Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(Nostalgie @ 2010 09 12, 17:09)
ir dar pasiemiau va sita kepure is MD http://www.manodrabu...-vintage-kepure  ax.gif sese sake, kad man labai tinka  blush2.gif

Kokia grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 12, 18:26)
Kokia grazi  wub.gif

dekui 4u.gif as labai seniai ieskojau tokios a le tiurbanas smile.gif sakiau, dar reik koki brilianta isisegti priekyje ir busiu arabu seikas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 09 12, 19:52)
dekui  4u.gif  as labai seniai ieskojau tokios a le tiurbanas  smile.gif sakiau, dar reik koki brilianta isisegti priekyje ir busiu arabu seikas hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jau taip-bet man tokios nelabai ax.gif

uztat siandien dar papildziau savo geriu-mano maze gavo savaitgaliui uzduoti-tiksliau,cia buvo visuotine uzduotis,aplankyt nurodytas senovines vietas,baznycias.ir vienoj tokio banznycioj,kaip pas juos iprasta(nors ten jau gal labiau tik pavadinimas is jos likes,nes padaryta panasiai kaip bendruomenes susitikimu vieta,nelike nieko,isskyrus sienos ir tuscia sale su keliom nuotraukom,bei islikusiais vitrazais keliais.bet uztat vaisinasi visi arbatele ,pyrageliai;jais irgi pasivaisinau siandien thumbup.gif ),buna tokiu atveju pas juos ir tokie mini turgeliai-kai zmones gautus pinigus skiria baznyciai arba ligoninems arba kovai pries vezi-na,dar viena charity atmaina.taigi uz simboliska kaina isigyjau dar geriu,va tokiu
user posted image

medine taure-originali is tuometines TSRS biggrin.gif
Atsakyti
am... kepures tokios nelabai? ax.gif

MLP.... ka tu su tiek niekuciu veiksi? unsure.gif sukneles tai devet tarkim galima.... na... batus galima deveti... as nesakau... ir pas mane yra mazmoziu, bet kad cia jau pirkimas beveik ,,ant svorio'' gaunasi unsure.gif tik neuzpyk... kiekvienam savo, bet, kazkaip idomu pasidare... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 12 rugsėjo 2010 - 22:05
na,man labiau kepures beretes patinka arba jau skrybelaites biggrin.gif

as nepykstu-kaip kitoms yra pirkimo manija ant drabuziu,batu ir kitu dalyku,man-tas pats su tokiais dalykeliais blush2.gif negaliu praeit,jei atiduoda uz kapeikas ir man tas daiktas patinka-namelis i kolekcija,suniuku labai mano mergyte uzsimane,o taure-na,gal nostalgija seniems laikams biggrin.gif o vazeles-jos yoatingos,man jos labai,panaudosiu mazom gelytem,galu gale-labai gera dovanele tam,kas supranta tokius dalykelius mirksiukas.gif
Atsakyti
tiurbanu pateisinimui smile.gif

ir be to esu maloniai nustebus, kad man tokio tipo kepures tikrai labai tinka blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nostalgie, labai gražu. Aš irgi norėčiau išbandyti tiurbaną, bet abejoju, ar man tiktų.
Atsakyti
Prisiminiau vaikystę - mano mama turėjo megztą tiurbaną. Ir kitos moteriškės juos dėvėjo biggrin.gif Matyt, lyyygis buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 13, 00:32)
Prisiminiau vaikystę - mano mama turėjo megztą tiurbaną. Ir kitos moteriškės juos dėvėjo  biggrin.gif  Matyt, lyyygis buvo  bigsmile.gif

O mano viena mokytoja nesiojo. Ir as galvojau: dieve, dieve, koks kosmaras pas ja ant galvos, negi negali kokios ne bobutines kepures nusipirkti biggrin.gif . Jis irgi buvo barchatinis, tik sviesus - persiko spalvos. Kokia mokytoja neatsimenu, o va tiurbanas - akyse stovi.

Nors jei kalbeti apie dabar - jie man labai patinka. Gal labiau noreciau skara susivynioti taip tiurbaniskai ir nesioti, nes man taip irgi tinka...

Is parodytu daikteliu labai giriu MLP pomaderi, lekste didele ir sages thumbup.gif

Ir Reevos auskariukai thumbup.gif .

Nostalgie nepamaciau derinikuose derinuko, bet gavau daug uzuominu apie pakeista sukuosena - baaaaaaisiai uzsmalsavau!!! Ir svarkiuka visa noreciau pamatyti, nes spalva man labai liuks!
Atsakyti
aciu,merginoms uz pagyras 4u.gif

del tiurbano,tai as irgi turejau mokytoja,ji nesiojo toki megzta,kaip paskutinej foto,bet as jos labai nemegau,gal todel ir tiurbanams atsirado priesiskumas biggrin.gif teisybe pasakius-man jie nera kazkas baisaus,tiesiog,zinau,akd man tai netinka,todel patinka kai kitos nesioja,bet sau-niekada tokio nepirkciau.
gal as ten biski ne taip issireiskiau,todel supratot klaidingai ax.gif

aga,svarkeli ir as noreciau pamatyt-labai suintrigavo mirksiukas.gif
Atsakyti
j'aime, tu identiska svarkeli turi (ar turejai) smile.gif tik pas tave regis buvo be raginiu sagu, o mano su visomis sagomis smile.gif o sukuosena, tai as vel bliondine biggrin.gif smalsaujancioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 13 rugsėjo 2010 - 10:35