Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Gym

Mane irgi kazkada apdovanojo tokia premija.. lotuliukas.gif tai dabar 10 ratu apvaziuoju, bet ant gatves niekad nestatau.. schmoll.gif

QUOTE(Pumpum @ 2013 10 23, 09:37)
Būkite atsargios ir nebestatykite mašinų ant gatvės. Nežinau kur statyti bet va išėjau iš mentinės su 120lt bauda, vakar vakare visa gatvelė buvo išbauduota. Turėjo skirti 250, bet paverkiau iš kur pas studentę tokie pinigai, mažiau išrašė  verysad.gif  dabar parkingas ir man bus problema...

Atsakyti
QUOTE(Jekaterina_art @ 2013 10 23, 10:09)
Mane irgi kazkada apdovanojo tokia premija..  lotuliukas.gif  tai dabar 10 ratu apvaziuoju, bet ant gatves niekad nestatau..  schmoll.gif

Nu katastrofa kažkokia. Trukdo ten tipo kažkam...
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 10 23, 10:37)
Būkite atsargios ir nebestatykite mašinų ant gatvės. Nežinau kur statyti bet va išėjau iš mentinės su 120lt bauda, vakar vakare visa gatvelė buvo išbauduota. Turėjo skirti 250, bet paverkiau iš kur pas studentę tokie pinigai, mažiau išrašė  verysad.gif  dabar parkingas ir man bus problema...

Joo, mano draugę vakar irgi nubaudė, bet ten visos mašinos buvo pastatytos už ženklo stovėti draudžiama, kuris eina tiesiai nuo įvažiavimo į Trinapolio g..... Statyt galima, tik reik žiūrėt atidžiai kur statai.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 10 23, 23:09)
Joo, mano draugę vakar irgi nubaudė, bet ten visos mašinos buvo pastatytos už ženklo stovėti draudžiama, kuris eina tiesiai nuo įvažiavimo į Trinapolio g..... Statyt galima, tik reik žiūrėt atidžiai kur statai.

Tai taip, bet kai atvažiuoji ir gatvelė sausakimša tai mažiausiai žiūri į ženklus biggrin.gif reiks norfoj parkuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 10 24, 10:04)
Tai taip, bet kai atvažiuoji ir gatvelė sausakimša tai mažiausiai žiūri į ženklus  biggrin.gif  reiks norfoj parkuot  biggrin.gif

Mentai draugės paklausė kodėl ji neparkuoja prie statybinių prekių parduotuvės už 500m? doh.gif doh.gif Tiesa, gavo 50lt baudikę... Aš pati visad važiuoju ratais kol randu vietą, bet kažkaip pasiseka arti pasistatyt, nors ir piko metu lekiu...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 10 24, 22:18)
Mentai draugės paklausė kodėl ji neparkuoja prie statybinių prekių parduotuvės už 500m?  doh.gif  doh.gif  Tiesa, gavo 50lt baudikę... Aš pati visad važiuoju ratais kol randu vietą, bet kažkaip pasiseka arti pasistatyt, nors ir piko metu lekiu...

Tai pasiseka, bet kartais tiesiog nebūna nuotaikos toj aikštelėj maltis, tuo labiau kojas tai turiu tai galiu nueit. O aš jau bausta buvau, už tą patį tik kitoj vietoj... biggrin.gif nebegalėjau 50lt gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jekaterina_art @ 2013 10 23, 11:09)
Mane irgi kazkada apdovanojo tokia premija..  lotuliukas.gif  tai dabar 10 ratu apvaziuoju, bet ant gatves niekad nestatau..  schmoll.gif

Labas,
Gal organizuoji grupę.
Prisijungčiau.
Atsakyti
Darbo dienom kada geriau eiti vakare, ar iki septyniu ar po septyniu? jada tas didysis po darbo srautas baigiasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 11 13, 11:07)
Darbo dienom kada geriau eiti vakare, ar iki septyniu ar po septyniu? jada tas didysis po darbo srautas baigiasi?  blush2.gif

apie 8 jau ramiau būna, 9 iš vis nebelabai kas būna smile.gif tik man nepatinka taip vėlai sportuot unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

ar kas nors Victoria buvot soliariume? Vertas dėmesio ar nelabai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukė @ 2013 12 03, 22:51)
Sveiki,

ar kas nors Victoria buvot soliariume? Vertas dėmesio ar nelabai? smile.gif

Buvau 1 kart. Šiaip niekad nevaikštau, esu balta kaip sūris, o tada buvau nusvilus nuo šortų ir marškinėlių nelygiai, įlindau kelias minutes pasiskrudint. Soliariumas kaip soliariumas, išėjau tik pasvilus per naujo, nes kaip pirmam kartui 6min buvo per daug, būt užtekę 5 biggrin.gif
Atsakyti
o ar yra besilankanciu ju grozio salone? Uzklausiau grozio temoj, bet nieks nesureagavo tai bandau cia kazkokiu atsiliepimu sulaukt. buciau dekinga smile.gif
Atsakyti