Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

QUOTE(fishke @ 2010 09 13, 18:08)
ko gero šauksmas tyruose, bet pabandysiu  unsure.gif  unsure.gif
kas dirbat su pearson longman vadovėliais pradinėse klasėse?  unsure.gif  labai reiktų excellent starter ilgalaikio plano  000189.gif turiu excellent 2 ir 3 ilgalaikius, galėtumėm keistis info  unsure.gif  blush2.gif

cry.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 09 14, 13:28)

deja... tikrai net nežinau, kas turėtų
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 09 14, 16:28)

galiu reikšti tik užuojautą ax.gif
Atsakyti
mergaites, padekit!!!! suprantu, esu naujoke, bet gal kuri galetu man padeti... uzsiverciau darbais, nieko nebespeju. labai reikia ilgalaikiu planu. pasirasiau tik tris is sesiu..sad.gif reikia school english 1(ketvirtai klasei), new opportunities elementary ir oxford heroes.. turiu early school english1,2 ir school english 3. galeciau siais pasidalinti. buciau labai dekinga... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandreja @ 2010 09 14, 18:53)
mergaites, padekit!!!! suprantu, esu naujoke, bet gal kuri galetu man padeti... uzsiverciau darbais, nieko nebespeju. labai reikia ilgalaikiu planu. pasirasiau tik tris is sesiu..sad.gif reikia school english 1(ketvirtai klasei), new opportunities elementary ir oxford heroes.. turiu early school english1,2 ir school english 3. galeciau siais pasidalinti. buciau labai dekinga... wub.gif

sandrasalnyte@inbox.lt
Atsakyti
Labas, mergaites,
Pirma kartą čia rašau, nors temutę užtikau pavasarį. Bet kai atostogom kvepia , tai ne darbas rūpi. smile.gif
Bet dabar skaitau,kad jūs dar dirbat iš school english 1 ir 2. blink.gif
Mes su bibliotekinke pavasarį tikrinom galojančių vadovėlių sąrašus, tai ji man sakė, kad būtent tos knygos iš shool english jau negalioja. Aš pasirinkau kitus vadovėlius. Nes tų jau nebuvo galiojančių knygų sąraše.
Tai dabar ir galvoju, kaip čia yra dėl tų vadovėlių, kas mokytojoms praneša apie jų galiojimą. schmoll.gif Mano mokykloje bibliotekinkė tuo rūpinasi, o kaip pas jus?
Ir labai jau įdomu, kaip ištiesų galioja jos ar ne.
Ji galioja, tai gaila darbo dėl paruoštų naujų planų ir bereeikalingai išleistų pinigų.

Sandrea, jei tau dar reikia tų planų aš galiu rytoj tau permesti, bet jie paršyti 2004 m. Pasikoreguosi.
Atsakyti
QUOTE(renatastr @ 2010 09 13, 15:21)
Nieko nesuprantu ką jūs kalbate apie kažkokias valandas, bendrus dienynus.. blink.gif Taigi jau seniai 11 ir 12 mokosi  grupėmis - išplėstinis kursas ir bendrasis kursas.Kiekviena grupė turi atskirą dienyną kiekvienam dalykui.Pvz. aš turiu 12-okus bendruoju kursu(1 dienynas) ir 11-okus išplėstiniu kursu(kitas dienynas).12-okai turi 4 savaitines val., jas ir pildau  jų dienyne. 11-okai turi 5 savaitines val. Jiems pildau kitame dienyne.Juk negali dirbti iš karto toje pačioje klasėje ir bendruoju ir išplėstiniu lygiu. g.gif

Na pavyzdziui, 12-okai mokosi bendruoju kursu ir is ju 3 mokiniai pasirinke isplestini kursa... tai turiu 3 sav pamokas, ir dar susitinku su tais 3imis mokiniais paskirtu laiku, tai savarankiskas mokymas...
na va, ir nors visi mokiniai turi 3 sav pamokas, tu triju isplestiniu kursu besimokanciu mokiniu negaliu zymeti ar jiems pazymiu rasyti bendrame zurnale

pasirodo kad galima dirbti toje pacioje klaseje ir bendruoju ir isplestiniu kursu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sagittarius: 14 rugsėjo 2010 - 19:08
QUOTE(alicija.ali @ 2010 09 14, 19:47)
Labas, mergaites,
Pirma kartą čia rašau, nors temutę užtikau pavasarį. Bet kai atostogom kvepia , tai ne darbas rūpi.  smile.gif
Bet dabar skaitau,kad jūs dar dirbat iš school english 1 ir 2.  blink.gif
Mes su bibliotekinke pavasarį tikrinom galojančių vadovėlių sąrašus, tai ji man sakė, kad būtent tos knygos iš shool english jau negalioja. Aš pasirinkau kitus vadovėlius. Nes tų jau nebuvo galiojančių knygų sąraše.
Tai dabar ir galvoju, kaip čia yra dėl tų vadovėlių, kas mokytojoms praneša apie jų galiojimą.  schmoll.gif Mano mokykloje bibliotekinkė tuo rūpinasi, o kaip pas jus?
Ir labai jau  įdomu, kaip ištiesų galioja jos ar ne.
Ji galioja, tai gaila darbo dėl paruoštų naujų planų ir bereeikalingai išleistų pinigų.

Sandrea, jei tau dar reikia tų planų aš galiu rytoj tau permesti, bet jie paršyti 2004 m. Pasikoreguosi.

as irgi girdejau, kad school english jau nurasytos, bet musu mokyklai tai nerupi verysad.gif su pratybom irgi prastai... niekur neber..jei, nesunku, permesk man i e-maila.
Atsakyti
Man nelabai patinka lietuvių autorių knygos schmoll.gif ... deja tenka dirbti ir iš jų cool.gif .
Su viena klase dirbsiu iš You and Me-gal kas netyčia arba tyčia turi tem. planą?
Būčiau dėkinga 4u.gif

p.s. ką mąstote apie Europos kalbų dieną?

Pas mus bus nepamokinė diena, 5 ir 6-os klasės, 7 ir 8 klasės bei 9 ir 10-žiūrės filmus užsienio kalba.
Paskui bus šioms grupėms -viktorina. Dabar ruošiu klausimus 5 ir 6-okams 4u.gif .
Jeigu bus įdomu-galėsiu atsiųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 14 rugsėjo 2010 - 19:30
school english nurasytos, tenka dirbti is ju, o pas mus gruodi auditas.. neturiu zodziu. bus blogai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2010 09 13, 14:26)
o  jus bendrame dienyne isplestiniam kursui rasote pazymius?
Mums neleidzia, liepia pildyti tik savarankisko mokyko dienyna butent isplestiniam kursui, nors ten zymisi tik viena valanda...

net nezinau.. pas mus 11-12klasem dalykininkai turi po atskira dienyna 4u.gif pas mane visi isplestiniu kursu mokosi, bendrajam kursui yra atskira grupe...tai mes pildom 4 val savo, o tie kas b lygiu - 3sau...i savo dienynys.. jokio savarankisko mokymo dienynu nepildom schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(renatastr @ 2010 09 13, 16:21)
Nieko nesuprantu ką jūs kalbate apie kažkokias valandas, bendrus dienynus.. blink.gif Taigi jau seniai 11 ir 12 mokosi  grupėmis - išplėstinis kursas ir bendrasis kursas.Kiekviena grupė turi atskirą dienyną kiekvienam dalykui.Pvz. aš turiu 12-okus bendruoju kursu(1 dienynas) ir 11-okus išplėstiniu kursu(kitas dienynas).12-okai turi 4 savaitines val., jas ir pildau  jų dienyne. 11-okai turi 5 savaitines val. Jiems pildau kitame dienyne.Juk negali dirbti iš karto toje pačioje klasėje ir bendruoju ir išplėstiniu lygiu. g.gif

drinks_cheers.gif pas mus tas pat 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, žinau, kad vyrų anglistų daug nera, todel nusprendžiau prisijungti i jūsų gretas blush2.gif . Dirbu pirmus savo mokslo metus, todėl nemoku rašyti ilgalaikių teminių planu. Dirbu mažoje kaimo mokykloje, todel nera kam padėti ir neturiu pavyzdžių verysad.gif . Gal galite padėti ir atsiusti Opportunities Elementary arba New Oppotunities elementary ilgalaikius planus. O gal kartais turite ir Enterprise 2 nuo 9 unito ilg, planą ? Bučiau labai dėkingas smile.gif ir pasiruošęs bendradarbiaut. rolleyes.gif

El,p : dogmius@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karl Brown: 14 rugsėjo 2010 - 20:20
QUOTE(Karl Brown @ 2010 09 14, 21:19)
Sveikos, žinau, kad vyrų anglistų daug nera, todel nusprendžiau prisijungti i jūsų gretas  blush2.gif . Dirbu pirmus savo mokslo metus, todėl nemoku rašyti ilgalaikių teminių planu. Dirbu mažoje kaimo mokykloje, todel nera kam padėti ir neturiu pavyzdžių  verysad.gif . Gal galite padėti ir atsiusti Opportunities Elementary arba New Oppotunities elementary ilgalaikius planus. O gal kartais turite ir Enterprise 2 nuo 9 unito ilg, planą ? Bučiau labai dėkingas smile.gif ir pasiruošęs bendradarbiaut.  rolleyes.gif

El,p : dogmius@gmail.com

man taip pat reikia new opportunities elementary wub.gif
Atsakyti