QUOTE(Žižma @ 2010 09 22, 09:13)
- dėl skydliaukės hormonų: jeigu yra įtarimų (nuojauta
), prašyti ištirti VISUS ir kad endokrinologė būtinai pakomentuotų gautus rezultatus, nes būna įteikia atsakymų lapą ir pamirštą kai ką pasakyti... (prie visa to - kalcio, kalio, dar kažko :
-siūlau, jeigu tik yra galimybė, pasikonsultuoti su keliais endokrinologais. Patebėsit, kad vyresniosios (prie jos priskirčiau ir Kazanavičių, ir Baranauską...),ir jaunesniosios (daugiau nei 40 metų) daktarų kartos nuomonės skiriasi. Vyresnieji į kai kurias problemas žiūri pernelyg konservatyviai ir per ilgai kai ką TIK STEBI, nors jau reikia imtis priemonių... Patirtis...taip, bet mokslas eina į priekį...keičiasi metodai ir t.t...Bet čia mano nuomonė. Gal jums užteks 1 daktaro...

-siūlau, jeigu tik yra galimybė, pasikonsultuoti su keliais endokrinologais. Patebėsit, kad vyresniosios (prie jos priskirčiau ir Kazanavičių, ir Baranauską...),ir jaunesniosios (daugiau nei 40 metų) daktarų kartos nuomonės skiriasi. Vyresnieji į kai kurias problemas žiūri pernelyg konservatyviai ir per ilgai kai ką TIK STEBI, nors jau reikia imtis priemonių... Patirtis...taip, bet mokslas eina į priekį...keičiasi metodai ir t.t...Bet čia mano nuomonė. Gal jums užteks 1 daktaro...
Mes su tavimi dziugiai laukiame graziu ziniu

O kokius tyrimus tu daraisi kas pusmeti? Tik TTH, ar dar kitus?
O tas kalis, kalcis - jis gali kisti butent del skydliaukes neturejimo, ar tiesiog taip juos daraisi?
Mano patirtyje tai Kazanavicius yra prie tu, kurie kaip tik per daug greti ''pjauti, pjauti'' - reikia nereikia. Bet Grigonis siuo aspektu nepralenkiamas