sveikutes, mano vyras ir as labai megstam raudonuosius ikrus ir visada turim ju saldytuve (gaunam pigiau
), tik kad va jau kazkaip pradeda pabosti tepti ant duonos, gal kas zinot kokiu skaniu receptu, nustebinciau MB
Gal skamba ne kaip, bet aš ikrus valgau su juoda duona
ir citrina. Kas ragavo sakė, kad su batonu skaniau, bet tik ne man
Man skaniausi raudoni, ant prancūziško batono užtepu šeimininkės sviesto ir ikrus uždedu, labai skanu
mamos siulau savo ikru recepteli,reik sviezios zuvies ikru,kiausinio,prieskoniu,miltu sumaisai blynine tesla ir kepi blynelius galima valgyti karstus ir saltus,uzsideti majonezo.labai labai paprasta o kaip skanu
pabandykit
as dariau net savo gimtadieniui mazus blynelius iskepiau, gavosi isgaubti tarsi dubeneliai dar ydejau raudonuju ir juoduju dirbtinu ikru labai graziai atrode ir visi gyre
as dariau net savo gimtadieniui mazus blynelius iskepiau, gavosi isgaubti tarsi dubeneliai dar ydejau raudonuju ir juoduju dirbtinu ikru labai graziai atrode ir visi gyre
Sveikutes, mano vyras zvejys ir labai megsta visokius patiekalus is zuvytes,o ypac patink patiekaliukai is zuvyciu ikru,gal galit pasiulyti kokiu receptuku,as nesu niekada tokiu patiekaliuku gaminus,jo mama visada pasirupindavo patiekaliukais,bet as ir pati noreciau kazka idomaus pagaminti. gal atsiras mamyciu kurios gales man kazka patarti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 22, 18:40)
mamos siulau savo ikru recepteli,reik sviezios zuvies ikru,kiausinio,prieskoniu,miltu sumaisai blynine tesla ir kepi blynelius galima valgyti karstus ir saltus,uzsideti majonezo.labai labai paprasta o kaip skanu
pabandykit
as dariau net savo gimtadieniui mazus blynelius iskepiau, gavosi isgaubti tarsi dubeneliai dar ydejau raudonuju ir juoduju dirbtinu ikru labai graziai atrode ir visi gyre
as dariau net savo gimtadieniui mazus blynelius iskepiau, gavosi isgaubti tarsi dubeneliai dar ydejau raudonuju ir juoduju dirbtinu ikru labai graziai atrode ir visi gyre
kepu tokius, tik man ju spalva negrazi
Papildyta:
Su bet kokios spalvos ikrais darau tokius sumustinukus:
sutarkuoti fermentinio surio;
sutarkuoti virtu kiausiniu( su burokine tarka);
smulkiai, pusziedziais supjaustyti poro( galima patrinti saujoje, kad nebutu kieti);
ideti ikru ir majonezo ir uztepti ant batono ar sumustiniu duonos trikampiuku.
Skanaus
Na, ypatingo nieko nežinau,bet aš juos paprieskoniuoju žuvų prieskoniais,ir kepu,man labai skanu,jie šiek tiek paskrunda,traška burnoje,niam niam
as irgi labai megstu juos tiesiog vienus keptus, net nezinojau kad yra kazkokie is ju patiekalai
Kazkur valgiau lietinius blynus, ant kuriu uzmetyti raudonieji ikrai. Labai skanu.
Nors as tikrus raudonus ikrus galiu valgyt be nieko
O jus cia apie tikrus ar dirbtinius daugiau kalbat?
Nors as tikrus raudonus ikrus galiu valgyt be nieko
O jus cia apie tikrus ar dirbtinius daugiau kalbat?
QUOTE(Lillly @ 2008 08 16, 13:04)
Kazkur valgiau lietinius blynus, ant kuriu uzmetyti raudonieji ikrai. Labai skanu.
Nors as tikrus raudonus ikrus galiu valgyt be nieko
O jus cia apie tikrus ar dirbtinius daugiau kalbat?
Nors as tikrus raudonus ikrus galiu valgyt be nieko
O jus cia apie tikrus ar dirbtinius daugiau kalbat?
labai skanu lietiniai su ikrais,o namu salygom,tai receptukas toks:
istepti lietini blyna grietine,pageidautina riebesne









