Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

QUOTE(retas-svecias @ 2011 03 30, 09:18)
patarkite, pas koki gydytoja Vilniuje operuotis skydliaukę. Santariškėse arba privačiai. AČIŪ.

sveiki, tik pas Beisa, mane operavo, atvejis neeilinis mano buvo, be komplikaciju, 9 men po operacijos, rando nematyti,nieko netepiau , pasirodo tik Vilniuje klijuoja klijais, o ne siuva, palieka atvira vieta, gyja liuks....
jis dirba 2 pilvo chirurginiame skyriuje vedeju, paimti visus savo tyrimus, buti pries puse 7 ryte, nes po to praktiskai neimanoma ji pagauti
mazai kalba, bet aiskiai ir suprantamai ir be uzuolanku...
israsa gauni , israsant is ligonines, citologini tyrima -ateiti pas ji i kabineta po 10 dienu ir gauni tiesiai i rankas....
jei dar reikia info-klausk
sekmes:)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Norejau pasitikslinti ir pasikonsultuoti,skydliaukes hipofunkcija paumeja kai organizmui truksta jodo.Galbut imanoma ja siek tiek patvarkyt vartojant papildomai jodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mallancia @ 2011 03 30, 14:45)
Sveikutes 4u.gif  Norejau pasitikslinti ir pasikonsultuoti,skydliaukes hipofunkcija paumeja kai organizmui truksta jodo.Galbut imanoma ja siek tiek patvarkyt vartojant papildomai jodo? blush2.gif

sveiki, skydliaukes hipofunkcija sukelia hormonu kiekio sumazejimas, atstato tik tinkamai parinktas tiroksino -hormono kiekis, kuri tenka gerti, gerimo laika nustato gyd, jodas tikrai to neatliks.....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 03 30, 13:58)
sveiki, skydliaukes hipofunkcija sukelia hormonu kiekio sumazejimas, atstato tik tinkamai parinktas tiroksino -hormono kiekis, kuri tenka gerti, gerimo laika nustato gyd, jodas tikrai to neatliks.....

Aciu bent uz sioki toki apsvietima mirksiukas.gif Tik nesenai pajutau pozymius ir pamasciau,kad cia gali buti ta nelaboji doh.gif Tai nelabai ka ir numanau sia tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mallancia @ 2011 03 30, 15:03)
Aciu bent uz sioki toki apsvietima mirksiukas.gif  Tik nesenai pajutau pozymius ir pamasciau,kad cia gali buti ta nelaboji doh.gif Tai nelabai ka ir numanau sia tema blush2.gif

yra toks puslapis sorpo.lt, ieik i ji, susirask skydlaiukes hormonai, labai suprantamai surasyta, o tyrimai ar kokie daryti?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 03 30, 14:07)
yra toks puslapis sorpo.lt, ieik i ji, susirask skydlaiukes hormonai, labai suprantamai surasyta, o tyrimai ar kokie daryti?

Nedaryti blush2.gif o ir tik nesenai atvaziavau gyventi i uzsieni,nelabai dar gaudausi cia dar su tais gydytojais,bet jau baisu darosi,nes daugiau nei puse simptomu atitinka doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mallancia @ 2011 03 30, 15:13)
Nedaryti blush2.gif o ir tik nesenai atvaziavau gyventi i uzsieni,nelabai dar gaudausi cia dar su tais gydytojais,bet jau baisu darosi,nes daugiau nei puse simptomu atitinka doh.gif  verysad.gif

tada reikia kaip nors pasistengti pasidaryti nors tuos pagr skydlaiukes tyrimus-tth, lt4,
su skydlaiuke nera ko juokauti....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 03 30, 14:25)
tada reikia kaip nors pasistengti pasidaryti nors tuos pagr skydlaiukes tyrimus-tth, lt4,
su skydlaiuke nera ko juokauti....

Ruosiuosi daryti,ieskaus kaip tik isgaledama kur cia geriau ir kur is vis juos butu galima padaryti smile.gif Dar vienas klausimelis jei jau taip butu ir ta skydliauke pas mane butu paumejus ir israsytu tiroxino ar nepradeciau dar labiau pampti?nes jau ir taip per 3men gal vos ne 13kg priaugau doh.gif baisu atrodo net nuo vandens tinstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mallancia @ 2011 03 30, 15:32)
Ruosiuosi daryti,ieskaus kaip tik isgaledama kur cia geriau ir kur is vis juos butu galima padaryti smile.gif Dar vienas klausimelis jei jau taip butu ir ta skydliauke pas mane butu paumejus ir israsytu tiroxino ar nepradeciau dar labiau pampti?nes jau ir taip per 3men gal vos ne 13kg priaugau doh.gif baisu atrodo net nuo vandens tinstu verysad.gif

pagal viska turetu svoris normalizuotis, nes susitvarkytu medziagu apykaita,
hipotireozes metu ji suleteja, todel ir atrodo, kad net ir nuo vandens kg auga:)
pagal tyrimus, gyd paskyria -po kiek gerti hormono ir kada vel kontrole....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 03 30, 14:49)
pagal viska turetu svoris normalizuotis, nes susitvarkytu medziagu apykaita,
hipotireozes metu ji suleteja, todel ir atrodo, kad net ir nuo vandens kg auga:)
pagal tyrimus, gyd paskyria -po kiek gerti hormono ir kada vel kontrole....

Na,aciu labai uz info man neismanelei 4u.gif
Atsakyti
labas merginos, norejau paklausti ar kam yra pazeide balso stygas operacijos metu? mano sese vakar operavo ir pazeide, sneka visai be balso verysad.gif darys kazkokius tyrimus ryt, laukiam su nerimu unsure.gif gal kas rase cia apie toki atveji? buciau dekinga jei parasytumet cia ar i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazziukas @ 2011 03 31, 11:25)
labas merginos, norejau paklausti ar kam yra pazeide balso stygas operacijos metu? mano sese vakar operavo ir pazeide, sneka visai be balso  verysad.gif  darys kazkokius tyrimus ryt, laukiam su nerimu  unsure.gif  gal kas rase cia apie toki atveji? buciau dekinga jei parasytumet cia ar i AZ  4u.gif

sveika, jei nors truputi kalba, reiskia, balsas bus, geriausia butu, kad nekalbetu visai,
o vienai cia yra panasiai buve, po men kalbejo, o balsa saugojo kokius puse metu,
po skydliaukes operacijos, aplamai patyleti reikia, as pati esu pertempusi stygas nuo snekejimo....
o kur operavo?
nepergyvenkite, manau tikrai balsas atsiras
sekmes:)
Atsakyti