QUOTE(protas99 @ 2011 01 06, 11:08)
Labutis
Na va, byra musu forumukas:vienos skydliaukes issioperavo, kitos - sveiksta
Tik sleifas skydliaukes sukeltu ligu velkasi is paskos: kam sirdis, kam moteriskos bedos, panikos atakos ir t.t. Isvada viena - sia liga dar ilgai atsiminsime, bet galime ir pasidziaugti, kad kartu ja iveikeme.
Maskatuk, Balvociute nenustate laiko, kiek arbata reikia gerti - sake, pati pajausiu, kai jos nebereikes. Tai vat, jau po Naujuju jos nebegeriu - nebereikia. Jauciuosi gerai, dar kartais reikia 1 tablete nuo nervu isgerti (kai pajuntu saltkrecio, baimes pirmuosius simptomus), taciau tai buna i pora savaiciu karta.
Tik dar jauciu, kad be galo jautri esu, pagaunu save "is muses drambli" darancia, o kartais paprasta smulkmena mane taip isiutina

. Taip suprantu, kad dar turiu bedu.
sveikos merginos, as tai tikrai busiu cia, si vieta man leido iskesti ilga , kankinanti laikotarpi iki operaciju, cia sutikau labai nuosirdziu merginu,
juk ir dabar , ziurek parasai ir gauni netiketa atsakyma, kad kaskam irgi panasiai buvo, buvimas kartu tikrai pagerina musu emocine bukle,
as vis masciau, kad reikia kovoti, nepasiduoti, o dabar matau-reikia ismokti prisitaikyti, susitaikyti, SAVES VISU PIRMA NEKALTINTI , ir nieko aplamai nekaltinti, o GYVENTI, taip kaip tau jegos leidzia, gali sutvarkai ka nors, negali-paguli, nori-eini po pusnis pabraidai:)
kaip toje patarleje-liga raita atjoja, o pescia iseina,
Papildyta:
QUOTE(Jurgaaa @ 2011 01 06, 12:16)
Merginos, o kur Jūs darotės hormonų tyrimus, su siuntimais ar be ju, mokamai ar nemokamai? Nes as vis privacioj darausi, tai nemazai kainuoja, noriu suzinoti ir kitas galimybes.. O jei pvz as noreciau Santariskese gydytis, ar imanoma, ar reikia kaskart imti gyd.siuntima vaziuojant i Santariskes pas edokrinologus, ar galima ten prisirasyti ir lankytis, jei taip tai kaip ta padaryti.. Labai dekoju uz info...
sveika Jurgaa, viskas atsiremia i finansus, bet mano nuomone, jei esi soc draustas, laiko turi, kam metyti pinigus, ju gali prireikti kur nors svarbiau....
o siuntima duoda i santarus seimos gyd, tik jei neturi 2 lygio endokrinologo tyrimu rezuktatu, uz kai kuriuos teks moketi, man taip buvo, aisku, eiles kai kada buna, bet as per diena pridavaiu hormonu tyrimus, paeme biopsija del vezio is mazgo ir padare echoskopija, po savaites-biopsijos atsakymai, beje, nelabai tikek, ekspres tyrimu, visai nepatikimas....o ji pasiulo , zinoma, ne visos , bet kai kurios privacios klinikos....
o tyrimus , reiketu darytis vienoje laboratorijoje, nes kai kada skiriasi parametrai...
man isoperuota skydlaiuke, esu registruota darbo birzoje, isiskovojau nemokamus tyrimus, nes pastoviai naudoju tyroksina,
o tau reikia tik pasitikrinti ar jau turi problema?