Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

QUOTE(Pasaulė @ 2010 08 28, 10:03)
Tai tu atsidaryk abu dokumentus iš karto, t.y., vieną vienoj ekrano pusėj, kitą - kitoj, kad abu matytum tuo pačiu metu. Nereiks suskleidinėt. mirksiukas.gif

As tai darau vienas tekstas virsui, kitas apacioje.
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2010 08 28, 10:51)
As tai darau vienas tekstas virsui, kitas apacioje.

Taip, galima ir taip, jei monitorius ne plačiaekranis. ax.gif
Atsakyti
Aš ir gimdau planus, per šį savaitgali uzsibrėžus parašyti 4, o kitus 4 palikti kitam. nes primadieni ir antradieni reiks ruoštis rugsejo 1 doh.gif
Atsakyti
dar man toks klausimas, ar ilgalaiki plana segate kartu su detaliuoju??
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2010 08 28, 13:27)

As ilgalaikius segu atskirai, nes juo daznai reikia parodyti vadovybei, o visi kiti planai mano reikalas
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2010 08 28, 13:27)

Aš detalųjį darausi tik sau. Pasiplanuoju detaliai prieš kiekvieną temą.
Atsakyti
QUOTE(Forget-it @ 2010 08 28, 12:25)
Aš ir gimdau planus, per šį savaitgali uzsibrėžus parašyti 4, o kitus 4 palikti kitam. nes primadieni ir antradieni reiks ruoštis rugsejo 1  doh.gif

As jau dviem klasem sutvarkiau pilnai 4u.gif
Atsakyti
Man šiais metais reikia tik 2 planus dalykinius rašyti - tai jau parašiau. 5 ir 8 klasėms.
O planą mes rašome tik vieną - ten temos, kompetencijos, vertinimas ir kt. viename plane.
Turiu pirmus 7 Unit upstream Elementary ir Pre- Intermediate (irgi 7)
Atsakyti
sveikos merginos.Gera sirdziai,kad ne viena darbuojuosi.:)ir as gimdau gimdau...nu geriau jau kas nors gimsta gero,nes sestadieni prasedeti prie kompo,tai ne kas.Tikiuosi siandiena akiu ant stalo salia kompo nepaliksiu,nes kaip smelio pripiltos...smile.gif
klausimas iskilo.Sudarineju sestokams.Trys savaitines.Nezinau ar corect suskaiciavau,bet gavosi 110 pamoku.Planuoti reikia tik 7 Units.Kita puse jau septintokams,dalinam vadoveli.Tai kaip ir nemazai tu valandu vienam Unitui gaunasi,vos ne po 16h.Ar gali buti taip?
Vienas unitas-6psl.
Ar as jau cia visai i lankas vaziuoju,ar cia tikrai taip gali buti...
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 08 28, 15:18)
Aš detalųjį darausi tik sau. Pasiplanuoju detaliai prieš kiekvieną temą.

O jus ta detaluji sau kur nors i sasvinuka rasotes ar oficialiai a4 lapo formate? ir kokius skyrius darotes?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 08 28, 19:11)
O jus ta detaluji sau kur nors i sasvinuka rasotes ar oficialiai a4 lapo formate? ir kokius skyrius darotes?

Kelis metus dariausi kompiuterinį variantą, pernai sąsiuvinyje pasiplanuodavau, o šiemet darysiu taip: kompiuteriu detalizuosiu ilgalaikius.
Atsakyti
QUOTE(kapitonozmona @ 2010 08 28, 18:38)
sveikos merginos.Gera sirdziai,kad ne viena darbuojuosi.:)ir as gimdau gimdau...nu geriau jau kas nors gimsta gero,nes sestadieni prasedeti prie kompo,tai ne kas.Tikiuosi siandiena akiu ant stalo salia kompo nepaliksiu,nes kaip smelio pripiltos...smile.gif
klausimas iskilo.Sudarineju sestokams.Trys savaitines.Nezinau ar corect suskaiciavau,bet gavosi 110 pamoku.Planuoti reikia tik 7 Units.Kita puse jau septintokams,dalinam vadoveli.Tai kaip ir nemazai tu valandu vienam Unitui gaunasi,vos ne po 16h.Ar gali buti taip?
Vienas unitas-6psl.
Ar as jau cia visai i lankas vaziuoju,ar cia tikrai taip gali buti...

6 kl. mokiniai mokosi 36 sav. Jei 3 sav. pamokos, tai iš viso 108 pamokos. Vadinasi 1 unit'ui (kai jų yra 7) galima numatyti 15 pamokų, na, ir 3 pamokos lieka (galime jas rezerve pasilikti).
Atsakyti