Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

sveikutes 4u.gif
daznai paskaitau jusu temele ir seile pavarvinu i jusu grozius, nes paciai vintage daikciukai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
jau senokai turiu tokia skaryte wub.gif ir labai intriguoja uzrasiukas, gal kas zinot ar ji turi kokia verte blush2.gif kiek google ieskojau issiverciau, kad skarelej minimas zodis yra "balandis" (turbut auoriaus pavarde) doh.gif
skaryte
user posted image
uzrasiukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAE: 30 rugsėjo 2010 - 15:46
grazi skarute,
o bet taciau-taigi cia jau ir taip aisku,kad pavarde su vardu zmogaus,galbut kurusio si paveiksla,o gal ir dizainerio,nes radau pagal savo google labai panasia
skarele

cia ir verte galima isivaizduot
Atsakyti
MLP, aciu labai 4u.gif . kai as ieskojau, nieko panasaus neradau blush2.gif is tikruju, ne verteje esme, nes man ji labai miela, nors skaru siaip nemegstu, tiesiog nemoku ju ryseti blush2.gif
Atsakyti
va,koki psl mb atkase visai netycia-ziurejau,skaiciau ir tikrai juokinga kai kas atrodo dabar
50tuju Glasgow reklamos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
sveikos!

user posted image

user posted image

cia is sito - dar neistytinejau, ar geras:

http://chloevanparis.blogspot.com/
Atsakyti
tikras Chaplin veidas (?)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 10 02, 08:53)
sveikos!

user posted image

o mano mylimas serialas bigsmile.gif
Atsakyti
Rankinė smile.gif
http://manodrabuziai...nkine-tik-15-lt
Atsakyti
visai numire musu temuke doh.gif issisemem,ar darbais,mokslais uzsiverte?
as senokai ka bepirkau,kad vietos neturiu jau naujienoms,o norisi ir skeciu laikykli isigyt ir dar visko namams blush2.gif gal nusisypsos laime ir mano kieme kada nors ax.gif
bet ka tik gryzau is charity,kur isigyjau delninuke-tokios ieskojau,kai man tamsiai melynos reikejo thumbup.gif zinoma,pravers ir ateity,gal ir nera ji labai vintage,bet ,kad inspired,tai tikrai smile.gif ir dar laukiu vieno guerlain buteliuko/vazeles,kai ateis,jei kam bus idomu-parodysiu.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 10 07, 16:32)
dar laukiu vieno guerlain buteliuko/vazeles,kai ateis,jei kam bus idomu-parodysiu.

Jazau, kas per klausimas... Ir dar Guerlain... rolleyes.gif
Atsakyti
ok.na,jis gal nieko neypatingas,bet mane suzavejo,kad pardaveja naudojo,kaip raso,kaip vazele smile.gif
Atsakyti