Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Rusla_na @ 2010 09 01, 18:45)
aciu aciu aciu....
Turiu dar klausimeli... ar svarbu per kokia ciklo diena eisiu pas Uson. pradedant ta visa procedura, kazkaip ji taip skubejo, kad nieko normaliai nespejau paklaust, atseit daryk tyrimus ir ateik, o kada ateit? ar tai nera svarbu? nuo kada reikia pradet leistis tuos visus vaistus? sad.gif Dieve, kaip as kolkas nesigaudau  verysad.gif

Priklauso kokią schemą taikys ilgą ar trumpą. Jei ilgą tada pasirodyti reiktų apie ciklo vidurį, o jei trumpą 1-3 ciklo dieną. O jei jums nepasakė kokią schemą ir kada tiksliai ateiti, tai gal tik apsitarti eisit, dar stimuliacijos nepradės. g.gif

Vis laukiu Viktoriuko naujienų, manau šį kartą sėkmė nenusisuks. wub.gif
Atsakyti
Na matyt... Bet idomu kodel ji man apie tai visiskai nieko nepasake sad.gif na zodziu, turbut reikia surinkt visus tyrimus ir zigiuot pa ja... tada jau viska ir isklausinesiu, nors kai ten sedi atrodo, kad visos mintys kazkur isgaruoja...
Atsakyti
QUOTE(Rusla_na @ 2010 09 01, 19:10)
Na matyt... Bet idomu kodel ji man apie tai visiskai nieko nepasake sad.gif na zodziu, turbut reikia surinkt visus tyrimus ir zigiuot pa ja... tada jau viska ir isklausinesiu, nors kai ten sedi atrodo, kad visos mintys kazkur isgaruoja...

Turbūt šį vizitą kai ateisit viską ir susakys, apsišnekėsit, gal nematė būtinybės visko iš anksto susakyti.
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 09 01, 12:31)
Oi, žinau, bet kad pilvą maudžia vis labiau ir labiau unsure.gif Darosi vis baisiau ir baisiau, o testo daryt nesinori, bijau atsakymo iki negalėjimo doh.gif

o va zinok, as nusizengiau savo principams... ir vakar nusipirkau testa schmoll.gif DURNE testas rode tik VIENA PAGALI!!! mad.gif tai taip susinervinau,... kadangi sia savaite gyvenu viena namie, vyras istisai skambineja... paskambino, ir is balso net pajuto, kad man kazkaws negerai... turejau prisipazinti, kad "sugriesijau". jis ir sako - juk dar anksti, sakiau nedaryt, kad nesinervintum... ir buvau tvirtai isitikinus, kad nepirksiu. bet pakeliui is darbo dar dirbo vaistine... ir se tau... unsure.gif ir dar kaip tycia siandien isvis jokiu pojuciu - nei pilvas sunkus, nei pykina, nei krutine... zodziu, visai susinervinau... o tyrimu atsakymas tik rytoj vakarop - pribaigs mane tas laukimas doh.gif
Atsakyti
RositaK, itrauk mane i rugpjucio men, nes as jau po viskam...kazkaip labai greitai su G. Treisu apsisukom...rugpjucio 16 viska pradejom, o jau ir baigem. Pirma karta taike trumpa protokola, tad dabar prasideda laikas, kurio labaiusiai nelaukiau, sunku...Cia bus mano 3 IVF (pirmas sekmingas)

Viktoriuk, nedaryk tik jokiu testu...nesamone..Islauk normaliai dienos, kuri parodys fainuolius skaiciukus smile.gif

MonaJ, testais tikrai daugiau netikesiu...nesamones rodo. Po pirmo ivf tik 21 dpi parode tokias pat juosteles, po antro net nedariau ir dabar nesiruosiu daryti...

Liudna uz tas kurioms nepasiseke ir tikrai nuosirdziai linkiu pasisekimo toms, kurios pradeda savo kelia... clap.gif

Kaunietems galiu patarti, kad chlamidijas, ureaplazmas ir mikoplazmas pigiausiai Kaune galit pasidaryti po 21 lita Visuomenes sveikatos centre, Ausros gatvej. Tuo tarpu privacioje uz tai sumokesit po 65 litus.
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2010 09 01, 15:28)
Viktoriuk!!!! Dar viena dienele atkovota!!! Laukiu sekmingos baigties  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Kiek palaikymo wub.gif Aš ir toliau vis dar laikausi, nors PMSiniai skausmai jau visiškai manęs nebepalieka unsure.gif Gal man dabar jau kelis kartus dienoj prisidavinėt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 09 01, 18:53)
RositaK, itrauk mane i  rugpjucio men, nes as jau po viskam...kazkaip labai greitai su G. Treisu apsisukom...rugpjucio 16 viska pradejom, o jau ir baigem. Pirma karta taike trumpa protokola, tad dabar prasideda laikas, kurio labaiusiai nelaukiau, sunku...Cia bus mano 3 IVF (pirmas sekmingas)
MonaJ, testais tikrai daugiau netikesiu...nesamones rodo. Po pirmo ivf tik 21 dpi parode tokias pat juosteles, po antro net nedariau ir dabar nesiruosiu daryti...

oi,kaip sveikinu!!! tai kada jau skaiciukus mums raportuosi? mirksiukas.gif

o del NT - nuraminai mane truputuka... lauksiu ramiau rytojaus skaiciuku... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 09 01, 19:00)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kiek palaikymo wub.gif Aš ir toliau vis dar laikausi, nors PMSiniai skausmai jau visiškai manęs nebepalieka unsure.gif Gal man dabar jau kelis kartus dienoj prisidavinėt g.gif  biggrin.gif

Nors ir kas valanda, kad tik geriau nuo to butu mirksiukas.gif man siandien irgi panasiai kaip mmm pozymiu buvo, bet paskui prisiminiau, kad truputi buvau apleidus zarnyna, prisikaupe ten... tai paskui susitvarkiau, ir viskas atlego... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 09 01, 21:00)
Gal man dabar jau kelis kartus dienoj prisidavinėt g.gif  biggrin.gif

Jei nesunku... rolleyes.gif
p.s. siandien pasiemiau sio menesio tavo mmm thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Prisiduodu ir as smile.gif Jau pradejau savo protokola, tai siendien 15 val jau bus isodinimas smile.gif
Atsakyti
dziugu girdeti, laikysim kumstelius ir lauksim geru naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 09 02, 13:15)
dziugu girdeti, laikysim kumstelius ir lauksim geru naujienu  4u.gif

Aciu aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2010 09 02, 09:13)
Jei nesunku...  rolleyes.gif
p.s. siandien pasiemiau sio menesio tavo mmm  thumbup.gif

Kad bijau, kad gali būti nepasiėmus.... unsure.gif Kažkaip viskas labai neaiškiai daros... unsure.gif
Atsakyti