Sveikos anglistės,
mano Comenius partneris iš Turkijos ieško partnerių Turkijos mokykloms LT. Planuojamų projektų temos/idėjos:
1- Tolerance: using effect which connects people and nations of tolerance and reflecting this effect on the education
2- Place-Literature relation: the reflection of place on the literature
3- The body language and natural sounds
4- Football- the commun language of the world: The reclection of the language of the world-football on different cultures. The understanding of football
5- The effects of religious rituals on daily life
6- Superstitions in different cultures and the base of these superstitions
7- Expressions or phrases in different languages
8- Global warming: the causes, effects and how to stop
9- H1N1 Influenza Virus and the conscicousness of avoiding
10- Safe water and water sources
11- Recycling
12- Intelligent Energy
13- The comparison of discipline instructions: understanding of reward and punishment
14- Post modern life and traditions
15- How to use spare time
16- The importance of TV in modern life: advantages and disadvantages
17- The environment: How to save the environment and natural life
18- A play: Different cultures on the same scene.
19- Teaching of national history: Producing a real and internatinal history
20- The worldwide language-Maths
21- Games
22- Myths
23-Stories
24- The ones who gave a direction to history!! Genius Men/Women!
Jeigu kurią suodmino tema, rašykit
ahmet_firat2727@yahoo.com
QUOTE(Dinariuke @ 2010 09 16, 18:30)
Nebijok, mes tave morališkai palaikysime

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 09 16, 14:08)
Sveikutes
Ziuriu,kad ieskot planu bet jums padeti negaliu,nes su pradinukais dirbu is WELCOME,praeitais metais dirbau is nEW SNAPSHOT,o siemet tiek su 8 kl.tiek su 10 is Enterprise3 plus
Net nezinau zinokit ka ir rasyti
nieko naujo nevyksta.Atsiskaiciau su integracija,prasedejau kelias valandas
o siaip liudna situacija su pamokomis,einu i darb,bet sakes nu taaaaip neeennoooriai
Jugeta,as sakiau kad zadu keisti,mane zadejo priimti i viena mokykla dirbt anglu mokytoja.Aisku su tam tikrom salygomis.Nes is ten turejo isvaziuoti (planavo)viena angliste i Anglija.Tai ji liko.O as likau toj pacioj mokykloj,dabar vis ieskausi darbelio nors kelias pamokeles kad prisidurti prie savo 16.Kol kas tylu,ramu....Baisu pagalvoti apie kitus metus
Pas mus mokykloj irgi situacija vadoveliu nera,pratybas vaikai patys perka,kita medziaga svieciu(jei aparatas kopijuoja,kas dabar retai buna
) diskai jau nebegroja tai viena teko pirktis,o kita atsisiunciau internetu.Ai,zodziu absurdas.
Tik valdzia isputusi akis reikalauja kad stebukla padarytumem-o medziagos spyga taukuota.
Esu kazkokia paskutiniu metu pikta,irzli-depresuojanti.
Siandien klause del mokytoju dienos-o as jos isai svest nenori,noriu ramiai sau namie pabuti.Na,dar jei kolektyvas butu super tai gal ir svesciau,bet dabar kai netgi tos su kuriomis sutariu neis i mokytojo dienos svente,tai man jokio noro su gyvatem sedet
o siaip sekmes pupos.Daznai pamastau kaip jums sekasi
Buckis ir laikykimes,kaip nors gal ivyks stebuklas ir pageres situacija,nes emigruoti didelio noro nera manau nei vienai 

Ziuriu,kad ieskot planu bet jums padeti negaliu,nes su pradinukais dirbu is WELCOME,praeitais metais dirbau is nEW SNAPSHOT,o siemet tiek su 8 kl.tiek su 10 is Enterprise3 plus

Net nezinau zinokit ka ir rasyti

Jugeta,as sakiau kad zadu keisti,mane zadejo priimti i viena mokykla dirbt anglu mokytoja.Aisku su tam tikrom salygomis.Nes is ten turejo isvaziuoti (planavo)viena angliste i Anglija.Tai ji liko.O as likau toj pacioj mokykloj,dabar vis ieskausi darbelio nors kelias pamokeles kad prisidurti prie savo 16.Kol kas tylu,ramu....Baisu pagalvoti apie kitus metus

Pas mus mokykloj irgi situacija vadoveliu nera,pratybas vaikai patys perka,kita medziaga svieciu(jei aparatas kopijuoja,kas dabar retai buna

Tik valdzia isputusi akis reikalauja kad stebukla padarytumem-o medziagos spyga taukuota.
Esu kazkokia paskutiniu metu pikta,irzli-depresuojanti.

o siaip sekmes pupos.Daznai pamastau kaip jums sekasi

Aš ir žinok nenoriu eit i darbą, pagalvoju baisu juk tik rugsejis dar, dar kazkaip niekad nebuvo taip. Bet iš kitos pusės per tuos popierius ner kada dirbti, tai tas tai tas. Pjauna juodai. Turiu auklėtinius penktokus tai kaip iš miško pabėgę, laisvę pajutę ir t.t.. Mažoji serga, tai net i darbą neinu, darbe nepatenkinti tipo angsličių nėra, nes veina išvykus, kita serga, bet jų vaiku mes neimam, nevaduojam, tai koks skirtumas. Buves ex nervus gadina, nors esam isiskyrę tai ką nors sugalvoja kad man nervus patampyti. O dukrytė tai ir serga po jo savaitgalių. Žodžiu užburtas ratas.

QUOTE(Forget-it @ 2010 09 17, 11:07)
Aš ir žinok nenoriu eit i darbą, pagalvoju baisu juk tik rugsejis dar, dar kazkaip niekad nebuvo taip. Bet iš kitos pusės per tuos popierius ner kada dirbti, tai tas tai tas. Pjauna juodai. Turiu auklėtinius penktokus tai kaip iš miško pabėgę, laisvę pajutę ir t.t.. Mažoji serga, tai net i darbą neinu, darbe nepatenkinti tipo angsličių nėra, nes veina išvykus, kita serga, bet jų vaiku mes neimam, nevaduojam, tai koks skirtumas. Buves ex nervus gadina, nors esam isiskyrę tai ką nors sugalvoja kad man nervus patampyti. O dukrytė tai ir serga po jo savaitgalių. Žodžiu užburtas ratas. 

Uzjauciu tave

Jo,jau tas musu darbas nera ir taip lengva,bet kai dar eini i ta darba su pasislykstejimu tai visai blogai.O as siais metais nei projektus darau,nieko nebedarau ir neorganizuoju.Atidirbu ir namo.Ir zinot kas keisciausia,kai ariau kai arklys tai vis kazkas netiko,kabinejosi-o dabar bijau net prisikalbeti-atidirbu,viso gero ir namo.Ir viskas ok,jau rugsejo puse praejo valdzia nei vieno zodzio blogo,viskas ok..kolegos irgi...na,pas mus mokykloj siaip neikas ir nesirupina nei projektais,nei mokiniu motyvacija,nei tokiomis eurpos kalbos dienomis-nooooriuuuu i normalu darba su normaliu kruviu

na bet arteja savaitgalis tad pasidziaukime namais,seima,draugais ir laisvom dienoms

P.S. Ko jus ieskot deja neturiu-bet jei ko nors reikia rasykit gal turesiu kazka galesiu imest

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 09 17, 12:21)
Ir zinot kas keisciausia,kai ariau kai arklys tai vis kazkas netiko,kabinejosi-o dabar bijau net prisikalbeti-atidirbu,viso gero ir namo.Ir viskas ok,jau rugsejo puse praejo valdzia nei vieno zodzio blogo,viskas ok..kolegos irgi...na,pas mus mokykloj siaip neikas ir nesirupina nei projektais,nei mokiniu motyvacija,nei tokiomis eurpos kalbos dienomis-
taigi nieko naujo- visada, kas ką nors daro tai ir kaltas lieka, nes vis ką nors ne taip padarai. O tyliai ramiai sėdėk, žiūrėk, ir nepastebės

QUOTE(Dinariuke @ 2010 09 17, 13:02)
Klausykit, turiu klausima ar mokykla gali priverst mokytoja vaziuot i uzsieni kaip i stazuote? Ar mokytojas gali rinktis? 

sveikos, mergaites! gal dar turit SCHOOL ENGLISH 4, 5, 6?
sandrasalnyte@inbox.lt apsikeisim

QUOTE(Sandreja @ 2010 09 17, 19:12)
sveikos, mergaites! gal dar turit SCHOOL ENGLISH 4, 5, 6?

Jei tave tenkina tas mano senas variantas , galiu pagelbet.

Papildyta:
O kaip mergaitės jūs ,ar nuoširdžiai perdarėt visus planus pagal atnaujintas programas, ar pasilikot prie senų variantų?
Mano mokykloje, priimta, kad tinka planas iš mokytojo knygos, jei toks yra. Aš pvz. truputi pataisiua, tai yra įdėjau atskirą lapą su gebėjimais ir tvarkoje kaip ir viskas.
Visos taip darbuojasi , net gaila.

QUOTE(alicija.ali @ 2010 09 17, 20:16)
Jei tave tenkina tas mano senas variantas , galiu pagelbet. 
Papildyta:
O kaip mergaitės jūs ,ar nuoširdžiai perdarėt visus planus pagal atnaujintas programas, ar pasilikot prie senų variantų?
Mano mokykloje, priimta, kad tinka planas iš mokytojo knygos, jei toks yra. Aš pvz. truputi pataisiua, tai yra įdėjau atskirą lapą su gebėjimais ir tvarkoje kaip ir viskas.

Papildyta:

musu mokykloje reikalauja atnaujintu..

bet atsiusk kokius turi.

QUOTE(Riva @ 2010 09 17, 15:55)
Matai iki to vezimo dar labai dar padaryt reikia ir tas juodas darbas net aciu niekas nepasako o siandien kad isvarte tai biski trukau, dabar apsiraminau jau. Tiesiog kiekviena darbo diena iki 18-19val darbe prie popieriu sedim (jau vimdo nuo visko is tikro") + savaigaliam dar darbu prikrauna

Bet isvaziavus gal atsigausiu