Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

O tu nevarvink seiles, pati imk ir pasiūlyk jiems kokį nors plakatą. Jei tiks, padėsi padaryti maketą ir gausi sau dovanų.
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2010 09 12, 07:54)
O tu nevarvink seiles, pati imk ir pasiūlyk jiems kokį nors plakatą. Jei tiks, padėsi padaryti maketą ir gausi sau dovanų.

būtinai drinks_cheers.gif .
Aš dar teminių nepabaigus, man nauja mokykla-mokiniai-vadovėliai doh.gif , plius grįžau po dekreto (2,5 metų pertraukos), vyksta adaptacija biggrin.gif .
Atsakyti
Gal jau buvo ideta ir kartosiuos, bet gal kam pravers, yra internete 5 ir 6kl ilgalaikiai teminiai planai Key to English 5, 6 :
http://www.sokvadove...ikis_planas.doc
http://www.sokvadove...anas_kte6_3.doc
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2010 09 12, 09:10)
plius grįžau po dekreto (2,5 metų pertraukos), vyksta adaptacija  biggrin.gif .

Lygiai taip pat ir aš "startuoju" drinks_cheers.gif
Kaži kaip mūsų Pasaulė? g.gif Gi ir ji su savo mažiuku, Pasauliuku, atostogavo ilgokai g.gif Turbūt dar atostogaus metelius. Sveikatytės jiems ir abiems po! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 12 rugsėjo 2010 - 14:07
QUOTE(Dinariuke @ 2010 09 11, 19:52)
Klausymas turincioms isplestini kursa, ar jis skiriasi nuo bendro, ta prasme ar dirbat pagal ta pati vadoveli, temos tos pacios tik stipresnes ir daugiau uzduociu duodate.
Ar tiesiog orientuojates i egzamina ir imate gryna egzamininius punktus, t.y. mionologas, dialogas, ir listening, reading, writing tasks ir aisku use of english  unsure.gif

Mastau ar alygiui imt specialia knyga ar geriau nekeist  unsure.gif

bendrasis kursas mokosi tik is vadovelio, o isplestiniui dar ir papildoma medziaga pridedame mirksiukas.gif aisku demesys i egzamininius reikalavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurava @ 2010 09 12, 22:00)
bendrasis kursas mokosi tik is vadovelio, o isplestiniui dar ir papildoma medziaga pridedame mirksiukas.gif aisku demesys i egzamininius reikalavimus 4u.gif

o jus bendrame dienyne isplestiniam kursui rasote pazymius?
Mums neleidzia, liepia pildyti tik savarankisko mokyko dienyna butent isplestiniam kursui, nors ten zymisi tik viena valanda...
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2010 09 13, 14:26)
o  jus bendrame dienyne isplestiniam kursui rasote pazymius?
Mums neleidzia, liepia pildyti tik savarankisko mokyko dienyna butent isplestiniam kursui, nors ten zymisi tik viena valanda...

Nieko nesuprantu ką jūs kalbate apie kažkokias valandas, bendrus dienynus.. blink.gif Taigi jau seniai 11 ir 12 mokosi grupėmis - išplėstinis kursas ir bendrasis kursas.Kiekviena grupė turi atskirą dienyną kiekvienam dalykui.Pvz. aš turiu 12-okus bendruoju kursu(1 dienynas) ir 11-okus išplėstiniu kursu(kitas dienynas).12-okai turi 4 savaitines val., jas ir pildau jų dienyne. 11-okai turi 5 savaitines val. Jiems pildau kitame dienyne.Juk negali dirbti iš karto toje pačioje klasėje ir bendruoju ir išplėstiniu lygiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatastr: 13 rugsėjo 2010 - 15:22
ko gero šauksmas tyruose, bet pabandysiu unsure.gif unsure.gif
kas dirbat su pearson longman vadovėliais pradinėse klasėse? unsure.gif labai reiktų excellent starter ilgalaikio plano 000189.gif turiu excellent 2 ir 3 ilgalaikius, galėtumėm keistis info unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 09 13, 18:08)
ko gero šauksmas tyruose, bet pabandysiu  unsure.gif  unsure.gif
kas dirbat su pearson longman vadovėliais pradinėse klasėse?  unsure.gif  labai reiktų excellent starter ilgalaikio plano  000189.gif turiu excellent 2 ir 3 ilgalaikius, galėtumėm keistis info  unsure.gif  blush2.gif

Deja... pas mane golden key
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 09 13, 18:15)
Deja... pas mane golden key
4u.gif

unsure.gif vistiek lauksiu unsure.gif pati galiu sušelpti early school english 1,2 ir 3 ilgalaikiais planais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 09 10, 17:38)
dar klausimukas, mokancioms pradinukus, ar ilgalaikius planus rasete pagal tokias pat skiltis kaip ir   vyresniesiems, ( AR TAIP KAIP PRADINUKES RASO ) nes susidurinau su problema....ir kas  pas jus pasiraso ant pradinuku teminiu planu - ar uzsienio kalbu metodines grupes pirmininke ar pradinuku metodines grupes pirmininke?

Užsienio kalbų metodinis tvirtina, tada pavaduotoja ugdymui, kuri kuruoja UK

QUOTE(gritte @ 2010 09 12, 07:24)
thumbup.gif
Pavarvinau seilę žiūrėdama į plakatus  bigsmile.gif .

Aš irgi, ale brangumynas.
O kalendoriaus irgi norėčiau.
Kur galima pirkti?

Šiemet džiaugiuosi, kad užteko tik du planus rašyt - 6okams ir 8okams drinks_cheers.gif
Šiandien jau viskas baigta.
Dar liko auklėjamąjai klasei ir metodinio būrelio planas. Ryt teks sukrapštyt. Šiandien jau nebenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukas78: 13 rugsėjo 2010 - 17:45
[quote=kristukas78,2010 09 13, 15:43]

O kalendoriaus irgi norėčiau.
Kur galima pirkti?

Taigi užsisakyti SMaltijoje
O tą kalendorių tai mes su vaikais gaminome ir kūrėme, ot smile.gif Mano penktokai vis man pastabas duodavo, kad pamiršau ant lentos datą parašyti, tai va teko sugalvoti kažką, kad rašyti nebereikėtų
Atsakyti