Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 08 27, 11:28)
brangiosios anglistes,
noreciau jusu paklausti tokio dalyko: kokios turi buti pradinuko anglu kalbos zinios, baigus 4 klases? Ta prasme mane domina, kokia yra anglu k. programa pradinese klasese.
Labai reikia, nes dukra baige pradine mokykla ne LT, ir privalo laikyti testa, tai nezinau ka kartoti... Internete bandziau ieskoti, bet niekur neradau tokios info...

brangioji mamyte lotuliukas.gif , pasiziurekite pagal BUP ka turi moketi 4 klases baiges vaikas wink.gif
Atsakyti
Kažkada klausė apie vadovėlių nuolaidas, tai ką tik gavau laišką, kad LITTERULA visiems užsienio kalbų vadovėliams, pratyboms, gramatikoms ir kitiems priedams taikys 25 % nuolaidą nuo mažmeninių kainų.

smile.gif Gal kas pasinaudos nuolaidomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 27 rugpjūčio 2010 - 14:03
paprašysiu ir aš slaptažodžio atrodo žinojau, o su senu neieinu (jei kas manes neatpažįstat tai aš buvusi giedradi, nors jau nicka pasikeičiau prieš kelis menesius)
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 08 27, 00:01)
Būčiau labai dėkinga, jei man ką reikalingo rastum smile.gif Turiu Pre-Intermediate pradžią (M 1-8), planą pati sudarinėjau. Jei reikia, galėsiu į paštą įdėti smile.gif

Ką tik parėjau iš darbo ir jau dedu žalio opportunities nuo 4 modulio iki galo (tik gaila, kad PDF formatu) ir mėlyno nuo 7 iki galo.Būk gera įdėk mėlyno pradžią ax.gif
Atsakyti
Na bet ir bjaurumas mūsų gi. doh.gif lotuliukas.gif Čia turbūt prieš darbo pradžią šitaip, dėl streso. Gerai, kad aš dar atostogausiu. liezuvis.gif
Atsakyti
Forget-it, ar gavai, jei ne parašysiu mirksiukas.gif

Aš tik už lietuvišką rašliavą... ir nereik man niekur važiuot ir taip esu patriotė... tik lietuviškus kremus perku ir t.t. ir pan.... biggrin.gif

Savaitgalis.. tongue.gif kol atostogaom, savaitgaliai nešildė bigsmile.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 08 27, 16:14)
Na bet ir bjaurumas mūsų gi. doh.gif  lotuliukas.gif Čia turbūt prieš darbo pradžią šitaip, dėl streso. Gerai, kad aš dar atostogausiu. liezuvis.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia ne bjaurumas, cia profesine liga blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2010 08 27, 16:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia ne bjaurumas, cia profesine liga  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ai, nu jo, teisingai, kai kas gi dar ir serga. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatastr @ 2010 08 27, 16:00)
Ką tik parėjau iš darbo ir jau dedu žalio opportunities nuo 4 modulio iki galo (tik gaila, kad PDF formatu) ir mėlyno nuo 7 iki galo.Būk gera įdėk mėlyno pradžią  ax.gif

Jau įdėjau mėlyno pradžią smile.gif Dėkui tau už planus, vis palengvinimas planuojant, o ir paplanuota kaip pas mus reikalaujama, tik pas mane planai šiemet gaunasi po keliolika puslapių, nes pas mus skaičiukų nepakanka, reik BP perrašynėt.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 08 27, 16:30)
Jau įdėjau mėlyno pradžią smile.gif Dėkui tau už planus, vis palengvinimas planuojant, o ir paplanuota kaip pas mus reikalaujama, tik pas mane planai šiemet gaunasi po keliolika puslapių, nes pas mus skaičiukų nepakanka, reik BP perrašynėt.

Pas mus irgi užsimanė, kad perrašyt, tai labai gerai sumąsčiau.Nusikopinau BP iš pedagogika.lt, išsisaugau ant desktopo ir po to rašau gebėjimus atsidarius 2 dokumentus- tai vieną susiskleidžiu, tai kitą.Programose man reikalingą gebėjimą COPY, plane- PASTE.Ir nereikia perrašinėti lotuliukas.gif
P.S Labai ačiū už planą mėlynojo opportunities 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatastr: 27 rugpjūčio 2010 - 15:56
QUOTE(renatastr @ 2010 08 27, 16:55)
Pas mus irgi užsimanė, kad perrašyt, tai labai gerai sumąsčiau.Nusikopinau BP iš pedagogika.lt, išsisaugau ant desktopo ir po to rašau gebėjimus atsidarius 2 dokumentus- tai vieną susiskleidžiu, tai kitą.Programose man reikalingą gebėjimą COPY, plane- PASTE.Ir nereikia perrašinėti  lotuliukas.gif
P.S Labai ačiū už planą mėlynojo opportunities 4u.gif

Aš kai ką trumpinu, pvz. 1.1.3. Suprasti ilgesnio pokalbio, diskusijos, interviu ar monologinio teksto pagrindinę mintį ir pagrindines detales, rasti tekste reikiamą informaciją. Jei temoje nėra pkalbių tik monologai, tai pradžią išimu.
Atsakyti
O as tai is vis rasau, ziureti Bendrosios programos, psl toks ir toks.. kam cia perrasinet viska??
Atsakyti