Man po operacijos jau greit 2 metai bus, rando beveik niekas nepastebi, niekuo netepiau, vieną kartą užtepiau tėčio Contratubex, tai labai stipriai operuotą vietą išbėrė, turėjau dar didesnę bėda.. Iš tiesų geros chirurgo rankos daro stebuklus.
Dar pasidalinsiu patirtim apie gydytojų paieškas. Vaikščiojau pas Krasauskienę. Nors liko pusė skydliaukės, bet j nedirba gerai. Geriu Tyroksiną net po 100gr:( Ir dar turiu 2 bėdas, tai augantį svorį ir padidėjusį plaukuotumą. Tai va Krasauskienė padarė man visus tyrimus ir liepė pagert Medforalio. Aš gryžau, pasiskaičiau apie jį internete ir suabejojau..... Mažinantis apetitą, na kažkas į šitą temą. Dar bendradarbė pradėjo čia man sakyt, kad negyvensiu su vaistais, liepė nueit pas Denisovą, kuri neva natūralistė. Parekomenduos man kąnors alternatyvaus....... Nu žodžiu. Vaistų negėriau. Nukulniavau pas Denisovą ir ką...... Net nepaklausus kas man yra, kuo aš skundžiuosi, pažiūrėjo į tą mano lapą su visų hormonų tyrimais ir sako man: tai ko ta Krasauskienė taip jus myli, kad tokius tyrimus daro
Nusiuntė pasidaryt tyrimus. Jie buvo normoj. Sakė, kad viskas man gerai. Labai gerai, kad laiku papuoliau į geras rankas, pas gerą chirurgą ir dabar man viskas gerai. Sakau daktare, bet ką man daryt su svoriu, plaukuotumu.... Tai reikėjo pasidaryt testosteroną dar
Žodžiu absoliučiai nulis ką tu sakai, dėl ko tu atėjai. Padarė kas priklauso ir net nepasigilino. Pažiūrėjo tą mano lapą ir sako čia viskas normoj ir viskas čia su jūsų hormonais gerai. Žodžiu susigyvenkit su savo problemom
Tada netyčia nuėjau pas savo ginekologę, kuri daug dirba su nevaisingumais, tai irgi daug dirba su hormonais. Ji pažiūrėjo tuos tyrimus mano ir jai irgi jie pasirodė netvarkoj. Ir liepė gert Medforalį kaip ir Krasauskienė. Tik ji labai aiškiai išaiškino kuo jis man padės ir kodėl man jį išrašė. Taip, kad dabar jau pradėjau rimtai gert ir žiūrėsiu kaip bus rezltatai po 4 mėnesių.

QUOTE(Mylimukas @ 2011 03 29, 14:26)
Sveikutės visos
Seniai jau bebuvau užsukusi. Daug atgal neskaitinėjau, toks juokas paėmė, kai paskaičiau kaip drebėjot prieš operaciją. Aišku gerai dabar juoktis, kai pati jau tai patyriau. Tikrai, kad toj operacijoj laukimas pas sunkiausias.
Galiu pasakyt, kad aš tai net nežinau ar Krasauskas siuva, ar klijuoja... Rezultatas pas mane puikus. Randą pamato tik kai pati parodau ir kaip žiūri labai prisikišę. Netepiau jokiais tepalais. Tiesiog geros chirurgo rankos daro stebuklus.

Galiu pasakyt, kad aš tai net nežinau ar Krasauskas siuva, ar klijuoja... Rezultatas pas mane puikus. Randą pamato tik kai pati parodau ir kaip žiūri labai prisikišę. Netepiau jokiais tepalais. Tiesiog geros chirurgo rankos daro stebuklus.
Sveikute

As taipat patenkinta Krasausko darbu

Randuko dar nemaciau dar neatklijavau,bet pats pleistriukas tai jau labai maziukas uzdetas

Kiek dar laiko mazdaug jausiu,tempima,maudima?
Kada galima jau slapinti?
Ir kada jau gavote atsakyma citologini?Tikrai po savaites?Neveluoja ten tie laiskai?
Nes dabar laukimas kamuoja...
QUOTE(sirenita @ 2011 03 29, 14:53)
Sveikute
Randuko dar nemaciau dar neatklijavau,bet pats pleistriukas tai jau labai maziukas uzdetas
Pas kitas kurias Kymantas operavo pleistrai didesni buvo...
Ir kada jau gavote atsakyma citologini?Tikrai po savaites?Neveluoja ten tie laiskai?

Neatsimenu jau kas kaip. Žinau, kad laišką gavau, bet gal šiek tiek vėliau nei buvo žadėta.
O randas kai aš jį pamačiau, tai buvo labai įdomųs. Atrodė, kad užmauta galva. Ta prasme viršutinė rando dalis užmauta ant apatinės.
Tempimas ir maudimas gal per dvi savaites kažkur praėjo. Neatsimenu šito. Man matai buvo didesnė bėda. Aš buvau praradusi balsą. Tai vat balsas atsigavo po mėnesio. Tą tai jau tiksliai žinau.
Ir kada šlapinau neatsimenu.
Labas mergaites
As sveika kaip jaunas svogunelis pavasari
Dirbu, sportuoju, seima rupinuosi. Su nervais, kartais, buna sunkiau - darbas stresinis, kartais jauciuosi pavargusi, naktimis blaskausi.
Liga man paliko pedsaku: ypac veide.
Taciau dziaugiuosi, kad issikrapsciau.
Linkiu Jums paveikti!

Dirbu, sportuoju, seima rupinuosi. Su nervais, kartais, buna sunkiau - darbas stresinis, kartais jauciuosi pavargusi, naktimis blaskausi.
Linkiu Jums paveikti!
QUOTE(protas99 @ 2011 03 29, 19:13)
Labas mergaites
Linkiu Jums paveikti!

Linkiu Jums paveikti!
protas99, kaip džiugu, kad tau viskas gerai

Lyg tau buvo nustatę endometriozę

QUOTE(sirenita @ 2011 03 29, 15:53)
Sveikute

Pleistriukas tai mažiukas, bet kai nuėmėm keitimui, tai lipnioji dalis ant žaizdos užklijuota

O tau siūlus jau išėmė? Atsakymai iš klinikų visad vėluoja, nespėja jie popierių supildyt.
QUOTE(Venus @ 2011 03 29, 22:18)
Pleistriukas tai mažiukas, bet kai nuėmėm keitimui, tai lipnioji dalis ant žaizdos užklijuota
. Iš kraštų žaizdelė lyg su krešuliukais paviršiniais, paraudus. Gal nuo to pleistro "klijukų". Turėjau namie didesnių pleistrų, tai pakeičiau. Ir dar vidurį pjūvio toks kreivumas nežymus, sakau: nereikėjo seilių ryt kai pjovė . Bet matyt kad bus ikrai nežymus randelis, turėtų gražiai sugyt.
O tau siūlus jau išėmė? Atsakymai iš klinikų visad vėluoja, nespėja jie popierių supildyt.

Taip taip siulus visiems iseme Pirmadieni

As dar enneuklijuoju pleistro

Bet jau siandien nuklijuosiu...
QUOTE(sirenita @ 2011 03 29, 16:53)
Sveikute

man taip pat salino tik puse skydliaukes, pjuvis mazas ir pleistriukas mazas, kitoms salina visa skydliauke, manau ir pjuvis zymiai didesnis, todel ir pleistrai didesni....
Del tempimo ir maudimo tai jauciau apie kokias tris savaites, man gydydtojas sake, kad slapinti galesiu jau kai nuimsiu pleistra, bet as asmaniskai dar bijojau, tai slapinau po nepilnos savaites... Del tyrimo atsakymo, man sake, kad atsius po 20 dienu, ir istikro taip ir gavau atsakyma.... O laukimas ir mane erzino, nors pirmasis tyrimas parode, kad nieko blogo, bet laukiau issamaus tyrimo atsakymo...

QUOTE(sabatini @ 2011 03 30, 09:49)
man taip pat salino tik puse skydliaukes, pjuvis mazas ir pleistriukas mazas, kitoms salina visa skydliauke, manau ir pjuvis zymiai didesnis, todel ir pleistrai didesni....
Del tempimo ir maudimo tai jauciau apie kokias tris savaites, man gydydtojas sake, kad slapinti galesiu jau kai nuimsiu pleistra, bet as asmaniskai dar bijojau, tai slapinau po nepilnos savaites... Del tyrimo atsakymo, man sake, kad atsius po 20 dienu, ir istikro taip ir gavau atsakyma.... O laukimas ir mane erzino, nors pirmasis tyrimas parode, kad nieko blogo, bet laukiau issamaus tyrimo atsakymo...

Aisku

Kaip savijauta dabar?
Ar reikia gerti tiroksina?
Ar kitoje puseje nebuvo pas tave nei vieno mazgo?
Kas kiek laiko tave stebi?
QUOTE(sirenita @ 2011 03 30, 13:16)
Aisku
Kaip savijauta dabar?

Kaip savijauta dabar?
po operacijos praejo daugiau nei menesiukas dar tik... savijauta gera, tiroksino gerti nereikia.... Kitoje puseje buvo labai maziukas mazgas, jo sake neimanomanet suimti, pati skydliauke grazi ir jos man nesalino, galbut kazkada ir reikes, bet dabar tai sake butu nesamone salinti sveika skydliauke, ateityje bus matyti.... Del stebejimo tai darnieko irgi negaliu pasakyti, nes kaip minejau praejo nedaug laiko, balandzio viduri vel eisiu pas savo gyd., tuomet ir kraujo tyrima del hormonu padarys...