Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(RositaK @ 2010 08 17, 14:40)
smagu tave girdeti, kad minat kelius i prieki wub.gif kazkaip galvojau i Embrions pasiduosit  g.gif kaip nusprendet i EGV? kaip patiko?  4u.gif o uzteko vyro turto IUI?  g.gif nes pamenu pas jus ten ne uogos buvo...

Ne Rosita, pas mus ten jau nuo balandžio mėnesio nieko nebeliko verysad.gif verysad.gif verysad.gif , mes bandėm su donoru...o EGV pasirinkom nes ten turėjo daugiau donorų...šiaip tai labai patiko, ir aptarnavimas ir aplinka, jaučiasi kad privati klinika, palatos po vieną, su kondicionierium, teliku, mikštasuoliu, ant stalo pilna saldaininė, vienkartinių servetėlių dėžė, ir chalatuka ir tapkes davė...o operacinėj po procedūros gulėjau ir klausiausi romantiškos muzikos smile.gif
Atsakyti
Sveika, as vartojau ultragestana, ir dejausi juos i maksti, prisimenu labai gerai,nes jei negiliai idedavai ale jie iskrisdavo nes sunku tuos zirniukus sugraibyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2010 08 17, 14:45)
Sveika, as vartojau ultragestana, ir dejausi juos i maksti, prisimenu labai gerai,nes jei negiliai idedavai ale jie iskrisdavo nes sunku tuos zirniukus sugraibyt cool.gif

Tai su vakaru viskas aišku, kad įsidedi ir eini gult, o kaip ryte?
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 08 17, 14:39)
Sveikos merginos, gal dar ir prisimenat mane, pernai  kai dariausi IVF bendravau šitam skyrely, dabar tik pasyvi skaitytoja likau...
  Vakar pasidarėm IUI ir gydytojas paskyrė Utrogestaną vartot po 1x2/d...gal kuri jį naudojot, vat man klausimas iškilo ar gerai supratau gydytoją, ar galima jį naudoti kaip tabletes, ar tik kaip žvakutes  g.gif

Sveika, man dabar pakeite crinona i utrogesta, jis yra skirtingas: vaginalines tabletes ir tabletes per burna.....

Aciu, merginos uz siltus zodzius 4u.gif , bet itariu, kad nieko gero nebus: man skauda pilva kaip pries mm. As taip galvoju, kad jei problema tik kraujo skystinanciuose - tai jo neturetu skaudeti (fragminas, ziboras, clexanas - tai tie patys vaistai). Ir po truputi - visai nedaug, bet kraujuoju, svieziu krauju verysad.gif verysad.gif Man jau nueme aspirina, bet fragmina paliko. Ar buvo atveju, kad kas kraujuotu ir butu susitvarke?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 08 17, 15:45)
Ne Rosita, pas mus ten jau nuo balandžio mėnesio nieko

didziuojuosi jusu istverme ir kryptingu troskimo siekimu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
As truputi ne i tema bet leisiu sau isiterpti smile.gif Norejau paklausti, del tu normaliu formu... g.gif Pas mus siuo metu 7 proc. normaliu. Ar tai cia jau labai mazai, ar yra kam su tiek proc. dare paprasta IVF, ar tik ICSI ar IMSI? Siaip aisku ten viskas nenormos ribose, bet gyd. taip nugasdino del tu normaliu formu, kad net susimasciau ar butinai jei jau nevisai normalios formos yra, tai butinai bus negeras... g.gif

P.S Vic laikykis, tikiu, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 08 17, 12:39)
Sveikos merginos, gal dar ir prisimenat mane, pernai  kai dariausi IVF bendravau šitam skyrely, dabar tik pasyvi skaitytoja likau...
  Vakar pasidarėm IUI ir gydytojas paskyrė Utrogestaną vartot po 1x2/d...gal kuri jį naudojot, vat man klausimas iškilo ar gerai supratau gydytoją, ar galima jį naudoti kaip tabletes, ar tik kaip žvakutes  g.gif

Labuks, aisku, kad prisimenam smile.gif As vartoju Ultrogestan 4x2 kartus dienoj. Galima ir gerti, kaip tabletes, bet man gydytojas aiskino, kad daug geriau pasisavina organizmas, jei naudoji kaip zvakutes.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Vic pasidaryk rytoj vel HCG ir bus aisku ar skaiciukai auga, jei krenta tai neiko gero. laikom kumstelius, kad viskas butu gerai wub.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites!As rugsejo menesi startuosiu su snaigutem pirma karta,todel dabar iskyla visokiu klausimu. Sakykit,ar jus irgi pradeda pries menesi ruosti snaiguciu idejimui,nes pas mane kazkokia idomi schema jau g.gif
Vic ,kumstukai suspausti 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 08 17, 16:12)
Vic pasidaryk rytoj vel HCG ir bus aisku ar skaiciukai auga, jei krenta tai neiko gero. laikom kumstelius, kad viskas butu gerai  wub.gif

ne, nutariau ryt nesidayt - padarysiu ketvirtadieni ax.gif Aciu visoms uz kumstelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif - labai viliuosiu, kad pades wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vic: 17 rugpjūčio 2010 - 18:17
QUOTE(vic @ 2010 08 16, 21:30)
sveikutes
pasidariau: nezinau verkti ar dziaugtis HCG 73, kaip ir mazokas 15 dpi
priiedo - kraujuoju, truputi, ir iki siandien buvo viskas tvarkojs, bet siandien pilva skauda, kaip pries mm. Bet as dar vartoju fragmina papildomai ir aspirina

Kaip manote, kada dabar darytys HCG?  g.gif  Isprotesiu, matyt,  verysad.gif

vic, laikykis ir tikek, kad viskas bus gerai. as tikiu, kad pas jus viskas bus gerai. Daug gulinek ir pasiliks zirniukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2010 08 17, 18:16)
ne, nutariau ryt nesidayt - padarysiu ketvirtadieni  ax.gif 

uch kokie tvirti nerviukai smile.gif lauksime paciu geriausiu naujienu 4u.gif
Atsakyti