QUOTE(Teletabio mūza @ 2010 09 17, 12:42)
Sveikos, man šiandien 10 diena po operacijos, viskas lyg ir neblogai, tik pirmą dienos pusę širdelė labai daužos, matyt, dėl tiroksino, dar pavargstu gana greitai, bet keisčiausia, kad daktarai labai jau "varo" mane į darbą, kaip jau rašiau, Santariškėse man davė tik savaitę nedarbingumo, kadangi po savaitės tikrai nesijaučiu galinti dirbti, nuėjau pas savo gydytoją prasitęst, o ji tokia nepatenkinta, sako - o tai, ką dar silpnai jaučiatės? Rado kuo stebėtis, galvoju

Na pratęsė dar savaitei, su pastaba, jog kitą savaitę jau turėčiau būti sveika (bus tik 2 savaitės!) atseit, suprask - daugiau nebetęsiu... Likau šokiruota, nes į darbą nežadėjau skubėt, maniau pirma sustiprėsiu kaip reikiant, o čia va kaip... nesuprantu, ar čia ji pakišos tikėjosi ar kaip
sveika teletabio muza, man tikrai dave ilgai , be jokiu pakysu, ir kiek zinau, priklauso iki 4 men po pilnos skydliaukes pasalinimo,
man chirurgas kada isleidinejo namo pasake, kad 3 men turiu elgtis kaip gresiant persileidimui, nieko nekelti, ausktai ranku nekilnoti, net jei ir labai gerai jautiesi,
ta vieta kur yra skydliauke, lbai aprupinta kraujagyslemis ir nervais, reikia ilgo laiko pilnam atsistatymui.....
reiskia turi nesupratinga gyd arba laukia pakysos.....
megink gauti siuntima ir eik pas endokrinologa, gal jo nurodymu klausys....
Papildyta:
QUOTE(Dagilis @ 2010 09 17, 14:08)
Kazkaip nera su tuo problemu, viskas savo vietoje ir normoje
Tik va pradejau metodiskai uzmirsineti ta tyroksina rytais gerti

Vis gaunasi, kad bet kada ji geriu. Negerai.
sveika Dagiliuk, geriant bet kada, nebus pilno isisavinimo, isderinsi hormonus,
as kaip robotas, i virtuve ir vaistus pirmyn:)
Papildyta:
QUOTE(saulyra @ 2010 09 17, 14:29)
Laikykis Maskatuk, viskas susitvarkys..
Mano gydytoja, kai didina tiroksino doze, liepia didinti kas savaite po25mg, kad organizmas priprastu, tada ir sirdele nesokineja. Nors Baranauskas liepia gert iskart, bet klausau savo gydytojos

Mano bedos palyginus su jusu labai jau mazos: priaugau tik 3 kg, kai pries joda negeriau tiroksino, po jodo nelabai jauciu druskos ir cukraus skonio, ir uzkankino baltosios, bet gydytoja sake, kad cia apsilpes organizmas.
O kodel turiu sekt krauja? Mano visada buvo mazas hemoglobinas, gal del skydliaukes?
sveika Saulyra, po jodo sumazeja limfocitu kiekis, o jie atsakingi uz imuniteta, kibs visi virusai, o baltuju atsiradimas tik patvirtina nusilpima, kuris gal but ir nesijaucia fiziskai....
man po operacijos buvo labai daug baltuju, ploviausi sodos tirpalu, stiklinei vandens, saukstelis sodos, ir aisku papildai....
beje, kokiu intervalu tu didini tiroksina, kas savaite, kas kelias dienas?
hemoglobina mazina polipai, skrandzio opos ir zarnyno opos, kurios dar ir neduoda jokiu simptomu...
Papildyta:
QUOTE(Mylimukas @ 2010 09 17, 14:03)
Buvo ir man taip. Iš nieko lyg atsirado. Bet pasirodo jie dar būna ir paveldimi. Ir tikrai pas mus beveik visom giminės moterim iš mamos pusės yra. Visos išoperuotos, be tulžies pūslių

....nors kiti sako, kad gerai, būna geros žmonos, nepiktos, nes be tulžies
O tau pirpuolių nebūna? Nes akmenai sukelia labai skausmingus priepuolius, toks vaizdas, kad plėšia pusiau

. Tuos priepuolius aš labiau atsimenu nei gimdymo skausmus. Vienintelis vaistas nuo šito yra operacija ir ilgai laukt nereiktų, nes jai akmenai mažyčiai jie gali išjudėt ir užkimšt latakus
Papildyta:

nu kažkas baisaus. Man tai irgi klinikose davė savaitei po operacijos, bet šeimos gydytoja sakė tęst gali ir iki maximumo jai reiks. Gal čia kokia tvarka pasikeitė

Tikrai pabūk namie ir neskubėk į darbą. Reikia atsistatyt.
sveika mylimuk, turejau tik viena priepuoli, sakiua geriau 10 gimdymu nei vienas toks:)))))) ir viskas.....bet kaip ryztis vel operacijai?
pas mane visi sirdininkai seimoje, bet gyveno ilgai:)
kepenai geri:)))))