Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

Sveikos,buvau pas daktare,turiu per kelias dienas issirinkti chirurga,operuosiuos Kaune,Tik nezinau ar pas KYMANTA,AR KRASAUSKA?
Gal galite kanors patart?
Pasirodo kazkokios neoplazmines lasteles pas mane...
Turbut prireiks jodo doh.gif
Diagnoze tikrai gasdinanti... unsure.gif
Bet ka padarysi yra kaip yra,noreciau operuotis Vasario viduryje-pabaigoje...
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2011 01 03, 23:45)
Sveikos 4u.gif  4u.gif

tai dziugios naujienos Maskatuk  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Viskas po truputi tvarkosi. O del saltkrecio -  doh.gif tai sitiek iskentem, tad tas nemalonus drebulys kaip sloga rolleyes.gif Pergyvensim.....ir tai drinks_cheers.gif

Labai malonu matyti Mylimuka, tikiuosi, kad tau viskas gerai ir seimyna taip pat sveiksta. Tik nepamirsk ir saves wub.gif  Nes man 13kg nukrito po to, kai mazyle puse metu negalejo pasveikti po plauciu uzdegimo verysad.gif  Tada save labai apleidau... Taip kad nepamirsk saves.... schmoll.gif

Bukit sveikos ir nesusirkit 4u.gif

sveika Protas99, norejau pasiteirauti, kada tau liepe atvaziuoti Balvociute pas ja vel?
kaip tave veikia jos arbata?
geriu del plauku slinkimo arbata , bet 1 k i savaite, zinok, padeda, jau tikrai maziau issukuoju plauku....
o Mylimuk, masciau, kur dingai? galvojau, gal gripas prispaude?
laikykis, geru emociju zuikio metais:)
Papildyta:
QUOTE(sirenita @ 2011 01 04, 13:48)
Sveikos,buvau pas daktare,turiu per kelias dienas issirinkti chirurga,operuosiuos Kaune,Tik nezinau ar pas KYMANTA,AR KRASAUSKA?

sveika Sirenita, nezinau kauno tvarkos guldymo ir operaciju,
o del lasteliu, jos nieko nesako, esu jau rasiusi, kad mociute su kuria gulejau irgi turejo tokiu lasteliu, o po operacijos atejo visai kitoks atsakymas, taigi, nesinervuok pries laika.....
beje, tau salins visa skydlaiuke ar tik dali?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 01 04, 13:47)
sveika Protas99, norejau pasiteirauti, kada tau liepe atvaziuoti Balvociute pas ja vel?
kaip tave veikia jos arbata?
geriu del plauku slinkimo arbata , bet 1 k i savaite, zinok, padeda, jau tikrai maziau issukuoju plauku....
laikykis, geru emociju  zuikio metais:)
Papildyta:
sveika Sirenita, nezinau kauno tvarkos guldymo ir operaciju,
o del lasteliu, jos nieko nesako, esu jau rasiusi, kad mociute su kuria gulejau irgi turejo tokiu lasteliu, o po operacijos atejo visai kitoks atsakymas, taigi, nesinervuok pries laika.....
beje, tau salins visa skydlaiuke ar tik dali?

Sake salins,visa...negali palikt dalies,kaip rastos negeros lasteles.Sake nereikia rizikuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2011 01 04, 12:48)

Sirenita, aš tai už Krasauską, nes pas jį papuoliau. Tiesiog gal tau reikėtų pačiai apsilankyt ir pas vieną ir pas kitą ir pažiūrėtum kaip tau pačiai. Nes man tai labai patiko, kad Krasauskas toks optimistiškas. Net kai pas jį lankiausi visa išsigandus pirmą kartą, kai jau žinojau, kad reiks operacijos, tai taip šiltai priėmė, apžiūrėjo ir rimtai, ir dar su bajeriais. man tai to labai reikia, tai padeda mažiau stresuot. Būdavo kiekvieną rytą ateina gydytojas į palatą ir vedasi visus savo pacientus persirišt. Tai ir pajuokauja, ir pakalbina visus, visiems skiria dėmesio. Aš pati esu labai optimistiškas žmogus, tai man jis labai tiko kaip gydytojas.
Kymantu taip pat moterys buvo labai patenkintos. Sakau, visos gulejom ir visos pas geriausią biggrin.gif
Ir tikrai tu nesijaudink labai, nes tikrai tas laukimas operacijos baisesnis nei pati operacija. Aš jau keletą operacijų turėjus, tai šita tikrai buvo viena iš lengvesnių. Jai jau tą pačią dieną eini į tuliką pats, tai tikrai nereikia labai nerimaut. O dėl tų ląstelių tai tikrai visaip būna. Tikrai taip būna, kad įtaria, o paskui viskas būna gerai. Kita vertus mano vienas draugas jau važiuoja gal 5 kartą į jodą ir viskas su juo gerai. Aš jam ir sakau, kai aš pasižiūriu į tave, aš nustoju bijot šios ligos. Nes jis dirba, gyvena pilnavertį gyvenimą, išvaizda nepakitusi visai...... nežinotum, nieko nepasakytum. Tai va tiek minčių nuo ryto 4u.gif Ir dar,kad visą pašalins, tai tu nepergyvenk. Nes vat mano minėtam pažįstamui, tai pirmą kart nepašalino visos, o pasirodė, kad vėžinė ir teko žmogui 2 operacijas atlaikyt. Iš esmės, tai mano pusė likusi vistiek neatlieka savo funkcijos ir tenka gerti Tiroksiną.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2011 01 04, 13:47)
laikykis, geru emociju  zuikio metais:)

Tikrai buvo ligos užpuolusios. Labiausiai tai vaikus, mane irgi, bet taip buvo viskas susidėlioją, kad nebuvo kada savim rūpintis tik antibiotikus sukaliau ir vsio. Sėdėjau ir ant biletenio 2 savaites, bet kažkaip rankos nekilo rašyt ką nors sm, o kažkaip ir niekas nerašė. Tai ir pasimetė ta tema kažkur. Bet apalami žiūriu, kad man reikia kraustytis į kitą temą dėl skydliaukės, nes ten kaip tik apie hipofunkciją. Tai kaip tik man.
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2011 01 05, 09:00)
Sirenita, aš tai už Krasauską, nes pas jį papuoliau. Tiesiog gal tau reikėtų pačiai apsilankyt ir pas vieną ir pas kitą ir pažiūrėtum kaip tau pačiai. Nes man tai labai patiko, kad Krasauskas toks optimistiškas. Net kai pas jį lankiausi visa išsigandus pirmą kartą, kai jau žinojau, kad reiks operacijos, tai taip šiltai priėmė, apžiūrėjo ir rimtai, ir dar su bajeriais. man tai to labai reikia, tai padeda mažiau stresuot. Būdavo kiekvieną rytą ateina gydytojas į palatą ir vedasi visus savo pacientus persirišt. Tai ir pajuokauja, ir pakalbina visus, visiems skiria dėmesio. Aš pati esu labai optimistiškas žmogus, tai man jis labai tiko kaip gydytojas.
Kymantu taip pat moterys buvo labai patenkintos. Sakau, visos gulejom ir visos pas geriausią  biggrin.gif
Ir tikrai tu nesijaudink labai, nes tikrai tas laukimas operacijos baisesnis nei pati operacija. Aš jau keletą operacijų turėjus, tai šita tikrai buvo viena iš lengvesnių. Jai jau tą pačią dieną eini į tuliką pats, tai tikrai nereikia labai nerimaut. O dėl tų ląstelių tai tikrai visaip būna. Tikrai taip būna, kad įtaria, o paskui viskas būna gerai. Kita vertus mano vienas draugas jau važiuoja gal 5 kartą į jodą ir viskas su juo gerai. Aš jam ir sakau, kai aš pasižiūriu į tave, aš nustoju bijot šios ligos. Nes jis dirba, gyvena pilnavertį gyvenimą, išvaizda nepakitusi visai...... nežinotum, nieko nepasakytum. Tai va tiek minčių nuo ryto 4u.gif  Ir dar,kad visą pašalins, tai tu nepergyvenk. Nes vat mano minėtam pažįstamui, tai pirmą kart nepašalino visos, o pasirodė, kad vėžinė ir teko žmogui 2 operacijas atlaikyt. Iš esmės, tai mano pusė likusi vistiek neatlieka savo funkcijos ir tenka gerti Tiroksiną.

Aciu labai uz patarimus...Gal galetumei parasyti i a.z. kiek kainuoja pas Krasauska?Ir kada duoti pinigelius,pries ar po operacijos?Ir ar jisai klijuoja randuka?As labai nenoriu kad reiktu siulus traukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2011 01 05, 10:00)
Kymantu taip pat moterys buvo labai patenkintos. Sakau, visos gulejom ir visos pas geriausią  biggrin.gif
Ir tikrai tu nesijaudink labai, nes tikrai tas laukimas operacijos baisesnis nei pati operacija. Aš jau keletą operacijų turėjus, tai šita tikrai buvo viena iš lengvesnių. Jai jau tą pačią dieną eini į tuliką pats, tai tikrai nereikia labai nerimaut. O dėl tų ląstelių tai tikrai visaip būna. Tikrai taip būna, kad įtaria, o paskui viskas būna gerai. Kita vertus mano vienas draugas jau važiuoja gal 5 kartą į jodą ir viskas su juo gerai. Aš jam ir sakau, kai aš pasižiūriu į tave, aš nustoju bijot šios ligos. Nes jis dirba, gyvena pilnavertį gyvenimą, išvaizda nepakitusi visai...... nežinotum, nieko nepasakytum. Tai va tiek minčių nuo ryto 4u.gif  Ir dar,kad visą pašalins, tai tu nepergyvenk. Nes vat mano minėtam pažįstamui, tai pirmą kart nepašalino visos, o pasirodė, kad vėžinė ir teko žmogui 2 operacijas atlaikyt. Iš esmės, tai mano pusė likusi vistiek neatlieka savo funkcijos ir tenka gerti Tiroksiną.
Papildyta:

Tikrai buvo ligos užpuolusios. Labiausiai tai vaikus, mane irgi, bet taip buvo viskas susidėlioją, kad nebuvo kada savim rūpintis tik antibiotikus sukaliau ir vsio. Sėdėjau ir ant biletenio 2 savaites, bet kažkaip rankos nekilo rašyt ką nors sm, o kažkaip ir niekas nerašė. Tai ir pasimetė ta tema kažkur. Bet apalami žiūriu, kad man reikia kraustytis į kitą temą dėl skydliaukės, nes ten kaip tik apie hipofunkciją. Tai kaip tik man.

sveika Mylimuk, as tai uzeinu i sirdeles-bedeles foruma, gavau nemazai info, labai merginos pataria, vis noriu issiaiskinti, kas dedasi toj mano sirdeleje:)
o del hipofunkcijos-man irgi neatreguliuoja hormonus, as jau nusiraminau, nesinervinu, manau, kad po metu, pusantru-susireguliuos,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 01 05, 12:45)
o del hipofunkcijos-man irgi neatreguliuoja hormonus, as jau nusiraminau, nesinervinu, manau, kad po metu, pusantru-susireguliuos,

Ir aš tikiuosi, kad su laiku susitvarkys..... Bet aš dar taip mažai žinau apie šią ligą, taip mažai ką išbandžius, kad dar man kaip oro reikia informacijos.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 01 05, 14:45)
sveika Mylimuk, as tai uzeinu i sirdeles-bedeles foruma, gavau nemazai info, labai merginos pataria, vis noriu issiaiskinti, kas dedasi toj mano sirdeleje:)

Labutis 4u.gif

Na va, byra musu forumukas:vienos skydliaukes issioperavo, kitos - sveiksta 4u.gif
Tik sleifas skydliaukes sukeltu ligu velkasi is paskos: kam sirdis, kam moteriskos bedos, panikos atakos ir t.t. Isvada viena - sia liga dar ilgai atsiminsime, bet galime ir pasidziaugti, kad kartu ja iveikeme.
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Maskatuk, Balvociute nenustate laiko, kiek arbata reikia gerti - sake, pati pajausiu, kai jos nebereikes. Tai vat, jau po Naujuju jos nebegeriu - nebereikia. Jauciuosi gerai, dar kartais reikia 1 tablete nuo nervu isgerti (kai pajuntu saltkrecio, baimes pirmuosius simptomus), taciau tai buna i pora savaiciu karta.
Tik dar jauciu, kad be galo jautri esu, pagaunu save "is muses drambli" darancia, o kartais paprasta smulkmena mane taip isiutina doh.gif doh.gif doh.gif . Taip suprantu, kad dar turiu bedu.
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2011 01 06, 11:08)

Na va, byra musu forumukas:vienos skydliaukes issioperavo, kitos - sveiksta 4u.gif

Labai gerai, kad neišsiskyrstėt, kad rašot, aš viską ščyrai paskaitau. Renkuosi informaciją, dar prireiks blush2.gif Mazgas niekur nedingo, stebėsim, žiūrėsim. Sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kur Jūs darotės hormonų tyrimus, su siuntimais ar be ju, mokamai ar nemokamai? Nes as vis privacioj darausi, tai nemazai kainuoja, noriu suzinoti ir kitas galimybes.. O jei pvz as noreciau Santariskese gydytis, ar imanoma, ar reikia kaskart imti gyd.siuntima vaziuojant i Santariskes pas edokrinologus, ar galima ten prisirasyti ir lankytis, jei taip tai kaip ta padaryti.. Labai dekoju uz info...
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2011 01 06, 12:16)
Merginos, o kur Jūs darotės hormonų tyrimus, su siuntimais ar be ju, mokamai ar nemokamai?

Aš be soc. draudimo, tai tiesiu taikymu nuėjau į privačią kliniką, už viską susimokėjau ir labai patenkinta thumbup.gif nei eilių, nei nervų - gėris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2011 01 06, 11:08)
Labutis 4u.gif

Tik  sleifas skydliaukes sukeltu ligu velkasi is paskos: kam sirdis, kam moteriskos bedos, panikos atakos ir t.t. Isvada viena - sia liga dar ilgai atsiminsime, bet galime ir pasidziaugti, kad kartu ja iveikeme.
rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
Maskatuk, Balvociute nenustate laiko, kiek arbata reikia gerti - sake, pati pajausiu, kai jos nebereikes. Tai vat, jau po Naujuju jos nebegeriu - nebereikia. Jauciuosi gerai, dar kartais reikia 1 tablete nuo nervu isgerti (kai pajuntu saltkrecio, baimes pirmuosius simptomus), taciau tai buna i pora savaiciu karta.
Tik dar jauciu, kad be galo jautri esu, pagaunu save "is muses drambli" darancia, o kartais paprasta smulkmena mane taip isiutina doh.gif  doh.gif  doh.gif . Taip suprantu, kad dar turiu bedu.

sveikos merginos, as tai tikrai busiu cia, si vieta man leido iskesti ilga , kankinanti laikotarpi iki operaciju, cia sutikau labai nuosirdziu merginu,
juk ir dabar , ziurek parasai ir gauni netiketa atsakyma, kad kaskam irgi panasiai buvo, buvimas kartu tikrai pagerina musu emocine bukle,
as vis masciau, kad reikia kovoti, nepasiduoti, o dabar matau-reikia ismokti prisitaikyti, susitaikyti, SAVES VISU PIRMA NEKALTINTI , ir nieko aplamai nekaltinti, o GYVENTI, taip kaip tau jegos leidzia, gali sutvarkai ka nors, negali-paguli, nori-eini po pusnis pabraidai:)
kaip toje patarleje-liga raita atjoja, o pescia iseina,

Papildyta:
QUOTE(Jurgaaa @ 2011 01 06, 12:16)
Merginos, o kur Jūs darotės hormonų tyrimus, su siuntimais ar be ju, mokamai ar nemokamai? Nes as vis privacioj darausi, tai nemazai kainuoja, noriu suzinoti ir kitas galimybes.. O jei pvz as noreciau Santariskese gydytis, ar imanoma, ar reikia kaskart imti gyd.siuntima vaziuojant i Santariskes pas edokrinologus, ar galima ten prisirasyti ir lankytis, jei taip tai kaip ta padaryti.. Labai dekoju uz info...

sveika Jurgaa, viskas atsiremia i finansus, bet mano nuomone, jei esi soc draustas, laiko turi, kam metyti pinigus, ju gali prireikti kur nors svarbiau....
o siuntima duoda i santarus seimos gyd, tik jei neturi 2 lygio endokrinologo tyrimu rezuktatu, uz kai kuriuos teks moketi, man taip buvo, aisku, eiles kai kada buna, bet as per diena pridavaiu hormonu tyrimus, paeme biopsija del vezio is mazgo ir padare echoskopija, po savaites-biopsijos atsakymai, beje, nelabai tikek, ekspres tyrimu, visai nepatikimas....o ji pasiulo , zinoma, ne visos , bet kai kurios privacios klinikos....
o tyrimus , reiketu darytis vienoje laboratorijoje, nes kai kada skiriasi parametrai...
man isoperuota skydlaiuke, esu registruota darbo birzoje, isiskovojau nemokamus tyrimus, nes pastoviai naudoju tyroksina,
o tau reikia tik pasitikrinti ar jau turi problema?
Atsakyti