Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(inmama @ 2010 08 10, 16:44)
merginos mano HCG 75,3 smile.gif

o kas cia pries pora dienu panikavo del neigiamo NT??? g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
super, inmama, silciausi sveikinimai wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sidabrėle, Inmama šaunuolės merginos clap.gif clap.gif clap.gif
Auginkit pilvukus ir džiaukitės ta laime wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpas35: 11 rugpjūčio 2010 - 08:18
inmama, tai nebereikalo gavai bylos uz NT drinks_cheers.gif sveikinimai!!! wub.gif
Sidabrele, slapuke, 4u.gif 4u.gif kur atlikot IVF, pas ka? kaip sekesi viskas? ax.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites, prisiduodu ir as ax.gif , nes jau netveriu savo kailyje. Pasidariau 2 ivf, niekam nesakiau, net jums, nes labai bijau nesekmes bijau.gif Siandien 10 diena, (isodinimas buvo 08-02). Savijauta nekokia: maudzia pilva, kyla nerimas ir t.t. Jau norejau testa eiti pirkti, bet laiku perskaiciau inmamos triznevimus biggrin.gif Bet vistiek nuojauta nekokia: ko ta pilva maudzia, ir strenus???
Atsakyti
Sveikinu, mergaites mirksiukas.gif
vic, o tas maudimas nieko dar nereiskia, pvz si karta as jau buvau prisigalvojus, kad gal cistu prisiauginau, nes tikrai skaudejo ir gan stipriai net vaiko kilot negalejau kartais, o pasirodo nescia tapau lotuliukas.gif Taigi, prisimenu, ka reiskia tas laukimas, kaip kiekviena paskaudenima bandai issifruoti, bet tiesiog reiktu palaukt, o tada jau galesi prisiminus pagalvot, kad jautei, kaip mazius kabinosi
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 08 11, 09:18)

Sidabrele, slapuke,  4u.gif  4u.gif kur atlikot IVF, pas ka? kaip sekesi viskas?  ax.gif

Tiesą pasakius būčiau ir neiškentus, vis tiek įlindus čia į SM ir diskutavus, tačiau taip jau sutapo, kad tą mėnesį neturėjom interneto, tai buvau be ryšio tongue.gif
Darėmės BAK'e pas R.Ž.. Šį kartą kažkaip viskas ėjosi gerai, sklandžiai, nors labai bijojau, kad nebūtų kaip aną kartą hiperstimuliacija, tačiau pavyko išvengti ax.gif Po punkcijos naudojau tik crinoną ir ziborą. Dar ką norėjau pasakyti iš savo situacijos: visada gerdavau estrofemą, nes gleivinė niekada neužaugdavo, arba būdavo ryškiai per maža, net ir su vaistukais. Nežinau tikrai ar čia man tai padėjo, bet aš galvoju, kad tikrai prisidėjo barovaja matka arbata, kasdien du menesius gėriau prieš ivf ir mėnesį gėriau tikrą bičių pienelį. Šį kartą gleivinė buvo ideali nuo pat pradžių, be jokių vaistų. Na ir dar man darė dvigubą įsodinimą - embrionus ir po kelių dienų blastocistas.
Buvau pas ginę prieš savaitę, matė kol kas vieną burbuliuką, 57mm, kitą kartą eisiu po savaitės, tikiuosi išvysti širdutę wub.gif
Na tai tiek tos mano istorijos. Jei dar kas įdomu, klauskit drąsiai, galit ir per až, būtinai atsakysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vic @ 2010 08 11, 09:31)
sveikos, mergaites, prisiduodu ir as  ax.gif , nes jau netveriu  savo kailyje. Pasidariau 2 ivf, niekam nesakiau, net jums, nes labai bijau nesekmes  bijau.gif  Siandien 10 diena, (isodinimas buvo 08-02). Savijauta nekokia: maudzia pilva, kyla nerimas ir t.t. Jau norejau testa eiti pirkti, bet laiku perskaiciau inmamos triznevimus  biggrin.gif  Bet vistiek nuojauta nekokia: ko ta pilva maudzia, ir strenus???

Sveikute, tris dienas prieš hcg darymą, visą dieną ir maudė, ir nugarą skaudėjo taip kaip prieš mm, bet va, kol kas jų taip ir nesulaukiau, tpu tpu tpu mirksiukas.gif Laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti
Kad jusu zodziai - tiesiai Dievuliui i ausi 4u.gif 4u.gif
Ir kaip cia sulaukti iki penktadienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 08 10, 19:42)
... merginos, gal gali man kas nors paaiskinti kodel po IUI  kokia 11 diena neskiria HCG, paziureti ar "kabinasi" kas ar nea  g.gif .....

Todėl, kad dar per anksti. Ypač jeigu vėlyva implantacija.
HCG skiria 12-14 dieną dpo.
Atsakyti
sveikutes smile.gif
labai labai sveikinu inmama ir sidabrėle thumbup.gif lengvo ir ramaus jums nesiojimo, saugokite save ir jau uzsimezgusi zirniuka smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vic @ 2010 08 11, 09:31)
sveikos, mergaites, prisiduodu ir as  ax.gif , nes jau netveriu  savo kailyje. Pasidariau 2 ivf, niekam nesakiau, net jums, nes labai bijau nesekmes  bijau.gif  Siandien 10 diena, (isodinimas buvo 08-02). Savijauta nekokia: maudzia pilva, kyla nerimas ir t.t. Jau norejau testa eiti pirkti, bet laiku perskaiciau inmamos triznevimus  biggrin.gif  Bet vistiek nuojauta nekokia: ko ta pilva maudzia, ir strenus???

tikiu, kad memes neatsivilks mirksiukas.gif ir turesime dar viena iskepta nestuke.gif
Papildyta:
siadien skambinausi i VK del savo ir MB tyrimu, tai va, jie visi geri biggrin.gif , tai belieka sulaukti memiu ir startuoti su IVF, bet pamirsau paklausti, kada man dabar pasirodyti, pirma memiu diena g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberlina @ 2010 08 11, 07:33)
sveikutes  smile.gif
labai labai sveikinu inmama  ir sidabrėle    thumbup.gif lengvo ir ramaus jums nesiojimo, saugokite save ir jau uzsimezgusi zirniuka  smile.gif 

Papildyta:
tikiu, kad memes neatsivilks  mirksiukas.gif ir turesime dar viena iskepta  nestuke.gif
Papildyta:
siadien skambinausi i VK del savo ir MB tyrimu, tai va, jie visi geri  biggrin.gif , tai belieka sulaukti memiu ir startuoti su IVF, bet pamirsau paklausti, kada man dabar pasirodyti, pirma memiu diena  g.gif  g.gif

Puiku, Amberlina! Gera pradzia- puse darbo! thumbup.gif Man daktare liepe ateiti kai tik baigsiu gert KT, o siaip pries IUI tai kviesdavo 1c.d. Manau, Tu pasiskambink ir aisku bus. SEKMES!!!
Atsakyti
Inmama, Sidabrele, wub.gif thumbup.gif
Sveikinu!
Atsakyti
Aciu merginos, patys nuoshirdziausi padekojimai jums uz palaikyma 4u.gif
o as irgi galiu isdelioti ka darem papildomainei pirma kart ax.gif
1. akupunktura
2. akupunkturos daktaras prirode dar kazkokias zvakutes su deliu reikaliukais
3. po punkcijos zibor ir aspirinas is kart smile.gif
na ir po pirmo nesekmingo ivf kiekviena vakara maldele ir stebuklo laukimas wub.gif
Atsakyti