Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Gym

QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 08 22, 15:58)
Jie leidžia muzika ir tiesiai iš youtube. Pati mačiau, kaip ateina kažkokia vadybininkė ir sako, man nepatinka, kas čia groja, paleisk per youtube tą ir tą. Apie autorių teises, matyt, irgi nieko negirdėjo.
O po remonto vėl nieko NAUJO?

Kaip įmanoma iš jūtūbės leist kiaurą dieną tą patį biggrin.gif parašiau laišką tai lyg kartais jau ir kitų dainų uždeda, bet vis tiek dažnokai dar ošia tas pats atlikėjas, net nežinau kas ten toks... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Taip pat žadu lankyt šį klubą. Nelabai supratau, kur palikti vertingesnius daiktus, telefoną? Taisyklėse parašyta, kad už spintelėse paliktus daiktus neatsako. g.gif
Impulse tai buvo saugojimo seifai...

Beje, ar matėte, kad kažkas klube tiesintusi plaukus po treniruočių? Išplovus galvą plaukai atrodo lyg šieno kupeta, tad neapsieinu be tiesintuvo. Ar neatrodysiu kvailai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumzlele @ 2013 08 28, 13:21)
Sveikos mamytės,

Taip pat žadu lankyt šį klubą. Nelabai supratau, kur palikti vertingesnius daiktus, telefoną? Taisyklėse parašyta, kad už spintelėse paliktus daiktus neatsako. g.gif
Impulse tai buvo saugojimo seifai...

Beje, ar matėte, kad kažkas klube tiesintusi plaukus po treniruočių? Išplovus galvą plaukai atrodo lyg šieno kupeta, tad neapsieinu be tiesintuvo. Ar neatrodysiu kvailai?  unsure.gif

Užsirakina tos spintelės rūbinėj, tai gali ten ir palikt. Bet aš kaip ir daugelis į salę nešuosi telefoną, ant palangės pasidedu kampe, kaip ir kiti. Stengiuos vis prižvelgt smile.gif o dėl plaukų tiesinimo, tai panos ten ir pažastis ir tarpkojus su fenais nevengia prasipūst, ir pažastis su bikini sritim nusiskust prieš veidrodį putom išsimozojus, tai manau atrodysi tikrai normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Man ten pietukai skaniausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 08 28, 17:01)
Užsirakina tos spintelės rūbinėj, tai gali ten ir palikt. Bet aš kaip ir daugelis į salę nešuosi telefoną, ant palangės pasidedu kampe, kaip ir kiti. Stengiuos vis prižvelgt  smile.gif  o dėl plaukų tiesinimo, tai panos ten ir pažastis ir tarpkojus su fenais nevengia prasipūst, ir pažastis su bikini sritim nusiskust prieš veidrodį putom išsimozojus, tai manau atrodysi tikrai normaliai  biggrin.gif

O ar reikia kažkokią narystės kortelę įsigyt ir kiek toji kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumzlele @ 2013 08 31, 14:42)
O ar reikia kažkokią narystės kortelę įsigyt ir kiek toji kainuoja? smile.gif

Kai pirksi abonentą išduos ir kortelę, kurią nuolat nešiosies. Nepamenu, ar reikia už ją mokėt, jei neklystu tai 3lt kainuoja. Vėliau galėsi ją prasitęsinėt ir naujos nereiks. Užtat jei pamesi nauja 20lt kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 08 28, 17:01)
Užsirakina tos spintelės rūbinėj, tai gali ten ir palikt. Bet aš kaip ir daugelis į salę nešuosi telefoną, ant palangės pasidedu kampe, kaip ir kiti. Stengiuos vis prižvelgt  smile.gif  o dėl plaukų tiesinimo, tai panos ten ir pažastis ir tarpkojus su fenais nevengia prasipūst, ir pažastis su bikini sritim nusiskust prieš veidrodį putom išsimozojus, tai manau atrodysi tikrai normaliai  biggrin.gif

what? doh.gif tu rimtai? biggrin.gif kitam klube nesu macius tokiu dalyku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2013 08 08, 09:27)
Nežinau kas ten toks dabar groja. Nu kažkoks košmaras. Tą patį kompaktą visą dieną suka, ar ryte ar vakare ateisi, su kuriuo gabalu atėjai su tuo ir baigsi treniruotę  doh.gif  vemt jau noris  biggrin.gif

klausyk is telefono smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 01 rugsėjo 2013 - 13:09
QUOTE(guodzik @ 2013 09 01, 13:10)
what?  doh.gif tu rimtai?  biggrin.gif kitam klube nesu macius tokiu dalyku  doh.gif
Papildyta:

klausyk is telefono  smile.gif

Na rimtai teko matyt tokių dalykų biggrin.gif o iš telefono nepatogu kai kuriuos pratimus atlikt. Dabar jau lyg ir paįvairino muziką po paskutinio mano skundo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, as cia planavau gryzti po remonto pas juos bet akys ant kaktos issoko, pasiziurejus vien tik akcijines kainas, cia taip pabrango????
Ar ten atitina kaina kokybe dabar, po remonto?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 09 03, 12:37)
sveikos, as cia planavau gryzti po remonto pas juos bet akys ant kaktos issoko, pasiziurejus vien tik akcijines kainas, cia taip pabrango????
Ar ten atitina kaina kokybe dabar, po remonto?

Nieko jie nepadarė per tą remontą, paatostogavo visas kolektyvas turbūt smagiai, viskas po senovei biggrin.gif eikit per grupę, bus pigiau mirksiukas.gif 4mėn perku, mėnuo 110lt gaunasi neribotas
Atsakyti
kaip jungtis i grupe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 09 09, 16:34)
kaip jungtis i grupe?  4u.gif

tema 4u.gif
Atsakyti