Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu draugų

Nesu nei koks bjaurus žmogus, su kuriuo sunku sutarti, nei ką, gal tik kiek drovi, bet ir tai gerokai mažiau, nei anksčiau. Visuomet ypač vertinau draugystę, bet draugų turėjau labai nedaug. Kiek buvo, tiek užteko, bet dabar iš esmės nebeturiu visai. Baigiau universitetą prieš porą metų (dabar dirbu namie), visi išsivažinėjo kas sau, su buvusia geriausia drauge susitinkam itin retai ir kuo toliau, tuo rečiau. Aš jos žiauriai pasiilgstu, bet ji manęs nelabai. Kur nors nueiti ar pasikalbėti - visiškai nėra su kuo, kine aš jau nebeprisimenu kada paskutinį kartą buvau ne viena. Vienatvė jau visai užgraužė, nebeturiu fantazijos, kur čia tų naujų draugų dar galima susirasti. Populiariausias patarimas tokiu atveju - susirasti hobį, pradėti vaikščiot į kokius nors užsiėmimus, taip draugų atsiras savaime, pagal interesus. Tai - pirmas dalykas, kurį padariau baigus univerą. Tebelankau kovos menus, nuo rudens iki vasaros - kalbų paskaitas VDU. Taip iš tiesų susiradau porą draugių. Tik su viena buvome porą kartų kažkur apsilankę apart bendrų užsiėmimų, bet ir jos dabar nėra ir nebus dar kelis mėnesius.

Žodžiu, žiauriai trūksta bendravimo. Gal yra žmonių, kuriems irgi trūksta kompanijos? Gyvenu Kaune, man 27 m. Galėtume susitikti, pasišnekėti, kur nors nueiti ar šiaip pasivaikščioti. O jeigu dar mėgtumėt ir fantastiką, tai būtų išvis... fantastika drinks_cheers.gif Tiesiog su fantastikos gerbėjais bendrą kalbą randu lengviausiai.
Atsakyti
Et...užjaučiu, tikrai nemaloni situacija, bet gerai, kad kažką darai dėl to;]
Gal internetinis bendravimas taip pat pakeltų nuotaiką?;] Galėtum užsiregistruoti kokiuose nors socialiniuose tinkluose ar panašiai.
Tikrai kuo toliau tuo sunkiau susirasti draugų, jau nebegalima ateiti ir paklausti ar nori pašokinėti gumytę ar pažaisti su kamuoliu...Dabar jei kas prieina pasisvaikinti atrodo, kad kažko nori iš tavęs, ne draugystės o kažko kitko, pasidarėme labai įtarūs.

Deja esu iš Vilniaus, tad susitikti sunkiai gautūsi. O kokią fantastiką mėgsti? tokia kaip žvaigždžių karai ir pan ar knygas fantastikos? ar X-menus?:] smile.gif
Atsakyti
Man irgi patinka fantastika .Ka dar megsti veikti.?As is Kauno smile.gif
Atsakyti
Calipso,
Internetu pabendrauti aišku irgi kartais smagu smile.gif , nors realaus bendravimo tai iš esmės nekompensuoja. O beje, viename socialiniame tinkle (Draugas.lt) esu užsiregistravus, lol galiu pasakyt, kad tai buvo klaida. Bo visiškai nesvarbu ką ten parašai anketoj, kokie tavo tikslai ir su kuo norėtum susipažint - tai totaliai ignoruojama, o vietoj to gauni vien krūvą pasiūlymų pasimylėti už pinigus ir be jų. Nu nzn, kažkaip aš abejoju, kad kitam tinkle būtų kitaip.

Fantastiką mėgstu įvairią, šiaip ir fantasy, ir mokslinės fantastikos tipo, tai eina ir žvaigždžių karų tipo, ir x-menų thumbup.gif

Kennaa, nu dar kaip minėjau, patinka mokytis kalbų, šachmatais pažaisti, kompiuteriniai (RPG) žaidimai smile.gif Labai mėgstu keliauti, aišku dėl finansinių priežasčių ne tiek dažnai kaip norėčiau, bet jau kaip gaunas tongue.gif Kaip užeina įkvėpimas (ir nuslūgsta tinginys tongue.gif ), gaminu iš karoliukų medžius, gėlytes ar papuošalus.
Atsakyti
aš taip pat iš kauno,labai noriu išmokti žaisti šachmatais,bet neturiu kas pamokina,draugę turiu tik vieną ir su ja susiskaipinu,bet tai visai ne tas pats kas susitikti,mėgstu važinėtis dviračiu,siuvinėti,dar svajoju kada nors išmokti groti gitara. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dzeine01, galiu pamokint, ne problema smile.gif O jau toliau reikalinga tik praktika. Aš irgi neseniai išsitraukiau dviratį, paprašiau, kad sutaisytų, dabar važiuojamoj kondicijoj, tai galėtume ir pasivažinėt kartu.
Atsakyti
puikumėlis 4u.gif
Atsakyti
Viešus seminarus lankyk, nueik į kokį menų centra, nes kiek suprantu, iš Kauno esi. Antradieniais nuo 18h berods ten žaidimų vakarai būna. Nueik ten, nugalėk drovumą (pirma, ką reikia padaryti, tai bent kiek suvaidinti savimi pasitikinčią, žinok kai vaidini, tai ir natūraliai pradedi pasitikėti), pakoketuok (juk žinai, kad flirtuot galima su visais, flirtuoti, reiškia daaaug šypsotis, kalbėti kiek pakilesniu tonu), nevenk truputį atskleisti savo interesus. Ir kitais domėkis. Ypač domėks kitais, bet žmonių niekada nepriversi tau atsiverti, kol pati paranojiškai slėpsi savo privatumą. Man bent jau tas padeda susirasti draugų, nepaisant to, kad iš esmės nelabai save mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2010 08 06, 18:35)
Viešus seminarus lankyk, nueik į kokį menų centra, nes kiek suprantu, iš Kauno esi. Antradieniais nuo 18h berods ten žaidimų vakarai būna. Nueik ten,  nugalėk drovumą (pirma, ką reikia padaryti, tai bent kiek suvaidinti savimi pasitikinčią, žinok kai vaidini, tai ir natūraliai pradedi pasitikėti), pakoketuok (juk žinai, kad flirtuot galima su visais, flirtuoti, reiškia daaaug šypsotis, kalbėti kiek pakilesniu tonu), nevenk truputį atskleisti savo interesus. Ir kitais domėkis. Ypač domėks kitais, bet žmonių niekada nepriversi tau atsiverti, kol pati paranojiškai slėpsi savo privatumą. Man bent jau tas padeda susirasti draugų, nepaisant to, kad iš esmės nelabai save mėgstu.


Kurioj vietoj būna žaidimų vakarai ir kokių žaidimų? Tiesiog negirdėjau apie tokius.

Į seminarą aišku galima nueiti, jei įdomus, bet seminaras toks dalykas - nueini, išklausai, išeini.

O dėl to pasitikėjimo savimi, tai aš visąlaik tokią vaidinu ir šypsausi kaip priklauso, lol nežinau, ar ką nors tuo apgaunu, bet tikiuosi kad apgaunu. Kartais manau net visai neblogai. Kaip minėjau esu ne tokia drovi kaip anksčiau, nors abejoju, kad iš prigimties intravertiškas žmogis gali patapti taip sakant "pobūvio siela". Apskritai viskas daugiausiai priklauso nuo to, kaip lengvai mezgasi pokalbis, o toli gražu ne su visais jis lengvai mezgasi. Mat reikia, kad būtų kažkas bendro, nu pagrinde aišku tai būna pomėgiai, o jei tokių nėra, tai jau sudėtinga. Todėl ir "užmečiau" dėl fantastikos, nes iš patirties žinau, kad su tokiais žmonėmis man bendraut lengviau. Arba net nebūtinai, tiesiog būna, kad žmogus "ant tos pačios bangos", tada viskas vyksta labai natūraliai, bet taip būna ne su visais.
Kažką jau čia gal į pievas prišnekėjau, sorry. 4u.gif
Atsakyti
Ir aš svajoju išmokt grot gitara. Ir susirast naujų draugių...senos liko tėviškėj, tai tik per skype susirašom, susitinkam retai kada.
Atsakyti
Esu ekstraverte ir man niekad netruko draugu, bet gyvenu svecioj saly ir man labai truksta lietuvisko bendravimo 4u.gif
Net nezinau ka cia apie save papasakot, megstu daug ivairiu dalyku, kai gyvenau Lietuvoje, labiausiai megdavau laika leisti su draugais, megom ir aktyvu sporta, ir stalo zaidimus ar tiesiog ilgus pokalbius su draugemis iki paryciu. Kaip man dabar viso to truksta verysad.gif Jeigu kas noretu su manim pabendrauti per skype, parasykit man AZ 4u.gif
Atsakyti
As irgi papuosalus gaminu.Dar kolekcionoju barbes ir gaminu baldus(barbems).Megstu zaisti Sims3-ais ,megstu keliauti .Nemazai keliauju su masina.Platinu kosmetika smile.gif .Megstu gamta.Vaikstau i muzejus ir parodas.Dar megstu viska gaminti pati ;gaminti muila,tapyti rolleyes.gif siuti(lelems). smile.gif Dar labai megstu meditacija smile.gif Ir dziaugtis gyvenimu 4u.gif
Atsakyti