Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Gym

QUOTE(Pumpum @ 2013 08 28, 18:01)
Užsirakina tos spintelės rūbinėj, tai gali ten ir palikt. Bet aš kaip ir daugelis į salę nešuosi telefoną, ant palangės pasidedu kampe, kaip ir kiti. Stengiuos vis prižvelgt  smile.gif  o dėl plaukų tiesinimo, tai panos ten ir pažastis ir tarpkojus su fenais nevengia prasipūst, ir pažastis su bikini sritim nusiskust prieš veidrodį putom išsimozojus, tai manau atrodysi tikrai normaliai  biggrin.gif

na nera taip jau baisiai kaip rasote neteko matyti issimozojusiu ir besiskutanciu tarpkojus prie veidrodzio doh.gif
tarp kitko nesuprantu ko tokia nepatenkinta viskuo esate? ar geriau, kad zmogus skubantis atbegtu sukaites ir begtu i sale neskustom pazastim ir smirdantis? negi cia jau taip baisu, kad pazastis zmogus nori issiplaut ar nusiskust? dziaukites palei nosi poto salej nesmirdes :/ yra zmoniu kurie atbega po darbu, studiju net namo neturi laiko uzbegti, tai per diena juk ir sukaista igauna tam tikro nemalonaus kvapo smile.gif

mane tai labiau treneriai nervuoja kurie visiskai nieko naudingo neveikia ir nedaro toks jausmas kad jiems pinigus moka uz tai, kad saleje ateitu pasedet del vaizdo doh.gif nors pastaruoju metu atsirado visai neblogas treneris kuris kiek pastebejau visiems pataria ir padeda smile.gif daugiau tokiu kaip jis galetu priimti i darba. nes tie senieji is vis atsipute mergas tik kadrina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 09 26, 11:45)
na nera taip jau baisiai kaip rasote neteko matyti issimozojusiu ir besiskutanciu tarpkojus prie veidrodzio  doh.gif
tarp kitko nesuprantu ko tokia nepatenkinta viskuo esate? ar geriau, kad zmogus skubantis atbegtu sukaites ir begtu i sale neskustom pazastim ir smirdantis? negi cia jau taip baisu, kad pazastis zmogus nori issiplaut ar nusiskust? dziaukites palei nosi poto salej nesmirdes :/  yra zmoniu kurie atbega po darbu, studiju net namo neturi laiko uzbegti, tai per diena juk ir sukaista igauna tam tikro nemalonaus kvapo  smile.gif

mane tai labiau treneriai nervuoja kurie visiskai nieko naudingo neveikia ir nedaro toks jausmas kad jiems pinigus moka uz tai, kad saleje ateitu pasedet del vaizdo  doh.gif  nors pastaruoju metu atsirado visai neblogas treneris kuris kiek pastebejau visiems pataria ir padeda  smile.gif  daugiau tokiu kaip jis galetu priimti i darba. nes tie senieji is vis atsipute mergas tik kadrina  schmoll.gif

Na nežinau, manau pažastis ir bikini sritį namuose iš ryto duše galima susitvarkyt ax.gif bet kiekvienam kaip išeina, aš žmonių pažastų salėje neuostau biggrin.gif kaip bebūtų iš tokių dalykų daugiau pasijuokiu. Kas dėl trenerių, tai sutiksiu. Tas naujas tai super, eina ir padeda nemokantiems, senuosius senai laikas mest lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 09 26, 17:10)
Na nežinau, manau pažastis ir bikini sritį namuose iš ryto duše galima susitvarkyt  ax.gif  bet kiekvienam kaip išeina, aš žmonių pažastų salėje neuostau  biggrin.gif  kaip bebūtų iš tokių dalykų daugiau pasijuokiu. Kas dėl trenerių, tai sutiksiu. Tas naujas tai super, eina ir padeda nemokantiems, senuosius senai laikas mest lauk biggrin.gif

Nesakau. kad tai yra gerai tvarkytis ir skutinetis dusuose kur visi mato taciau ir paciai buvo keleta kartu nu kad niekaip nespejau to padaryti namuose doh.gif

onebutina ir uostit nuo kai kuriu zmoniu tikrai nemaloniai prakaitu trenkia... doh.gif
o kai draugas papasakojakas dedasi vyru rubinese ir wc tai nors nugriuk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 09 29, 14:58)
Nesakau. kad tai yra gerai tvarkytis ir skutinetis dusuose kur visi mato taciau ir paciai buvo keleta kartu nu kad niekaip nespejau to padaryti namuose  doh.gif 

onebutina ir uostit nuo kai kuriu zmoniu tikrai nemaloniai prakaitu trenkia...  doh.gif
o kai draugas papasakojakas dedasi vyru rubinese ir wc tai nors nugriuk  lotuliukas.gif

paskutinis perliukas buvo vidutinio amžiaus moteris besidaranti po apatiniais pedikiūrą: karpanti odeles ant grindų prie spintelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 09 29, 16:26)
paskutinis perliukas buvo vidutinio amžiaus moteris besidaranti po apatiniais pedikiūrą: karpanti odeles ant grindų prie spintelių  doh.gif

eina sau kokiu metu jus einate kad tokiu perliuku randate biggrin.gifD as tik maciau siandien kaip kojas moteris su fenu dziovino
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 09 26, 17:10)
Na nežinau, manau pažastis ir bikini sritį namuose iš ryto duše galima susitvarkyt  ax.gif  bet kiekvienam kaip išeina, aš žmonių pažastų salėje neuostau  biggrin.gif  kaip bebūtų iš tokių dalykų daugiau pasijuokiu. Kas dėl trenerių, tai sutiksiu. Tas naujas tai super, eina ir padeda nemokantiems, senuosius senai laikas mest lauk biggrin.gif

drinks_cheers.gif , man irgi bjauru, kai bendram duše kojas ir pažastis skutinėjasi.... ( mačiau ir , deja, ne kartą...) o dėl prakaito kvapo tai jau kitas reikalas, tam dušai ir yra, kad nusiprausti kai reikia...
na, vistiek tai viešas dušas, gal jau kosmetines procedūras namams pasilikim... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 09 29, 21:38)
eina sau kokiu metu jus einate kad tokiu perliuku randate biggrin.gifD as tik maciau siandien kaip kojas moteris su fenu dziovino

Aš per pietus dažniausiai einu, tai žmonių nedaug būna, tikriausiai nesigėdyja visko pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms, patarkit ,lankanciosios, i kokius uzsiemimus ir butent pas kokius trenerius verta nueiti? ir apskritai kokie atsiliepimai ir nuomones. dekui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2013 10 04, 00:29)
Labas visoms, patarkit ,lankanciosios, i kokius uzsiemimus ir butent pas kokius trenerius verta nueiti? ir apskritai kokie atsiliepimai ir nuomones. dekui blush2.gif

aeorobikos treniruotes man patinka as Toma nenuobodu, pirmus kartus neissigaskit jei visko neiseis padaryt visoms sunku isivaziuot bet veliau kaifas jauciamas kai viska ismoksti ir gali padaryt smile.gif Tomo treniruotes labiau sokiu smile.gif aisku pakilnojam ir svareliu ir gumas patompom ir t.t

kas liecia daugiau raumenukus norint isdirbti tai manau Ritos treniruotes geriausios jauciamas geras kruvis smile.gif
dar Renata berods (sviesi trumpais plaukais) veda treniruotes bet man ne itin patinka tyliai kalba ne visada suprasi ka nori pasakyti

Jolanta (kalanetika, joga) meginau joga visai patiko smile.gif

Ramunes treniruotes patinka is pirmo zvilgsnio ne itin sudetingos bent i gala treniruotes pasijaucia efektyvumas

kas liecia trenirukliu sale patariu naujaji treneri Sauliu labai malonus profesionalus zmogus smile.gif mielai sudarys programa, patars ir pagelbes, pataisy jei ka ne taip darysite smile.gif

treneriai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 06 spalio 2013 - 12:24
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 09 26, 11:45)
na nera taip jau baisiai kaip rasote neteko matyti issimozojusiu ir besiskutanciu tarpkojus prie veidrodzio  doh.gif
tarp kitko nesuprantu ko tokia nepatenkinta viskuo esate? ar geriau, kad zmogus skubantis atbegtu sukaites ir begtu i sale neskustom pazastim ir smirdantis? negi cia jau taip baisu, kad pazastis zmogus nori issiplaut ar nusiskust? dziaukites palei nosi poto salej nesmirdes :/  yra zmoniu kurie atbega po darbu, studiju net namo neturi laiko uzbegti, tai per diena juk ir sukaista igauna tam tikro nemalonaus kvapo  smile.gif

mane tai labiau treneriai nervuoja kurie visiskai nieko naudingo neveikia ir nedaro toks jausmas kad jiems pinigus moka uz tai, kad saleje ateitu pasedet del vaizdo  doh.gif  nors pastaruoju metu atsirado visai neblogas treneris kuris kiek pastebejau visiems pataria ir padeda  smile.gif  daugiau tokiu kaip jis galetu priimti i darba. nes tie senieji is vis atsipute mergas tik kadrina  schmoll.gif

ta prasme ne vienam sporto klube yra parasyta kad sias proceduras prasomet atlikti namie tai tai tikrai nera normalu smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal netyčia kuri penktadienį (10.11) radote sporto klubo persirengimo rūbinėje baltą laikrodį? Pamečiau rodos verysad.gif Atsilyginsiu, jei bus poreikis.
Atsakyti
Būkite atsargios ir nebestatykite mašinų ant gatvės. Nežinau kur statyti bet va išėjau iš mentinės su 120lt bauda, vakar vakare visa gatvelė buvo išbauduota. Turėjo skirti 250, bet paverkiau iš kur pas studentę tokie pinigai, mažiau išrašė verysad.gif dabar parkingas ir man bus problema...
Atsakyti