Sveikos, likimo drauges,
ateinu pas jus pakelti geguzes menesio statistika ir ipusti bent mazyte kruopelyte optimizmo. Ilgai neradau drasos cia parasyti, bet zinau kaip pati laukdavau sekmingu istoriju. Ir dabar dar vis bijau garsiai apie savo sekme kalbeti, kad jos nenubaidyciau.
Pastojau po 3 IVF VK. Pries tai dar buvo 6 IUI, 2 kartus bandem su snaigutemis, bet ne karto nemaciau tu issvajotu II juosteliu ar didesnio nei 1 HCG. Turejau laparaskopija su kiausidziu drilingu (man nustatytos policistines) ir histeroskopija. Pas MB prasti reikalai su judrumu ir kiekiu. Abu metus lankeme akupunktura.
Treciaji IVF darem su IMSI (ispunktavo 22, apsivaisino 19, dalinosi 17). Si karta buvo dvigubas isodinimas, nors tarp isodinimu sugebejau dar ir i ligonine patekti - dare skubia laparaskopija, nes itare apsivertusia kiauside. Is karto kita diena po laparaskopijos isodino blastocidas. Tikrai netikejau, kad po tokiu ivykiu gali kas nors uzkibti, bet Dievo keliai nezinomi. Ir stai dabar jau 17 savaite nesioju viena kruopelyte po sirdele.
Tai tokia mano keturiu metu laukimo istorija. Sergu ir pergyvenu uz kiekviena is jusu ir linkiu jums daug stiprybes ir uzsispyrimo, nes esu isitikinusi, kad visas galu gale aplankys sekme, tiesiog vienas anksciau, o kitas veliau. Ir greitai musu sitame skyrelyje prades mazeti.