Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Visiems! smile.gif juk ne sau isleista, o visiems, kam aktuali si problema, taip kad drasiai visi rasykit - persiusim 4u.gif

QUOTE(bum @ 2010 08 13, 09:40)
Galvojau kad ten tik VA nariams nemokamai blush2.gif

Atsakyti
Labū 4u.gif

Prisiduodu - didina dozę ir stimuliuoju toliau ax.gif Pirmą kartą tenka didinti, niekada neteko, bet kažkaip ir toliau esu optimistiškai nusiteikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 13, 13:25)
Labū 4u.gif

Prisiduodu - didina dozę ir stimuliuoju toliau ax.gif Pirmą kartą tenka didinti, niekada neteko, bet kažkaip ir toliau esu optimistiškai nusiteikus 4u.gif

Labas 4u.gif
Dėl ko didina? mažas derlius?

sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 08 13, 10:45)
Labas 4u.gif
Dėl ko didina? mažas derlius?

sekmės 4u.gif

Šiandien 9 stimuliacijos diena, kiekvienoj pusėj matės po 4-5 ax.gif Mano atveju mažokai, nes išpunktuodavo gerokai daugiau, nors vieną kartą buvo 10 g.gif Žodžiu, dabar jau po 225 vienetus leistis turėsiu ax.gif Reiškias, pūsiuos toliau, nes pilvas auga kaip ant mielių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 13, 13:49)
Šiandien 9 stimuliacijos diena, kiekvienoj pusėj matės po 4-5  ax.gif Mano atveju mažokai, nes išpunktuodavo gerokai daugiau, nors vieną kartą buvo 10 g.gif Žodžiu, dabar jau po 225 vienetus leistis turėsiu ax.gif Reiškias, pūsiuos toliau, nes pilvas auga kaip ant mielių biggrin.gif

Nu tikiu,kad tas pilvas tik didės.....o mažėti pradės po 9 mėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 08 13, 14:08)
Nu tikiu,kad tas pilvas tik didės.....o mažėti pradės po 9 mėn 4u.gif

Visiškai pritariu Dijav drinks_cheers.gif
Atsakyti
man Treijsas sake, kad kuo maziau, tuo didesne tikimybe,jog kiausialastes bus kokybiskesnes 4u.gif
irgi pritariu bambuzui wub.gif
daivukas, kaip sekesi susitikimas su mazaisiais? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 13 rugpjūčio 2010 - 13:55
Rosita, šitą aš ir ant savęs pastebėjau ax.gif Kai antrą kartą išpunktavo 10, apsivaisino 7, o iš mano kitų 18-19 buvo 3 ir 5 ax.gif Ir šiaip esu girdėjus, kad su Menopur būna mažiau, bet kokybiškesnių kiaušialąsčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 08 12, 17:47)
Inmama, sveikinimai...

Noreciau paklausti, ar pas tave yra AFS, kad buvo paskirta Zibor it aspirinas, ar tik profilaktiskai? Akupunktura darei is karto pries ir po isodinimo ar ta pacia diena?

sveika, AFS tikriausiai nera jei nzn doh.gif
akupunktura sugalvojau darytis, kai nuvaziavau pas savo ginekologa dipherelino pasiimti 4u.gif issiklausinejau kur galiu darytis, nes pati ne vilniete, tai pirmas sykis gavosi su gonalio vartojimo pradzia ax.gif nei diena pries isodinima, nei po jau nieko nebesidariau, nes man taip viska maude po punkcijos, kad tikrai nieko nenorejau wub.gif
Atsakyti
sveikos, vis tik sekminga istorija - na mano atvejis: pasidariau NT - neigiamas. angel_sadangel.gif Siandien 12 dpi - jau jeugu yra, tai butu parode... cry.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2010 08 13, 18:39)
sveikos, vis tik sekminga istorija - na mano atvejis: pasidariau NT - neigiamas.  angel_sadangel.gif  Siandien 12 dpi - jau jeugu yra, tai butu parode... cry.gif  angel_sadangel.gif

vat ir nebutinai-kol nera mmm ir HCG, NIEKADA negali sakyti, kad viskas prarasta!!susiimk ir nulekt pasidaryt HCG 4u.gif ir laikykis nuo nukreizejimo-dar per anksti wub.gif man rodos yra buve atveju, kad ir neparode 12d.p.i.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 08 13, 15:45)
man rodos yra buve atveju, kad ir neparode 12d.p.i.

Tikrai yra drinks_cheers.gif
Atsakyti