Įkraunama...
Įkraunama...

BIOSILK produkcija

Man silkas po ilgo naudojimo vis dar taip pat patinka ir i pabaiga jau didelis buteliukas,galvoju,kad noreciau pakartoti. Uz protinga kaina biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau biosilko sampuna, balzama ir silka . Labai patiko. plaukai ligus, blizga, lengvai issukojami. smile.gif super
Atsakyti
Isbandziau ir as ta Biosilk seruma, nesitikejau tokiu rezultatu, labai patiko. Plaukai linke pustis, bele kaip banguotis, elektrintis, tai kol kas sita vienintele priemone, kuri dave efekta. Esu isbandzius gana daug ir brangesniu ir pigesniu priemoniu. Ziuresim kaip bus toliau. Sampunu ir kondicionieriaus pirk nesiruosiu, nes bijau kad per daug apkraus plaukus silikonais visokiais.
Atsakyti
Man nepatinka ir netraukia "BIOSILK" priemonės. Sudėtys prastokos, yra alkoholio, šilko tik pavadinimas... Gal ir nieko pačio to vadinamo "šilko" momentinis efektas, bet priemonė neverta savo kainos. Dar darė šukuoseną su "BIOSILK" produktais, tai irgi nelikau sužavėta - man atrodo, sausina plaukus g.gif
Atsakyti
Turejau biosilk'o seruma ir sampuna- patiko.
..bet antra karta nebepirksiu, nes mano plaukuciams yra ir geresniu priemoniu smile.gif
Atsakyti
Tos, kurioms BioSilk silkas nepadare ispudzio galetumete parasyti kokie Jusu plaukai (mane del putimosi ir siausimosi domina) 4u.gif
Atsakyti
Biosilk sampunas, kondicionierius ir duso zele. Pastaraja jau baigiau. Visiskai nesuzavejo. Mazai putojimo, arba tiksliau suputoja trumpam ir veliau visos putos dingsta.. tik tiek, kad kvapas neikyrus ir siaip ne taip susinaudojo.. O sampunas ir kondicionierius.. mano plaukai nedazyti, sviesus, stori, banguoti, nepaklusnus ir pasipute. Is sampuno tikiuosi visada, kad jis svariai isplaus plaukus, o sis to nepadaro. Plaukai kazkokie apsivele, lieka sausi ir atrodo riebaluoti.. O kondicionierius isvis, atrodo, nieko nepadaro. Nei padrekina, nei suteikia lizgesio, minkstumo ar bet ko teigiamo. Vienu zodziu, pinigai i bala, gerai, jog tai miniukai... Be to samunas mazai putoja, tai neina suprasti ar jau itrintas i plaukus ar ne.. nerekomenduoju.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 06 gruodžio 2012 - 00:10
Turėjau Biosilk šilką, nepatiko, toks jausmas, kad ne tik nieko gero plaukams nedarė, bet dar juos iš pasausino doh.gif
Atsakyti
Man Biosilk silkas patiko. Aisku, tai nera priemone, kuri butu Nr 1, bet man ji tinkama tada, kada noriu suteikti plaukui glotnumo. Aisku efektas yra vienkartinis, ir kazkokio plauku busenos pagerejimo nepastebejau. smile.gif
Atsakyti
Isbandziau pagaliau ir as Silk therapy,nepasakyciau, kad kazkoks stebuklas ar atradimas,gana riebokas, tirstokas,"sunkesnis" lyginant su CHI silk infusion.Bet rezultatas tenkina, plaukai glotnus, blizgus,plaukas neapsunkintas,malonus kvapas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 vasario 2013 - 11:18
aha, ir man nepatiko Biosilk. Kazkaip dar Amerikoj budama pamaciau, pasisnekejau su pardaveja - rekomendavo rinkini - sampuna, kondicionierius ir kazkoki po plovimo liekanti daikta. Tai sampuna su kondicionierium sunaudojau, bet nieko gero nepamaciau, o kaina tai... blink.gif o tas liekantis plaukuose taip ir liko stoveti dar iki dabar, matyt ismest reiks, nezinau, alkoholiu smirdi ir lipina plaukus schmoll.gif
Atsakyti
as vakar nusipirkau Biosilk rinkinuka tad jau siandien ryte isbandziau.. apsimiegojusi uzsipyliau sampuno ir nustebau kad visiskai neputoja, na bet bandziau "plauti" ... o kai uzsipyliau kondicionieriaus tai taaaaip suputojo lotuliukas.gif
pasirodo pusiau uzsimerkus buteliukus supainiojau doh.gif doh.gif tai po to vel kondicionierium tepiau doh.gif
Mano pirmas ispudis labai geras: plaukai purus, lengvi, galiukai nepasisiause thumbup.gif
ziuresiu kaip toliau atrodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 07 kovo 2013 - 14:52