dekui
Kantare - nezinau ar ten nuotrauka ar kas ..nes ten taip generaliai uzdaryta..., kad ..tk atidarius isaisketu....gerai tada kolkas neardysiu
Laisve-nejaugi nekukliai?!..o man atrode visi dalykeliai gana kuklus
vava...as seniai jau buciau ta remeli ant sienos pakabinus...tik kad mb kazko pasipriesino ...tipo ko mums cia kabinti nezinomu zmoniu vaizdus ant sienos......tai todel kolkas buvo i spinta nukistas

iki kitokiu nuotaiku laiku

del Jusu paminetos vardo pavardes internete tai ir buvau radusi jau anksciau .....tai tuo remiantis ir masciau kad gali buti vintage..bet nedristu tvirtinti ..nes tiksliai tokios neradau o ir informacijos nedaug radau..bet zinoma aciu uz pagalba:) dziaugiuosi visad sulaukusi pagalbos
mylittleprincess - zaisliukai dailus..ypac man tie apserkneje..tik kad jie tokie mazi neatrodo;)
na siuo klausimu..tai as abzora ir su pamastymui ateiti..zinoma visas 12....vnt..kadangi pirkau kasdieniniam naudojimui tai gi mazylis namie tai mazu suduz....tai kad ilgiau uztektu ...man gi patinka geles , auksiniai apvadeliai ir zinoma kad daug (gana)....zalios spalvos - as ja dievinu jau daugiali metu...ir kaina buvo netokia baisi uz stuka...tai ir pagalvojau nekreipsiu demesio i skaiciu gi kasdienai , o didziasias galiu ir sveciasm atejus panaudoti..bent jau 6 tai bus:)

....as ir alpstu del graziu indu ....cia tikriausiai paveldima

mano mamai tai labai patiko(tik galimybiu nebuvo tarybiais laiakis, mano mamos mama - mociute ir dievino indus - tik deja karas beveik viska sunaikino)...atsiprasau ,kad taip isipleciau siuo klausimu

as ir buna kad matau graziu bet ju vis mazeja, kad pardavinetu kas ju vertes nezino...o zinovai daug praso...ir seip pas mus labiau melyna spalva vyrauja ...olandiska mes gi prie jos........ir visi pilni rinkiniai ir brangus....po viena dvi lekstes puodukus rasti galima ..o rinkiniu darosi vis sunkiau...o sio gamintojo ziurejau datuojama nuo 1920 iki 50m..tai tvirtinti nedrystu...bet labai jau panasu ka ebay maciau ir panasiuose tinklalapiuose
vienuzodziu remelis kolkas lieka neliestas ir vel keliauja i spinta
G.Ch. - aciu ...
Mirattes - o Jus nepergyvenkit...pamastykit is tokio punkto....gal todel ir tokia kaina kad jo neisigyti...ir nueikite kelis kartus laiks nuo laiko.....ir gal pirmine nuomone pasikeis...., gal jo neliks ...as cia zinoma nelinkiu to ......bet tada galesit sau pasakyti kad matyt neliamta buvo...o gal kaina bus nuleista...ir dar visokiu 100 ir 1 gal....o gal galiausiai jei neatsiras jokiu gal po kuro laiko ir bus didelis noras ....pataupysit ir sis svajoniu daiktas pas jus namie atsiras

..nezinomi gi auksciausiojo keliai