QUOTE(RositaK @ 2010 08 11, 09:18)
Sidabrele, slapuke,

kur atlikot IVF, pas ka? kaip sekesi viskas?
Tiesą pasakius būčiau ir neiškentus, vis tiek įlindus čia į SM ir diskutavus, tačiau taip jau sutapo, kad tą mėnesį neturėjom interneto, tai buvau be ryšio
Darėmės
BAK'e pas R.Ž.. Šį kartą kažkaip viskas ėjosi gerai, sklandžiai, nors labai bijojau, kad nebūtų kaip aną kartą hiperstimuliacija, tačiau pavyko išvengti

Po punkcijos naudojau tik crinoną ir ziborą. Dar ką norėjau pasakyti iš savo situacijos: visada gerdavau estrofemą, nes gleivinė niekada neužaugdavo, arba būdavo ryškiai per maža, net ir su vaistukais. Nežinau tikrai ar čia man tai padėjo, bet aš galvoju, kad tikrai prisidėjo barovaja matka arbata, kasdien du menesius gėriau prieš ivf ir mėnesį gėriau tikrą bičių pienelį. Šį kartą gleivinė buvo ideali nuo pat pradžių, be jokių vaistų. Na ir dar man darė dvigubą įsodinimą - embrionus ir po kelių dienų blastocistas.
Buvau pas ginę prieš savaitę, matė kol kas vieną burbuliuką, 57mm, kitą kartą eisiu po savaitės, tikiuosi išvysti širdutę
Na tai tiek tos mano istorijos. Jei dar kas įdomu, klauskit drąsiai, galit ir per až, būtinai atsakysiu
Papildyta:
QUOTE(vic @ 2010 08 11, 09:31)
sveikos, mergaites, prisiduodu ir as

, nes jau netveriu savo kailyje. Pasidariau 2 ivf, niekam nesakiau, net jums, nes labai bijau nesekmes

Siandien 10 diena, (isodinimas buvo 08-02). Savijauta nekokia: maudzia pilva, kyla nerimas ir t.t. Jau norejau testa eiti pirkti, bet laiku perskaiciau inmamos triznevimus

Bet vistiek nuojauta nekokia: ko ta pilva maudzia, ir strenus???
Sveikute, tris dienas prieš hcg darymą, visą dieną ir maudė, ir nugarą skaudėjo taip kaip prieš mm, bet va, kol kas jų taip ir nesulaukiau, tpu tpu tpu

Laikau kumščius