Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

QUOTE(maskatukas @ 2011 03 30, 14:05)
sveiki, tik pas Beisa, mane operavo, atvejis neeilinis mano buvo, be komplikaciju, 9 men po operacijos, rando nematyti,nieko netepiau , pasirodo tik Vilniuje klijuoja klijais, o ne siuva, palieka atvira vieta, gyja liuks....
jis dirba 2 pilvo chirurginiame skyriuje vedeju, paimti visus savo tyrimus, buti pries puse 7 ryte, nes po to praktiskai neimanoma ji pagauti
mazai kalba, bet aiskiai ir suprantamai ir be uzuolanku...
israsa gauni , israsant is ligonines, citologini tyrima -ateiti pas ji i kabineta po 10 dienu ir gauni tiesiai i rankas....
jei dar reikia info-klausk
sekmes:)

Labai ačiūūū smile.gif o kurioje čia ligoninėje? ir gal turit jo numery? thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(retas-svecias @ 2011 03 31, 13:31)
Labai ačiūūū smile.gif o kurioje čia ligoninėje? ir gal turit jo numery?  thumbup.gif

sveiki, tokia ziopla buvau po operacijos, kad pameciau, nu geda ir sakyti:)
o del operacijos ejau tartis, tai be skambucio, tiesiog sedejau ir laukiau prie kabineto vos ne nuo 6 val ryto....
santariskese, 2 pilvo chirurgijos skyrius
Atsakyti
QUOTE(retas-svecias @ 2011 03 31, 13:31)
Labai ačiūūū smile.gif o kurioje čia ligoninėje? ir gal turit jo numery?  thumbup.gif

kaskoki nr radau, gal tai jo, meginkite
868749015
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 03 31, 12:33)
sveika, jei nors truputi kalba, reiskia, balsas bus, geriausia butu, kad nekalbetu visai,
o vienai cia yra panasiai buve, po men kalbejo, o balsa saugojo kokius puse metu,
po skydliaukes operacijos, aplamai patyleti reikia, as pati esu pertempusi stygas nuo snekejimo....
o kur operavo?
nepergyvenkite, manau tikrai balsas atsiras

nu ji neturi balso visai unsure.gif o kodel sakai kad geriausia butu kad nesneketu? ta prasme jeigu ir turi kazkoki balsa kad stengtusi nesneketi? ryt ja apziures lor gydytoja, panika seimoj, jauna pana o va kas dedasi. skydliauke pagydoma, pati nebeturiu skydliaukes jau virs 2m, dabar sesei tas pats, bet balsa prarasti butu per daug ziauru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazziukas @ 2011 03 31, 14:01)
nu ji neturi balso visai  unsure.gif  o kodel sakai kad geriausia butu kad nesneketu? ta prasme jeigu ir turi kazkoki balsa kad stengtusi nesneketi? ryt ja apziures lor gydytoja, panika seimoj, jauna pana o va kas dedasi. skydliauke pagydoma, pati nebeturiu skydliaukes jau virs 2m, dabar sesei tas pats, bet balsa prarasti butu per daug ziauru  unsure.gif

Kur operavo?Ir kas?
Atsakyti
QUOTE(mazziukas @ 2011 03 31, 15:01)
nu ji neturi balso visai  unsure.gif  o kodel sakai kad geriausia butu kad nesneketu? ta prasme jeigu ir turi kazkoki balsa kad stengtusi nesneketi? ryt ja apziures lor gydytoja, panika seimoj, jauna pana o va kas dedasi. skydliauke pagydoma, pati nebeturiu skydliaukes jau virs 2m, dabar sesei tas pats, bet balsa prarasti butu per daug ziauru  unsure.gif

viena forumieciu buvo praradusi balsa, praejus menesiui po operacijos, pasirodo buvo balso stygos per daug kazkaip ten issipletusios, prirase proceduru, liepe nesneketi ir viskas susitvarke
kol neapziurejo LOR gyd, nesinervuokite, as esu perskaiciusi visus forumus, susijusius su skydliauke, tikrai neradau nei vieno, kur buvo prarastas balsas po operacijos...
taip, net ir turint balsa, geriau patyleti po operacijos, gulejau su labai faina mociute, tai abi uzkimom, chirurgai liepe patyleti, as ir po 9 men kai kada , po ilgo pokalbio, truputi pakimstu, nors niekas nepazeista operacijos metu, buvau ir pas LOR gyd....
as jau susidariau nuomone, kad toms, kurioms isima visa skydlaiuke, buna sunkiau su balsu.....
zinau, kad galiu tik zodziu paguosti, bet laikykites ir laukite ka pasakys LOR gyd.
Atsakyti
QUOTE(mazziukas @ 2011 03 31, 10:25)
labas merginos, norejau paklausti ar kam yra pazeide balso stygas operacijos metu? mano sese vakar operavo ir pazeide, sneka visai be balso  verysad.gif  darys kazkokius tyrimus ryt, laukiam su nerimu  unsure.gif  gal kas rase cia apie toki atveji? buciau dekinga jei parasytumet cia ar i AZ  4u.gif

Sveika, man buvo pradingęs balsas. Tiesa, ne per operaciją, bet dar prieš. Ir dar su manim buvo mama po operacijos. Ir, arba mūsų niekas neįspėjo, kad reik nekalbėt, arba mes neišgirdom, bet sėdėjom ir pliurpėm kelias valandas po operacijos doh.gif Tai situacijos nepagerino. Bet galiu pasakyt, kad apžiūrės LOR ar veikia balso stygos. paskirs procedūras. Man darė kažkokias elektromagnetinias procedūras, leido kažkokius vaistu į kaklą, geriau dar kažkokį hormoną, B grupės šiek. Balsas atsistatė tik po mėnesio. Ai tiesa, dar dariau balso pratimus. Žodžiu manau jūs nepergyvenkit. Gydytojai apžiūrės ir paskirs gydymą. tikrai pas mus palatoj buvo dar viena moteris, kuri irgi buvo netekus balso. Tiesiog taip jau yra, kad gali jį pažeist. Nes man pavyzdžiui buvo cista užspaudus balso stygą. Tiesiog matyt turėjo kažką išpjaut, kas buvo netoli. Bet balsas tikrai atsistatys, tik gali užtrukti. Kai ėjau po balso atsiradimo pas LOR, kuri mane gydė, tai buvau sutikus ir savo palatos draugę, jai balsas dar nebuvo pilnai atsistatęs. Bet jau buvo smarkus pagėrėjimas. Taip, kad kai kam užtrunka ilgiau.
Galiu pasakyt tik tiek, kad man tas išpjovimas išėjo į naudą. Nors po ilgesnio pakalbėjimo ar padainavimo balsas užkimsta, ko anksčiau niekada nebuvo. Bet dainuoju aš dabar šimtą kartų gražiau. Kartais net pasijuokiam, kad man ten kąžką labai gerai paoperavo biggrin.gif
Atsakyti
dekui mergytes uz informacija, tikimes kad atsistatys balsas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 03 31, 15:43)
kaskoki nr radau, gal tai jo, meginkite
868749015

Aš taip pat patariu tik pas Beišą, mano atvejis irgi buvo iš sudėtingesnių - labai daug mazgų, bet viskas praėjo puikiai (endokrinologas net stebėjosi, kad nebuvau praradus balso), randas jau mažai matomas (operavo prieš pusmetį).
Turiu kitą jo nr. 868240200.
Atsakyti
AČIŪ Jums visoms smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti