Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 09 02, 13:52)
Kad bijau, kad gali būti nepasiėmus.... unsure.gif Kažkaip viskas labai neaiškiai daros... unsure.gif

protest.gif protest.gif protest.gif Baik doh.gif visi PMS požymiai iki 12 savaičių mane kankino doh.gif Viskas šį krtą PRIVALO būti gerai mirksiukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kad bijau, kad gali būti nepasiėmus.... unsure.gif Kažkaip viskas labai neaiškiai daros... unsure.gif

Papildyta:
Victoriuk, suprantu, kad neramu, jei ką jauti negero, tačiau tai gali būti susiję su nestuke.gif , geriausia, kad dabar kuo mažiau rastum laiko savo tyrinėti.
Kada ryt kraują priduosi?

Atsakyti
smile.gif+2010 09 02, 11:19-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 09 02, 11:19)
Kada ryt kraują priduosi?

Priduosiu 11 val, o atsakymas bus tik apie 17-18 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 09 02, 14:21)
Priduosiu 11 val, o atsakymas bus tik apie 17-18 doh.gif

Tai laukiam aukstu geru skaiciuku mirksiukas.gif SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
Nezinau ar cia kreipiuosi, bet jei ne, tai gal jus nukreipsit mane ten, kur si info labiau reikalinga.

Mano sesuo daug metu negalejo susilaukt vaikeliu, bet dabar po n bandymu, proceduru ir.tt..tt... nuo birzelio supuoja 2 sveikus dvynukus wub.gif .
Ji gyvena ne LT, o Sveicarijoj ir jai atliko nupirktu, bet nesunaudotu ampuliu Merional ir Menopur ( po 7 ampules) . Gal zinot kam reikia, ji parduotu pigiau, nei perkant is gydytoiju cia Lietuvoje. Ampulytes man parves Lietuva jau sio menesio gale.
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 01, 19:26)
o va zinok, as nusizengiau savo principams... ir vakar nusipirkau testa  schmoll.gif  DURNE testas rode tik VIENA PAGALI!!!  mad.gif tai taip susinervinau,... kadangi sia savaite gyvenu viena namie, vyras istisai skambineja... paskambino, ir is balso net pajuto, kad man kazkaws negerai... turejau prisipazinti, kad "sugriesijau". jis ir sako - juk dar anksti, sakiau nedaryt, kad nesinervintum... ir buvau tvirtai isitikinus, kad nepirksiu. bet pakeliui is darbo dar dirbo vaistine... ir se tau...  unsure.gif  ir dar kaip tycia siandien isvis jokiu pojuciu - nei pilvas sunkus, nei pykina, nei krutine... zodziu, visai susinervinau... o tyrimu atsakymas tik rytoj vakarop - pribaigs mane tas laukimas  doh.gif

Na na kur tie skaiciukai, mergyt? Taip nekantrauju dziaugtis su tavimi kartu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vic,mes laukiam cia taves su gerais skaiciukais,ar ne siandien turi but atsakymas?kur dingus?
Atsakyti
mergaites, kol laukiam geru naujienu, gal kas gali pasakyti ar buvo kam nuo stimuliacijos gonal'iu atsirade gimdos polipai blink.gif ?( tam skirtoje temoje uzkliasua bet ten tylu ramu) verysad.gif o man itaria negerumus ir gali buti kad nutrauks stimuliacija, sestadieni einu gydytojai pasirodyti pakartotinai, tada bus viskas galutinai aisku
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2010 09 02, 12:10)
Sveikutes!
Prisiduodu ir as  smile.gif Jau pradejau savo protokola, tai siendien 15 val jau bus isodinimas  smile.gif

oi,tai sveikinu!! lauksim tavo skaiciuku...
Papildyta:
QUOTE(vaikai4 @ 2010 09 02, 16:52)
Na na kur tie skaiciukai, mergyt? Taip nekantrauju dziaugtis su tavimi kartu doh.gif  doh.gif

vat, kad Endemik neleidzia dziaugtis... nera kol kas mano skaiciuku, be rytojaus nieko nebus... doh.gif zodziu, baisiai susinervinus...
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2010 09 02, 15:15)
Viskas šį krtą PRIVALO būti gerai  mirksiukas.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Butent! drinks_cheers.gif
Rytoj tikiuosi dar sulaukti geru naujienu, nes kazkur iki 18 val. tik busiu su internetu.... doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 02, 18:59)
oi,tai sveikinu!! lauksim tavo skaiciuku...
Papildyta:

vat, kad Endemik neleidzia dziaugtis... nera kol kas mano skaiciuku, be rytojaus nieko nebus...  doh.gif  zodziu, baisiai susinervinus...

monaj sekanti syki darykis sorpe tyrimukas, ten bent jau hcg tai kita diena vakare atsakyma pasako smile.gif linkiu nestuke.gif ir ziuriu irgi neistverei del testuko kaip ir as rolleyes.gif dzin tas testas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 09 02, 08:35)
mergaites, kol laukiam geru naujienu, gal kas gali pasakyti ar buvo kam nuo stimuliacijos gonal'iu atsirade gimdos polipai blink.gif ?( tam skirtoje temoje uzkliasua bet ten tylu ramu)  verysad.gif  o man itaria negerumus ir gali buti kad nutrauks stimuliacija, sestadieni einu gydytojai pasirodyti pakartotinai, tada bus viskas galutinai aisku

Vaje, kaip nemalonu.. doh.gif Man itare polypus, po to juos histeroskopijos metu pasalino. Kaip dabar galvoju, jie man atsirado po stimuliaciju Clostybegitu, o gal tai ir nesusije.. Laikykis, mergyt, gal nepasitvirtins sios prognozes. To ir linkiu!!! ax.gif
Atsakyti