Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Wow, Kantare, labai geri radiniai. bigsmile.gif Ypač patiko tas švediškas kibirėlis, primena A. Lindgren knygas. wub.gif Ir žibalinė lempa patiko, tik jos apačia, kur greičiausiai žibalas pilasi, nelabai... Per daug išpuošta. Ir dar tas bliūdas su krapais gražus. Ir lėlytės patiko. O kanučių uogoms pas mano močiutę kaime pilna. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už pagiriamus žodžius Jums 4u.gif

Su ta lempa buvo taip, kad norėjau iš pradžių pirkti tik tą viršutinį stiklą, bet mano brangusis nusprendė, kad reikia visą lempą pirkt, ką aš čia veiksiu su viršumi - užtruktų begalė laiko, kol atitaikyčiau apačią.
Tiesą sakant, aš esu Astridos gerbėja, tad tas kibirėlis irgi man priminė ją-jos kūrybą. Be to renku jos knygas - turiu kolkas tik tris, bet originalo kalba: pepę ilgakojinę 1965 metų; karlosą 1970 metų; brolius liūtaširdžius 1973 metų. Aišku, bemiela man čia girtis, kai gyvenu ten, kur jos kūrybos nėra sunku rasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kantare: 14 rugsėjo 2010 - 12:52

Kantare, man labai patiko zibaline lempa ir butent del apatines dalies ir kibirelis smile.gif Ir dar kazkas, bet jau nepamenu,nes ryte ziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 09 13, 22:53)
OHo, jamie, pasirodyk, neisivaizduoju taves blond biggrin.gif

na, jei ka tai as natural blonde, bet tie juodi jau buvo manim tape, tai kai nubalau, labai pati keistai jauciausi. Dar nei vienos foto neturiu, reikes pasidaryt kada prie progos...

QUOTE(Kantare @ 2010 09 14, 11:02)
Sveikos,

geruliai visi!!!

as vakar papirkau suknyte - ne vintage, bet labai a la vintage. iki savaitgalio tikrai nufotkinsiu ax.gif
Atsakyti
turiu ir as pora ale vintage suknuciu,bet viena pirkausi nesimatavus,tai dabar kabo,nes didele,o taisyt-labai jau daug darbo bus.jei bus susidomejusiu-galesiu imest foto-gal kuriai tiks? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šįryt turėdama laiko žiūrinėjau žibalinės lempos dalis ir "Lindgren" kibirėlio užrašą.
Tai ant žibalinės lempos knato sukiklio yra toks kaip ir herbas, net nežinau kaip pavadinti.
http://public.fotki....mpos-dalis.html
Bet galvoju, kad gal jei tai būtų "kažkas rimtesnio", tai turėtų metai išspausti būti, ar ne?

Ir visagalėj "googlėj" paieškojau ko nors apie Ar.E HUGO Brusewitz Bleckvarufabrik, Göteborg 1140
http://public.fotki....kibirlis-2.html
Šitas žmogus Hugo Brusewitz gyveno 1854-1943 metais; 1919 metais buvo direktorium AB Hugo Brusewitz Bleckvarufabrik.
Gaminiai buvo numeruojami, tai gal numeriukas gale užrašo reiškia, kad mano kibirėlis yra 1140-tas. Ir gaunasi kad kibirėlis iš to laiko (nuo 1919 iki ?), kai jis vadovavo fabrikui, nes figūruoja jo pavardė.
Va tokie mano pamastymai. Tikrai, kad Lindgren laikų kibirėlis, juk ji gimus 1907 metais biggrin.gif
Atsakyti
O aš šian prasiėjau per keletą vintažo parduotuvių, tai tie norvegai kažkokie nesveiki... Kainas už dėvėtus škurlius nenormalias užsilenkę. Po 100-200lt už dėvėtą suknę ar kelnes... Ir dar pasirodo, kad mano lagamino nepardavė. Pamačiau šian vitrinoj stovint, bet kaina nenudžiugino... 150lt. Nepirkau. schmoll.gif Bet nusipirkau visiškai naują Rough Guide Norvegijos gidą už 7lt. biggrin.gif
Atsakyti
Ash buvau Bristolyje uzsukus i pora vintage shopu smile.gif Tai kainos kainom, nes ten dirbant ir gyvenant jos ir nera tokios dideles, bet blogiausia, kad jokio pasirinkimo nera smile.gif Rubeliai tokie, kokiu cia jau nieks neperka biggrin.gif Tik vitrina viena maciau, kur rubai ish amerikos, tai labai graziu teko uzmatyti,tik va, kad uzdaryta buvo sad.gif

O ash uzvakar biski apsipirkau, pasiemiau dvejas kelnes, 2 sijonus, dvi skareles, ish kuriu viena tokia pacia turiu, tik kitu spalvu biggrin.gif Paskui dog teeth kepuraite ir ryzos odos rankine smile.gif Viska tingiu fotkint tai parodysiu tik viena skarele, nes radau internete biggrin.gif Tik mano zaliais apvadeliais smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 16 rugsėjo 2010 - 17:15
QUOTE(GinCherry @ 2010 09 16, 18:09)
bet blogiausia, kad jokio pasirinkimo nera smile.gif Rubeliai tokie, kokiu cia jau nieks neperka  biggrin.gif

Va būtent... Visiškas "oldskūlas"...

QUOTE(GinCherry @ 2010 09 16, 18:09)
O ash uzvakar biski apsipirkau, pasiemiau dvejas kelnes, 2 sijonus, dvi skareles, ish kuriu viena tokia pacia turiu, tik kitu spalvu biggrin.gif Paskui dog teeth kepuraite ir ryzos odos rankine smile.gif Viska tingiu fotkint tai parodysiu tik viena skarele, nes radau internete biggrin.gif Tik mano zaliais apvadeliais smile.gif

Laaabai graži skarelė. thumbup.gif Būtų faina ir kitus rūbus pamatyti. bigsmile.gif O kokia yra "dog teeth" kepuraitė? Baltai/juodai languota?
Atsakyti

Na ne tai, kad visishkas oldskulas, bet tiesiog nelabai dailus tie rubai smile.gif Juk tikrai ir etsy ir ebay buna dailaus vintazo ir nemazai smile.gif

Dog tooth visgi, blogai parashiau smile.gif Tai sitas rashtasi yra toks
user posted image

Zinau, kad dar ir zasies kojelem ir dar kazkaip vadinamas smile.gif O kepure tai mano vyrishka, vadinamoji flat cap smile.gif Budinga 60tuju pabaigai ir 70tiesiems smile.gif Pamasciau, kad prie kelniu bus labai liuks, gal net ir prie kai kuriu sijonu, su vyrishko tipo batais biggrin.gif Tik maniske melsvu atspalviu, noreciau dar ir rusvu smile.gif Tokia gal kaip cia, net ir spalvom smile.gif
user posted image

Ish tiesu tai tingiu fotografuoti,nes pentaxa savo palikau pas MB, o LT likes fotoaparatas gerai tik makro fotografuoja biggrin.gif

Atsakyti
Jaunesne būdama labai mėgau beretes, bet dabar kai pasižiūriu foto, tai visai jos man netinka. biggrin.gif Bet labai patinka. Turiu skrybėlę tokio rašto, bet niekaip nepriderinu n metų ir nei karto nebuvau jos užsidėjus...
Atsakyti
Na, sioji ne berete, nes ji su snapeliu smile.gif Tetis mano tai ja piemens kepure vadina hihihi.gif O kas del bereciu tai ir man atrodo, kad nelabai tinka, ai bet noriu ir nesioju blush-anim-cl.gif
Atsakyti