Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(paukščiukas @ 2010 08 17, 21:12)
Atsiprašau, kad įsibraunu, reikia patarimo, gal galėtumėte patarti, kur galima pigiausiai nusipirkti ''Crinone''  4u.gif

matau kad is Klaipedos, tai gal pabandyk Vaisingumo klinikoje. crinone kainos nelyginau taciau gonal (85lt) ir ovitrelle (65lt) as pigiau niekur neesu pirkusi. jei as klystu merginos mane pataisys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 18, 19:14)
6 DPĮ tau dar išvis vaistų likučius gali rodyt doh.gif

Nors iš tikrųjų, tai gal reikėtų dar ir man prisiduoti ax.gif Aš jau po punkcijos, pergyvenau iki negalėjimo, bet šįkart beveik visiškai neskaudėjo thumbup.gif Galėjau sau sekti televizoriuką, kaip viskas vyksta bigsmile.gif Išpunktavo 7, daug mažiau, nei esu pratus, bet baisiai tikiuosi, kad geresnės kokybės rolleyes.gif Šiaip visur skauda dabar, kiaušides maudžia, nuo vaistų visa apdujus buvau, miegojau 3 valandas grįžus ax.gif

Tikrai turi pasisekt,nes man ,kai ispunktavo 6,tai su laiminga pabaiga nestuke.gif ,sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 08 18, 21:56)
matau kad is Klaipedos, tai gal pabandyk Vaisingumo klinikoje. crinone kainos nelyginau taciau gonal (85lt) ir ovitrelle (65lt) as pigiau niekur neesu pirkusi. jei as klystu merginos mane pataisys  ax.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif
VK man vieną pardavė 245,-, dabar kitus reikia pirkti vaistinėje ten jau 350lt blink.gif , bet kaip suprantu kitos išeities nebėra, tik galvojau gal kituos miestuose pigiau blush2.gif

Sėkmės jum mergaitės 4u.gif 4u.gif Mano brolienė po TVF turi dvynukus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
sveikinu visas, kurios cia dziugina grazio ir gerom ziniom 4u.gif

Norejau pasiteirauti tu, kurios proceduras Latvijoj Embrions daresi. Man po pirmos konsultacijos sake, kad kai prasides mmm skambinti ir kita diena atvaziuoti. Ar buvo kam, kad savaitgali ispuole mmm ir kaip liepe tada vaziuot???
Atsakyti
Sveikos, likimo drauges,
ateinu pas jus pakelti geguzes menesio statistika ir ipusti bent mazyte kruopelyte optimizmo. Ilgai neradau drasos cia parasyti, bet zinau kaip pati laukdavau sekmingu istoriju. Ir dabar dar vis bijau garsiai apie savo sekme kalbeti, kad jos nenubaidyciau.
Pastojau po 3 IVF VK. Pries tai dar buvo 6 IUI, 2 kartus bandem su snaigutemis, bet ne karto nemaciau tu issvajotu II juosteliu ar didesnio nei 1 HCG. Turejau laparaskopija su kiausidziu drilingu (man nustatytos policistines) ir histeroskopija. Pas MB prasti reikalai su judrumu ir kiekiu. Abu metus lankeme akupunktura.
Treciaji IVF darem su IMSI (ispunktavo 22, apsivaisino 19, dalinosi 17). Si karta buvo dvigubas isodinimas, nors tarp isodinimu sugebejau dar ir i ligonine patekti - dare skubia laparaskopija, nes itare apsivertusia kiauside. Is karto kita diena po laparaskopijos isodino blastocidas. Tikrai netikejau, kad po tokiu ivykiu gali kas nors uzkibti, bet Dievo keliai nezinomi. Ir stai dabar jau 17 savaite nesioju viena kruopelyte po sirdele.
Tai tokia mano keturiu metu laukimo istorija. Sergu ir pergyvenu uz kiekviena is jusu ir linkiu jums daug stiprybes ir uzsispyrimo, nes esu isitikinusi, kad visas galu gale aplankys sekme, tiesiog vienas anksciau, o kitas veliau. Ir greitai musu sitame skyrelyje prades mazeti.
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2010 08 19, 10:13)
Sveikos, mergaites,
sveikinu visas, kurios cia dziugina grazio ir gerom ziniom  4u.gif

Norejau pasiteirauti tu, kurios proceduras Latvijoj Embrions daresi. Man po pirmos konsultacijos sake, kad kai prasides mmm skambinti ir kita diena atvaziuoti. Ar buvo kam, kad savaitgali ispuole mmm ir kaip liepe tada vaziuot???

As kiek pamenu skambinau gyd i mobilu, ir pirmadieni lekiau i embrions

Anneli sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pasidariau HCG - 309 thumbup.gif , siandien 18 dpi diena clap.gif Vis dar nedristu galvoti, kad bus viskas gerai, bet skaiciukai auga yess.gif \

GAlvoju, gal dar testa pasidaryti - tai norisi pamatyti pagaliau tas II blush2.gif.
Per 15 metu tiek ju pridariau - ir ne karto nemaciau II wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vic: 19 rugpjūčio 2010 - 12:30
Vau, Vic, dideliausi sveikinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 15 metu laukei,nu ne eiline diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2010 08 19, 13:26)
pasidariau HCG - 309  thumbup.gif  , siandien 18 dpi diena  clap.gif 

vic, sveikinimai kuo dideliausi ir nuosirdziausi thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2010 08 19, 13:26)
pasidariau HCG - 309  thumbup.gif  , siandien 18 dpi diena  clap.gif  Vis dar nedristu galvoti, kad bus viskas gerai, bet skaiciukai auga yess.gif \

GAlvoju, gal dar testa pasidaryti - tai norisi pamatyti pagaliau tas II  blush2.gif.
Per 15 metu tiek ju pridariau - ir ne karto nemaciau II  wub.gif

yahoo.gif siurpas net perbego per kuna is to dziaugsmo, vos asaros neiskrito is tos laimes!! Nuosirdziai sveikinu. Taip laikiau uz Tave kumstukus. Saugok save! Linkiu ramiu maloniu 9menesiuku wub.gif
Atsakyti
vic, sveikinimai didžiausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2010 08 19, 14:26)
pasidariau HCG - 309  thumbup.gif  , siandien 18 dpi diena  clap.gif  Vis dar nedristu galvoti, kad bus viskas gerai, bet skaiciukai auga yess.gif \

GAlvoju, gal dar testa pasidaryti - tai norisi pamatyti pagaliau tas II  blush2.gif.
Per 15 metu tiek ju pridariau - ir ne karto nemaciau II   wub.gif

Puikiai suprantu ką reiškia šitiek laukti, aš taip pat panašiai laiko laukiu, tik deja - mano kelias dar nesibaigia. Džiaugiuosi dėl Jūsų 4u.gif Minėjai, kad kraujavai, ar liovėsi???
Viktoriukas, gal jau žinai kaip sekasi jūsiškiam derliui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 19 rugpjūčio 2010 - 13:28