QUOTE(Dagilis @ 2010 11 09, 14:24)
Na va, as jau spejau su vaikuciu ir antra karta ligonineje paguleti

Antra kartas uzsikrete nuo seses pulinga angina, bet kadangi pries tai buvo plauciu uzdegimas, tai buvo itarimas, kad vel gali kartotis... ech, treti antibiotikai tokiam mazam

Bet stengiames kapstytis.
Klausei, ar dare nuotrauka - aha, dare ir nuotrauka, ir visus tyrimus, labai geri daktarai, atidus, sesutes visos labai mylincios vaikus, tai pasidziaugiau tikrai, kad yra geru daktaru ir be jokiu kysiu. Gulejome Antakalnio vaiku ligonineje.
O jauciuosi - kaip ir nieko. Tik su akimis keistai kazkaip, tai einu tirtis. Labai staigiai pablogejo regejimas ir siaip. Tai ziuresime. Ai, dar buvo visokie ranku/koju tirpimai, bet praejo. Reiks Magnio gerti.
Tyroksina reguliuoju pati, dabar va tik nueajau kita proga pas seimos dr. tai pasidarysiu kraujo tyrimus ir sake man pareguliuos

. As tik nusijuokiau mintyse, bet nueisiu dar karta del idomu, ka ten man noretu pareguliuoti noriu paziureti. Suejus pusmeciui po operacijos tiesio eisiu pas endokrinologa apziurai. Reiks bandyti pas ta Dunauska, nes nieko kito nezinau geresnio. Jau taip ji cia visos isgyrete

Turbut bus sunku patekti net
Maskatuk, geriu dabar vaistus dar is PT - t.y. Eutirox75, neturiu dezutes, bet ant lapelio raso Merck S.A - tai gal cia ir yra gamintojas
Kai baigsiu, tai turiu jau LT pirktus - Berlin-Chemie, man atrodo, kad LT tik tokie ir yra. Bent jau as norejau pirkti po 75 mg tableteje, tai man sake, kad LT tokiu net nera pirkti

Ot duoda - negali ivesti, kad nelauzyti tu tableciu...
sveika, pas Dunauska reikia moketi uz tyrimus 37 lt, tai gi, brangu....
seimos gyd dave siuntima i antra lygi, mokejau 23 lt, o Lt tikrai yra tik vienos firmos tyroksinas, po 50 ir 100 mg stiprumo, ir as dalinu , o jos tokios mazos, trapios,
man irgi dave siuntima pas akiu gyd, nes buvo hipertireoze, operacija, o dabar hipotireoze, seimos gyd sako, kad labai negerai tokie hormonu svyravimai,
o as jau kokie 5 metai jau nesioju akinius darbui,
sake, reikia akiu dugna paziureti, akyspudi pamatuoti,
gerai, kad seimos gyd mano puiki, man tikrai daug ka pataria.....
o siaip, palyginus mano bukle pries operacija, tikrai geriau, nera ka ir kalbeti,
tiesiog man reikia ilgesnio laiko atsistatymui,
beje, kiek tavo leliui laiko?