QUOTE(Dagilis @ 2010 10 28, 16:11)

Sveikute. Kaip tu laikaisi? Ar gereja bendra savijauta? Gal jau ir darbai svieciasi?
O mes tai va, ka tik savaite ligonineje buvome

Mazuliui plauciu uzdegimas. Sita isgyde, bet pacioje ligonineje

pasigavome kita kazkoki virusa, tai dabar jau antri antibiotikai ir nezinia dar kaip cia mums bus, ar neteks vel vaizuoti atgal... Pirma liga vaikui ir dar taip rimtai.
Nesiskiepiju nuo nieko ir esu labai skeptiska skiepu atzvilgiu. Kazkam dideli dideli pinigai, o mes, eiliniai esame bandomieji triusiai

Baisu, kas daroma su milijonais zmoniu... kaip bandomi nauji skiepai istose Afrikos salyse, neva ''labdara''... o kiek komplikaciju, mirciu - niekam nerupi. Na ir daug daug dalyku kitu...
Tegul patys ir skiepijasi nuo visu savo paciu sukurtu ligu, tokiu kaip tas kiauliu gripas... Siemet dar gal koki pametes - aviu gripa
sveikos visos merginos, as tai kaip visada, lakstau po interneta ir renku medziaga, skaitau ir bandau, ant saves:)
nusipirkau panthenol kapsules ir toki pati sampuna, plaukams, patiko sudetis ir kad nera b gr vitaminu, noriu panaudoti 2 men ir zinosiu rezultata, nes jau gaila ir seimos, kada plaukus rankioja is visur:)))))
Dagiliuk, mano jaunesnis sunus per 1.5 metu , pradedant nuo 9 men , 3 kartus sirgo plauciu uzdegimu, galvojau tikrai neatlaikysiu,
mums dare plauciu nuotrauka, tai patvirtino diagnoze,
o jums ar dare?
antibiotikai buvo paskirti leidziami , turejau fantastine vaiku gydytoja, dar anais laikais, ateidavo i namus,
kodel , del ko jis taip sirgo, niekas man taip ir neatsake,
jam dabar beveik 14 metu, visada, kada tik pradeda koseti, pasakau gyd, jie atidziai perklauso plaucius,
beje, gavau suns vilnos ir kada buvo mazas, numezgiau ir nesiojo liemene,
is vaistazoliu, girdziau debesylo saknimi, ji atstato plauciu audini,
ir daug gere ersketuogiu arbatos, nes labai daug naturaliu vitaminu joje yra,
jokiu sintetiniu vit nedaviau.....
darbu turiu net kelis pasiulymus, tik del sirdeles neramu, keicia vaistus ir neranda, del ko ji taip ilgai neatsistato.....
nesirkite,
o kaip tavo sveikata, viskas turbut gerai?
beje, norejau paklausti, koki tu geri tyroksina, kokios firmos?
viena farmacininke man pasake, kad net ir tai gali tureti itakos organizmui.....
as vartoju berlyn chemi firmos......
sveika protas99, kaip jautiesi, ka ketini daryti del endometriozes?
toks jausmas, kad skydlaiuke, kaip atomine bomba, sprogo, o pasekmes jauciamos vos ne visa gyvenima......
laikykimes merginos,

,