia knyga, kuri tau asmeniskai labai patiko? Nu buna sitoks asmeninis pasipiktinimas, galvoji, nu ot trumparegis, nieko nesupranta! fool.gif

Aha, būna ir man taip drinks_cheers.gif
Beje, aš tai iš tiesų trumparegė, ir nemaža tongue.gif Man, reiškiasi, galima nesuprasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 04, 14:21)
Jo jo, kaip tu visas edi del "Vanduo drambliams", as tave pagrizinsiu del Kingo. lotuliukas.gif
Bet pastebejot, kad buna keista, kai kas nors supeikia knyga, kuri tau asmeniskai labai patiko? Nu buna sitoks asmeninis pasipiktinimas, galvoji, nu ot trumparegis, nieko nesupranta! fool.gif

Vakar pardaviau knygą "Zalės valda" blush2.gif Esu pasilikus "Kudžą" ax.gif
Gryna teisybė, taip ir norisi pasakyt, nu ta knyga žiaaauuuuuriai gera, paimk bent paskaityt, tikrai patiks. O jeigu perskaičius nepatiko, man būna toks nusivylimas. rolleyes.gif Yra toks vienas žmogus, kuris žiauriai peikia U. Eco (nors neskaitė jo), sako, kad jis popsistas, jį skaito nes madinga ir t.t. Nors Eco tikrai ne iš tų rašytojų, kuris būtų "ant bangos" kaip kokios Brownas ar Coelcho. Ir neįrodysi žmogui nieko, nors paimk ir trenk į sieną doh.gif
Atsakyti
Tiesa, Dorifore, kadangi aiškiai išreiškei kokios knygos tave domina, tai "Kauliukų žmogus" turi tau tikrai patikti, 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 14:27)
Tiesa, Dorifore, kadangi aiškiai išreiškei kokios knygos tave domina, tai "Kauliukų žmogus" turi tau tikrai patikti, 100 proc.

Tai jau supratau, apie gašlų psichoterapeutą, kaip tik man biggrin.gif Nešiu "Angelų kūrėjas" į biblioteką ir paieškosiu šios knygos.

Beje, Ingėnai, skaitei mano atsiliepimą apie kūrėjas? Ar tau nepasirodė, kaip ir man? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 08 04, 14:25)
Yra toks vienas žmogus, kuris žiauriai peikia U. Eco (nors neskaitė jo), sako, kad jis popsistas, jį skaito nes madinga ir t.t. Nors Eco tikrai ne iš tų rašytojų, kuris būtų "ant bangos" kaip kokios Brownas ar Coelcho. Ir neįrodysi žmogui nieko, nors paimk ir trenk į sieną  doh.gif

man labiausiai nepatinka, kai peikia rašytojus, nors jų nė vienos knygos net neskaitę doh.gif absurdas. ir pritariu, kad Eco tikrai nėra ,,ant bangos''. pati skaičiau vieną, tai galiu išpeikti, kad pirma pusė knygos buvo labai nuobodi, o pabaiga thumbup.gif kiek žina, daug kam per sunki jo ,,fuko švytuoklė'' g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 08 04, 14:25)
Yra toks vienas žmogus, kuris žiauriai peikia U. Eco (nors neskaitė jo), sako, kad jis popsistas, jį skaito nes madinga ir t.t.

Nu ka as zinau, tokiam argumentatoriui pasiulyciau galva issiplaut. Mano va anksciau minetas pasnekovas minejo, kad ne kiekvieno zmogaus nuomone apie knygas jam idomi, zmogus turi buti visapusiskai apsiskaites. O cia net neskaites, o jau specas. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 13:24)
Pati registruojuosi su "Moteris, kuri laukė".

Idomu bus išgirst kaip knyga, nes pati galvoju ar pirkt ją ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
hi.gif hi.gif hi.gif

su nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 14:24)

Pati registruojuosi su "Moteris, kuri laukė".

Aš šio autoriaus esu skaičiusi "Prancūzišką testamentą". Labai gera knyga, rimta, šilta, pamenu per vieną dieną perskaičiau. smile.gif "Moteris, kuri laukė" esu nusipirkusi, laukia savo eilės lentynose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 04, 14:11)
sveikos  drinks_cheers.gif  Grazus nauji namuciai  wub.gif  registruojuosi su knyga PRAGARO VIRTUVES VAIKEZAI   mirksiukas.gif

Ir kaip? smile.gif filmas tai geras žinau thumbup.gif
Nespėju su jūsų tempais, bet jau susitaikiau su tuo, aš vis dar su ta pačia knyga, įdomi, bet labai lėtai skaitosi, o ir skaityt kažkaip laiko mažai turiu šiomis dienomis doh.gif
--------------------
Gal bus kokių komentarų apie šias? smile.gif
Paulo Coelho "Portobelo ragana"
Ray Bradbury "Pienių vynas"
A. de Sent Egziuperi "Citadelė"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 rugpjūčio 2010 - 13:46

QUOTE(Dorifore @ 2010 08 04, 13:29)
Beje, Ingėnai, skaitei mano atsiliepimą apie kūrėjas? Ar tau nepasirodė, kaip ir man?  g.gif

Aha, skaičiau. Mano nuomonė labai panaši drinks_cheers.gif Dėl tos aiškiaregystės, tai truputuką jau nepamenu blush2.gif , nes jau palyginus senokai skaičiau šią knygą. Kad Markas mirė, ir man buvo labai gaila, bent man tai liūdniausia vieta šioje knygoje verysad.gif O kad žudė vėliau jau šaltakraujiškai, tiesiog serijiniu būdu, tai ir man buvo sunkiai suvokiama. Jeigu pirmąsias mirtis dar buvo galima suprasti, nes žudikių vyrai buvo šlykštynės, nusipelnę tokio likimo, tai vėliau juk žudė jau vos ne iš inercijos. O gal visgi net labiau iš baimės, kad kuri nors tų moteriškių neįduotų.

QUOTE(miaubraske @ 2010 08 04, 13:33)
Idomu bus išgirst kaip knyga, nes pati galvoju ar pirkt ją ar ne  bigsmile.gif

Kai jau perskaitysiu, parašysiu drinks_cheers.gif Šįkart knyga, palyginti su prieš tai skaityta, labai plona - tik apie 150 psl. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 04 rugpjūčio 2010 - 13:44
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 04, 13:42)
Ir kaip? smile.gif filmas tai geras žinau  thumbup.gif

Dar tik viena lapa perskaiciau blush2.gif
Atsakyti