Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Gym

Mamytes,kaip Jums trenere Ramune? Buvau pas ja pirma karta,bt nelabai patiko pati aerobika,nes vos spejau unsure.gif Man pasirode,kad ji labai skuba, o ir tie sukinukai tokie nelengvi ant stepo,galva uzsvaigsta, o va jau pati treniruote naudojant svarelius tai visai patiko smile.gif Tik be gaaalo kankina preso pratimais cool.gif O kaip jums ji?
Atsakyti
QUOTE(OnFire @ 2010 12 06, 17:22)
ech.. bet šiaip labai liūdna, kad nebėra jos tvarkaršty sad.gif dar nebuvau pas tą Nadią. bet sunku tikėt, kad ji pakeistų Beatą...

Kaip jum Nadia?

Antradieniais Beatos treniruote vyksta? Noriu vel pradet lankyt smile.gif Tai nors ta viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuva01 @ 2010 12 08, 00:10)
Antradieniais Beatos treniruote vyksta? Noriu vel pradet lankyt  smile.gif  Tai nors ta viena  biggrin.gif

bent jau atspausdintame tvarkarastyje nera... is karto buvo, paskui matyt perspausdino, klaida padare, o internete gal nepakeite g.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet smile.gif

Vel pakeite tvarkarasti biggrin.gif biggrin.gif Neitiko Nadia kad tik sestad paliko?
Beatai pamaina sunku surast biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad as rytais galiu vaiksciuoti, ir tvarkarastis jau tiek laiko nesikeicia clap.gif

apie Nadia tai girdejau kad nepatiko daug kam biggrin.gif
Atsakyti
Nadios dar nemaciau nei karto. O man asmeniskai Ramune nepatinka, o Ramunas priesingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 12 09, 15:38)
Nadios dar nemaciau nei karto. O man asmeniskai Ramune nepatinka, o Ramunas priesingai  smile.gif

as pas Nadia irgi nebuvus.... Ramune ir man taip, puse velnio... o prie Ramuno ipratau, tai visai normaliai ax.gif kartais pasistengia taip, kad net kita diena skauda kai kuriuos raumenis biggrin.gif bet vistiek Tomui lygiu nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissa666: 09 gruodžio 2010 - 15:48
QUOTE(kissa666 @ 2010 12 09, 16:46)
as pas Nadia irgi nebuvus.... Ramune ir man taip, puse velnio... o prie Ramuno ipratau, tai visai normaliai  ax.gif  kartais pasistengia taip, kad net kita diena skauda kai kuriuos raumenis  biggrin.gif  bet vistiek Tomui lygiu nera  biggrin.gif

Oi,pas Toma esu buvusi pries kokius 2,5 metu,o dabar vel pradejau lankyti,tai man nesigauna pas Toma ateiti,nes jis arba 9h ryte arba visai vakare, o pas mane dieninis abonementas,tai "tenkinuosi" Ramunu biggrin.gif Man jis pradejo patikti,stengiasi neperlenkti lazdos (ne taip kaip Ramune,varo ir varo istisai ant preso,jau moterytes pajudeti negali, o ji vistiek liepia daryti smile.gif ), paziuri kaip merginos daro vienus ar kitus pratimus,prieina,kaip sakant pataiso,pajuokauja,man praeina jis rolleyes.gif
Atsakyti
Kissa666,buvau san treniruotej pas Nadia,tai zinok man labai patiko. Tave kazkas matyt suklaidino ax.gif
Pas ja muzika gera,is ne vienos girdejau,zinai "per galva nevaziuoja" biggrin.gif Netranki ir ne per garsiai groja,smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 12 10, 16:16)
Kissa666,buvau san treniruotej pas Nadia,tai zinok man labai patiko. Tave kazkas matyt suklaidino  ax.gif
Pas ja muzika gera,is ne vienos girdejau,zinai "per galva nevaziuoja"  biggrin.gif  Netranki ir ne per garsiai groja,smagu  thumbup.gif

na nezinau, is ne vienos girdejau, kad nepatiko jom... kiekvienam savo 4u.gif

na man pvz muzika nemazai reiskia treniruoteje, bet tikrai nesvarbiausia... man kartais buna kad muzika nelb patinka, bet patinka treniruote ax.gif

be to, jeigu Nadiai taip jau nurase treniruotes, kazkas ne taip su ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2010 12 10, 18:16)
na nezinau, is ne vienos girdejau, kad nepatiko jom... kiekvienam savo  4u.gif 

na man pvz muzika nemazai reiskia treniruoteje, bet tikrai nesvarbiausia... man kartais buna kad muzika nelb patinka, bet patinka treniruote  ax.gif

be to, jeigu Nadiai taip jau nurase treniruotes, kazkas ne taip su ja  ax.gif

Zinai ka, o tu neklausyk kitu,pabandyk nueiti ir pati susidarysi nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 12 11, 13:16)
Zinai ka, o tu neklausyk kitu,pabandyk nueiti ir pati susidarysi nuomone  mirksiukas.gif

na cia mes tiesiog snekejom... is tikruju manes nedomina ax.gif as pirmadieniais, treciadieniais, penktadieniais pas Toma einu, antradieniais, ketvirtadieniais pas Ramuna ax.gif tai kad visos dienos uzimtos biggrin.gif
Atsakyti