Įkraunama...
Įkraunama...

BIOSILK produkcija

user posted image
isbandziau jau keleta kartu si (dukra vadina blizgintoju)labai patiko ,naudoju po plovimo kai isdziusta plaukai ,priduoda sveiko zvilgesio kazkiek paglotnina tik nereikia padaugint,tada atrodo riebaluoti (purskiasi kaip lakas ,tai labai lengvai pasiskirsto ant plauku)pasipurskus plaukai atrodo panasiai kaip buna po dazymo ,labai pagyvina spalva(as tamsiaplauke)
Atsakyti
susigundzius nusipirkau ir as BIOSILK silka, tai manes jis visai nesuzavejo schmoll.gif is pradziu tikrai patiko, bet palyginus su kitom mano naudojamom priemonem, tai silko daugiau uzdejus tikrai pasunkedavo plaukas blush2.gif tikrai nekartosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 11 28, 18:04)
susigundzius nusipirkau ir as BIOSILK silka, tai manes jis visai nesuzavejo  schmoll.gif  is pradziu tikrai patiko, bet palyginus su kitom mano naudojamom priemonem, tai silko daugiau uzdejus tikrai pasunkedavo plaukas  blush2.gif  tikrai nekartosiu  schmoll.gif

Aš taip pat jo atsisakiau... schmoll.gif
Atsakyti
Isbandziau purinanti sampuna. Tai man visai patiko. Po jo plaukai tokie slidus, nesiveliantys, puresni. Lieciant labai minksti, bet vizualiai lyg standesni atrodo. Manau pirksiu didesni kieki.
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 11 28, 13:14)
user posted image
isbandziau jau keleta kartu si (dukra vadina blizgintoju)labai patiko ,naudoju po plovimo kai isdziusta plaukai ,priduoda sveiko zvilgesio kazkiek paglotnina tik nereikia padaugint,tada atrodo riebaluoti (purskiasi kaip lakas ,tai labai lengvai pasiskirsto ant plauku)pasipurskus plaukai atrodo panasiai kaip buna po dazymo ,labai pagyvina spalva(as tamsiaplauke)

Tai cia kazkas panasaus, kaip silkas, bet purskiamas, jo? Gal galima nuoroda is kur pirkot 4u.gif
Atsakyti
Biosilką dar praeitų metų vasarą ant plaukų, pagavusi mane, užtepė konsultantė Douglase. tikrai patiko, galiukai mano yra sausoki, linkę kiek pūstis, nors visas plaukas nėra sausas, šaknys greitai susiriebaluoja ir praranda apimtį. Tam kartui likau sužavėta, bet sustabdė kaina. Vakar Pėlenėj, pasiderėjusi, įsigyjau rinkinuką - šampunas, balzamas po 150 ml. ir 30 ml. šilko už 65 lt. Kol kas baisiai patenkinta pirkiniu bigsmile.gif plausiu, tepsiu ir atsiskaitysiu apie poveikį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 06, 14:18)
Biosilką dar praeitų metų vasarą ant plaukų, pagavusi mane, užtepė konsultantė Douglase. tikrai patiko, galiukai mano yra sausoki, linkę kiek pūstis, nors visas plaukas nėra sausas, šaknys greitai susiriebaluoja ir praranda apimtį. Tam kartui likau sužavėta, bet sustabdė kaina. Vakar Pėlenėj, pasiderėjusi, įsigyjau rinkinuką - šampunas, balzamas po 150 ml. ir 30 ml. šilko už 65 lt. Kol kas baisiai patenkinta pirkiniu  bigsmile.gif plausiu, tepsiu ir atsiskaitysiu apie poveikį  bigsmile.gif

Labai domina atsiliepimai apie sampuna ir balzama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 06, 14:18)
šampunas, balzamas po 150 ml. ir 30 ml. šilko už 65 lt. Kol kas baisiai patenkinta pirkiniu  bigsmile.gif plausiu, tepsiu ir atsiskaitysiu apie poveikį  bigsmile.gif

Na kaina tai tikrai labai gera smile.gif
Įdomūs atsiliepimai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 06, 13:18)
Vakar Pėlenėj, pasiderėjusi

Nieko nenusiderejot,nes cia pelenej speciali tokia rinkiniu kaina buvo,taigi negavot nuolaidos specialios. Jei kalbant apie tai,kad pigiau nei iprastai,tai jo,bet tik tiek.
Atsakyti
Manęs "BIOSILK" vadinamas šilkas irgi per labiausiai nesužavėjo g.gif Tikrai yra geresnių priemonių ir už patrauklesnę kainą. Na, pirkčiau didesnį nei mėginėlio kiekį ir kartais pasitepliočiau, nebent jeigu žymiai pigiau kainuotų, nes dabartinės kainos parduotuvėse jis nevertas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 kovo 2011 - 18:32
Jau ilgelesni laika naudoju Biosilk silka - is pradziu buvau labai jo apzaveta, bet vistik, tai buvo tik pirmas ispudis. Tikrai pritariu toms merginoms, kurios rase, jog yra daaaug geresniu priemoniu negu si. Kad ir pvz John Frieda serumas galams.
Zodziu, kartojimo nebus schmoll.gif
Atsakyti
man silkas labai patinka - jei neissukuoju plauku po plovimo - laselis silko wub.gif galiukams naudoju beveik po kiekvieno plovimo drinks_cheers.gif nzn nuo jo cia ar siaip mano plaukai sveiki - galiukai nesisakoja, nors pakerpu nereguliariai doh.gif plaukai dazomi beamoniakiais dazais tamsia sokolado spalva ax.gif

tiesa, koki sampuna rekomenduotumet, kad neissausintu galvos odos, bet ir neapsunkintu plauku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 14 kovo 2011 - 12:18