Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (11 tema)

QUOTE(Marmietė @ 2010 08 15, 12:45)

Na kai jau visiskai apsispresiu del buit tech tai jau tikrai surasysiu pastebejimus  mirksiukas.gif

kokios pas jus grindys ?

Ačiū 4u.gif labai lauksiu pastebėjimų apie buitinę techniką.
Pas mus 2 aukšte kamštis, ant betono klijuotos 4 mm plokštelės.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 08 15, 12:35)
. Reikia iki rytojaus nuspręsti, ar imam visam antram aukštui faneruotas, ar užsakom gryno kamščio ir laukiam 2 savaites  doh.gif

Turiu faneruotas bendram kambaryje, kamsti - vaiku
As uz faneruotas mirksiukas.gif man jos labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2010 08 15, 17:37)
As uz faneruotas mirksiukas.gif  man jos labai labai wub.gif

o faneruotos tai čia kokios?
Atsakyti
Sveikos,kiek dienu nebuvau ilindus i foruma,o jau tiek pripliurpet ir meeta susiorganizavot,kaip saunu!!! drinks_cheers.gif Gaila kad nebuvo galimybes sudalyvaut doh.gif Gal iseitu kazka susiorganizuot po keliu savaiciu,gal gales ir kitos merginos,kuriom neisejo rolleyes.gif pvz kokia 10 diena penktadieni g.gif
Felise,del dailylenciu,mes pirkom Zapyskio lentpjuvej,su Sigitu bendravom,bet deja nebeturiu tel nr. doh.gif
Atsakyti
Mergina05, burokeliai ar kokios uogos jei nukrenta ant stalvirsio nepalieka demiu? tamsus turbut geriau ?

idomu idomu, kokios faneruotos? ir kuo patiko? as planavau kamsti ..

Nete nusiziurejau ko noreciau virtuvei, nuvaziavom i mega ir nieko nera , reiks ryt bandyt i ogmina, ten turetu buti geresnis asortimentas.. norisi ne tik parametrus zinot bet ir paciupinet smile.gif
Technika nuziurejau tokia:
Gartraukis - Elica - didesne traukimo galia, tyliau dirba
Siemens - gal patikimesnis;
dar nuziurejau viena AEG
Saldytuvas - Liebher - patikimas gamintojas, "bio fresh", "smart frost" - ne visiems patinka paminetos funkcijos.. sio pasirinkimo minusas - brangus biggrin.gif
Del orkaites niekaip neapsisprendziu - AEG? ? Siemens ??? g.gif Naudinga teleskopiniai begeliai? savaiminis issivalymas? katalitines sieneles? keturgubas stiklas?? Man labiau patinka mechaninis valdymas, aciu jau turiu skalbimo masina su sensorika, tai is antro karto su ja sutariu kaip noriu skalbt biggrin.gif
Del kaitlentes, nera super reikalavimu, labiau linkstu prie AEG - indukcine, su aliuminiu apvadeliu biggrin.gif
Indaplove tikrai Siemens.
Psio galva jau sporgsta nuo visokiu parametru doh.gif
jei turit pastabu-atsiliepimu, labai laukiu 4u.gif 4u.gif
Uzsakau kita savaite ir einu atostogu vacation1.gif

P.S. Pagyvenus jei kas domina placiau del technikos parasyk i az, prisirasiau i savo statybinius memuarus visokiu pastabu, cia nenoriu terst temos ax.gif
Atsakyti

Tai jūs matyt apie pačias grindis kalbate, kur yra kamštis, dengtas medžio lukštu. Kažkas tokio:
user posted image

Pas mane jau kamštis sudėtas paprastas, liko grindjuostes priklijuoti.

QUOTE(Marmietė @ 2010 08 15, 23:27)

Gal tokios, kaip įdėjau aukščiau g.gif Pas mane paprastas kamštis - kol kas dar praktiškai nenaudotas, tai ne ką pakomentuoti galiu. Tiesa, laką mes ėmėm spiritinį vieno komponento. Tokie lakai dažniausiai šiek tiek keičia medžio splavą. Kamščiui man tas spalvos pakeitimas visai patiko - vietoj įprasto kamščio spalvos gavosi tokia tamsoko medaus spalva.

Nete nusiziurejau ko noreciau virtuvei, nuvaziavom i mega ir nieko nera , reiks ryt bandyt i ogmina, ten turetu buti geresnis asortimentas.. norisi ne tik parametrus zinot bet ir paciupinet  smile.gif
                  dar nuziurejau viena AEG
Saldytuvas - Liebher - patikimas gamintojas, "bio fresh", "smart frost" - ne visiems patinka paminetos funkcijos.. sio pasirinkimo minusas - brangus  biggrin.gif
Del orkaites niekaip neapsisprendziu  - AEG? ? Siemens ??? g.gif Naudinga teleskopiniai begeliai? savaiminis issivalymas? katalitines sieneles? keturgubas stiklas?? Man labiau patinka mechaninis valdymas, aciu jau turiu skalbimo masina su sensorika, tai is antro karto su ja sutariu kaip noriu skalbt  biggrin.gif
Del kaitlentes, nera super reikalavimu, labiau linkstu prie AEG - indukcine, su aliuminiu apvadeliu  biggrin.gif
Psio galva jau sporgsta nuo visokiu parametru  doh.gif
jei turit pastabu-atsiliepimu, labai laukiu  4u.gif  4u.gif
Uzsakau kita savaite ir einu atostogu  vacation1.gif

P.S. Pagyvenus jei kas domina placiau del technikos parasyk i az, prisirasiau i savo statybinius memuarus visokiu pastabu, cia nenoriu terst temos  ax.gif

Gartraukį aš irgi nusiiūrėjau Elica - šitą. Tik bijau pirkti, kol su baldų gamintojais neperšnekėjau. Kiek skaičiau, tai šios firmos kaip ir neblogi. Buvo atsiliepimų, kad įmontuojami bendrai yra prastesnių charakteristikų, nei laisvai pastatomi. Bet kai aš ne ypatingai daug gaminu blush2.gif tai atiduosiu duoklę grožiui. Jei apsistosite prie Elica firmos ir kur užmatysite geresnes kainas - parašykite. Ir dar būtų įdomu, jei kokių gerų/blogų atsiliepimų apie juos girdėjote.

Šaldytuvą irgi galvojau Liebher - turim Liebher šaldiklį kitoje patalpoje, tai dar planuoju pasigilinti, kaip ten jų Home Dialog sistema veikia ir kiek papildomai tie moduliai kainuoja. Jeigu kaina bus priimtina, tai ko gero pirksim suderinamą Liebher, kad galima būtų šaldiklio parametrus stebėti virtuvės šaldytuve. Gal jūs domėjotės Home Dialog kainomis ir veikimu? Tiesa dėl "no frost" - mūsų šaldiklis toks. Šioje sistemoje yra ventiliatorius. Nors skųstis, kad labai garsiai dirba negalėčiau, bet tikrai garsiau nei senukas (kokia 20 metų) siemens be ventiliatoriaus.

Kaitlentė irgi noriu indukcinės, bet dar iš viso ta tema nesidomėjau. Tai viskas domina. Ką perkate, kodėl, kokias kitas alternatyvas svarstėte. Tas pats su orkaite.

Ir kodėl indaplovė garantuotai Siemens? Ar jos geresnės nei kitų firmų? Aš turiu dabar AEG, tai visai patenkinta. Bet reikės įmontuojamos, tai irgi reikės rinktis kažką.

Ir dėl virtuvės baldų - ar jau apsisprendėte, kur gaminsite? Jei taip, kokį gamintoją pasirinkote - ar labai prestižinį, ar kažką per viduriuką?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nu ir atsilikau nuo jusu blush2.gif bet po mazyles gimimo vis dar laiko truksta 4u.gif
na,pas mus jau deze i pabaiga,uz poros sav turetumem ir stoga turet thumbup.gif tik va langu samata dar isaugo,tai dabar jau stipriai virsija 8O tukst. blink.gif
niu bandau pradet skaityt kaip jums einasi
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 15, 21:26)
o faneruotos tai čia kokios?

Labas rytas
Dėl faneruotų grindų pas mane tokios:
http://www.ollo.lt/l...kaindl-two.html iš ollo ir pirkom mirksiukas.gif

Dėl ko rinkčiausi jas ne kamštį - dėl dėvėjimosi

Pas mane tokios kamštinės:
http://www.gerosgrin...kiojancios.html
nesu jomis patenkinta, košmariškai dėvisi, įsibrėžia, išsimuša, nemačiau, kad kas nors "atsistatytų"

Lyginant abi - labai smagu tiek ant vienų tiek ant kitų vaikščioti basomis - neišskirčiau nei vienų, valymas irgi nesiskiria.

Jei kas labai blaškotės kviečiu į svečius pažiūrėti kaip atrodo prieš du metus dėtas kamštis ir prieš metus faneruotos grindys. Kažkada oi kaip svaigau kamščiu - jo norėjau visur, dabar niekur nedėčiau schmoll.gif

Dėl buitinės technikos, turiu viską AEG - beveik be priekaištų, o indaplovė - Siemens, irgi jokių nusiskundimų. Gartraukis traukiamas AEG man nelabai gerai traukia, nors parametrai jo superiniai, bet realiai nepatinka jis man schmoll.gif
Atsakyti
Mergina05, burokeliai ar kokios uogos jei nukrenta ant stalvirsio nepalieka demiu? tamsus turbut geriau ?

Nete nusiziurejau ko noreciau virtuvei, nuvaziavom i mega ir nieko nera , reiks ryt bandyt i ogmina, ten turetu buti geresnis asortimentas.. norisi ne tik parametrus zinot bet ir paciupinet  smile.gif
                  dar nuziurejau viena AEG
Saldytuvas - Liebher - patikimas gamintojas, "bio fresh", "smart frost" - ne visiems patinka paminetos funkcijos.. sio pasirinkimo minusas - brangus  biggrin.gif
Del orkaites niekaip neapsisprendziu  - AEG? ? Siemens ??? g.gif Naudinga teleskopiniai begeliai? savaiminis issivalymas? katalitines sieneles? keturgubas stiklas?? Man labiau patinka mechaninis valdymas, aciu jau turiu skalbimo masina su sensorika, tai is antro karto su ja sutariu kaip noriu skalbt  biggrin.gif
Del kaitlentes, nera super reikalavimu, labiau linkstu prie AEG - indukcine, su aliuminiu apvadeliu  biggrin.gif
Psio galva jau sporgsta nuo visokiu parametru  doh.gif
jei turit pastabu-atsiliepimu, labai laukiu  4u.gif  4u.gif
Uzsakau kita savaite ir einu atostogu  vacation1.gif

P.S. Pagyvenus jei kas domina placiau del technikos parasyk i az, prisirasiau i savo statybinius memuarus visokiu pastabu, cia nenoriu terst temos  ax.gif

nelieka jokių dėmių nuo nieko, viskas valosi be didesnių problemų ir jokios chemijos, stalviršis slidus užtenka drėgnu skudurėliu pavalyt, pas mano mamą balta virtuvė ir stalviršis šviesus, naudojasi labai normaliai.

dėl buitinės technikos, aš tik už aeg arba bosh smile.gif
indukcinės kaitlentės nzn dar labai gerai pamąstysiu ar jos noriu, nes draugų patirtis su tom indukcinėm tai net juokas ima biggrin.gif netinka puodai nei vienas, tai perka tuos baisius tokio vaizdo kaip tarybiniai, nes ant tų naujų ant dugnų puodų prirašinėta būna ir per tas rašliavas indukcinė kaitlentė neveikia,o ir šiaip tipo negalima puodų su aprašinėtais dugnais dėti, žodžiu dar pasianalizuok tu tas kaitlentes smile.gif
liebher stovi pas mamą už belekokius pinigus, nepirksiu gyvenime schmoll.gif nieko ten visiškai jame ypatingo nėra, eilinis šaldytuvas, vidus jo man visiškai nepatinka, nėra vietos jame visai, lentynų keletas, jei visas susidedi tai grietinės indelis stačias netelpa, duryse lentynėlių beveik nėra, pora ten tokių pustrumpių, į kurias irgi kažko labai nepadėsi, žodžių šaldytuvas pagal išleistus pinigus lūkesčių nepateisino...iš šaldytuvų man žiauriai patinka sharp dviejų durų, va ten tai vietos thumbup.gif
orkaite imk su savaiminiu išsivalymu labai geras dalykas, nereikia terlintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmietė @ 2010 08 15, 22:27)

http://www.varle.lt/...olux-41056vh-mn

pas mus dabar namie sita virykle, esam patenkinti.. smile.gif ir valosi gerai ir pavirsius visai nesusidevejo, o ka ten daugiau ziureti nezinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 16, 07:32)

dėl buitinės technikos, aš tik už aeg arba bosh smile.gif
indukcinės kaitlentės nzn dar labai gerai pamąstysiu ar jos noriu, nes draugų patirtis su tom indukcinėm tai net juokas ima biggrin.gif  netinka puodai nei vienas, tai perka tuos baisius tokio vaizdo kaip tarybiniai, nes ant tų naujų ant dugnų puodų prirašinėta būna ir per tas rašliavas indukcinė kaitlentė neveikia,o ir šiaip tipo negalima puodų su aprašinėtais dugnais dėti, žodžiu dar pasianalizuok tu tas kaitlentes smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif su tom indukcinem yra minusu... puodu tikrai ne bet kokiu reikia, ir dydi reik taikyti ir sunkus turi buti nes kitaip nesulimpa su virykle ir neuzverda puodas ilgai ilgai arba is vis neuzverda biggrin.gif

o saldytuva tai as "SNAIGE" pripazystu ir dziaugiuosi jais :
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Gaila, kad nepavyko meete sudalyvauti sad.gif Pilvo gyventojas visai karsciui neatsparus biggrin.gif Na bet tikiuosi dar turesiu proga gyvai su jumis susipazinti.

Kalbant apie buitine technika:
* gal kuri uzmatet taplu gera imontuojama saldytuva su kuo mazesniu saldikliu?
* kokiu ismatavimu indaplove renkates: 45 ar 60 cm?

Silent night, lyginant kamstiniu ir fanieruotu kaina, kurios gavosi pigesnes? Sukam galva kuo mansardoje grindis iskloti. Jau lyg buvau apsistojusi ties kamsciu, taciau paskutiniu metu labai daug nusiskundimu girdziu, tai reik vel is naujo permastyt g.gif

Mums taip pat aktualus virtuves gamintojai. Gal kuri esat turejus reikalu su Aztreku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felise: 16 rugpjūčio 2010 - 09:01
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 16, 09:15)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  su tom indukcinem yra minusu... puodu tikrai ne bet kokiu reikia, ir dydi reik taikyti ir sunkus turi buti nes kitaip nesulimpa su virykle ir neuzverda puodas ilgai ilgai arba is vis neuzverda biggrin.gif

puodai tinka tie indukcinei, prie kurių limpa magnetas. Jie būna su tokiu storesniu dugnu. Aš turiu tefal 4you puodus My Webpage, netokie brangūs, ir atrodo labai gražiai, visai ne kaip rusiški senoviniai ir kainavo ne tiek ir daug.

Dėl indaplovės 45, tai tikrai neapsimoka, tikrai geriau 60, nes didesni puodai netilps. Čia ne iš savo, iš kitų patirties.
Atsakyti