Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Kukli, fantastiškas rėmelis blink.gif Aš tai palikčiau su originalia nuotrauka. ax.gif
Atsakyti
Nu, nekukliai čia Kukli su pirkiniais pasirodė thumbup.gif
Superinis rėmelis, irgi nieko nekeisčiau, nes visas grožis tame deriny.
O delninukė prašosi būti įvertinta 10 balų thumbup.gif Yra nete šis tas apie Lolise Ostrich rankines mirksiukas.gif
Atsakyti
na,as irgi radau keleta tik mazdaug susijusiu nuorodu apie si pavadinima-nezinia,ar cia dizaineres pavadinimas ar siaip linijos g.gif

as siandien irgi pasitasiau po charity-nieko labai doro neradau,neskaitant stikliniu mazulyciu eglutes zailsiuku(paziurejau po metaliniu uzkabinimu-stikliniai jie smile.gif ),pagal dezute-seni,manau,geru 80tuju jei ne senesni,nes kiek ieskojau-visur tik plastmasiniai paskutiniu desimties metu senumo radau

user posted image

kukli-lekstutes grazios-o visa komplekta isigyjai ar tik sias dvi? jei butu galimybe kaip pergamnet saugiau-as galeciau turbut puse mikriuko panasiu ir dar grazesniu prikraut-komplektais ir pavienemis,o kainos juokingos,jei car boots sale uztaikai mirksiukas.gif

remeli irgi palikciau su originalia nuotrauka-labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 30 lapkričio 2010 - 18:57

Kukli, labai dailus pirkiniai smile.gif Ash irgi jauciu silpnybe graziems indams, jei randu tai negaliu nepasiimti smile.gif O remeliuose palikciau sita nuotrauka smile.gif

MLP, fainai labai,kad zaisliukai stikliniai smile.gif Mes sian irgi charity shope nusipirkom zaisliukus, tokius matrioshkinius biggrin.gif Ir kailinukus pasiemiau, pagal siluate tai 50tuju smile.gif Gal reiks pafotkint kuria diena smile.gif

Ai, adzani, dekui 4u.gif

Shiaip smagu,kad tema po biski atsigauna smile.gif
Atsakyti
Kukli, eina sau kokie pirkiniai wub.gif man patiko viskas. Pritariu merginoms del remelio, su orginalia nuotrauka jis fantastiskas.

O as pasidariau beda verysad.gif vakar nuejau i viena antikvara, o tentobulas torseras, 650lt. Neperku, o sirdele skauda verysad.gif velniai mane ten nese
Atsakyti
nu jo-cia kaip man su siuvimo masina-ideali,kaip baldas ir namu aksesuaras,gal net ir veikianti-net nesidomejau,bet va,nu neturiu jai vietos...
o su torseru-kaina tai tikrai "lietuviska" blink.gif doh.gif

taip,Gin-ieskau butent stikliniu,plastmases pilnos pardes doh.gif

lauksim kailinuku fotosesijos,o as prisiminiau,kad laura Ashley suknele pirkausi,ji klasikinio silueto-tiesi,veliurine-iseigai,bet niekaip nenutaikau progos padayt foto ant saves blush2.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif

Kantare - nezinau ar ten nuotrauka ar kas ..nes ten taip generaliai uzdaryta..., kad ..tk atidarius isaisketu....gerai tada kolkas neardysiu ax.gif

Laisve-nejaugi nekukliai?!..o man atrode visi dalykeliai gana kuklus bigsmile.gif
vava...as seniai jau buciau ta remeli ant sienos pakabinus...tik kad mb kazko pasipriesino ...tipo ko mums cia kabinti nezinomu zmoniu vaizdus ant sienos......tai todel kolkas buvo i spinta nukistas rolleyes.gif iki kitokiu nuotaiku laiku mirksiukas.gif del Jusu paminetos vardo pavardes internete tai ir buvau radusi jau anksciau .....tai tuo remiantis ir masciau kad gali buti vintage..bet nedristu tvirtinti ..nes tiksliai tokios neradau o ir informacijos nedaug radau..bet zinoma aciu uz pagalba:) dziaugiuosi visad sulaukusi pagalbos 4u.gif

mylittleprincess - zaisliukai dailus..ypac man tie apserkneje..tik kad jie tokie mazi neatrodo;)
na siuo klausimu..tai as abzora ir su pamastymui ateiti..zinoma visas 12....vnt..kadangi pirkau kasdieniniam naudojimui tai gi mazylis namie tai mazu suduz....tai kad ilgiau uztektu ...man gi patinka geles , auksiniai apvadeliai ir zinoma kad daug (gana)....zalios spalvos - as ja dievinu jau daugiali metu...ir kaina buvo netokia baisi uz stuka...tai ir pagalvojau nekreipsiu demesio i skaiciu gi kasdienai , o didziasias galiu ir sveciasm atejus panaudoti..bent jau 6 tai bus:) cool.gif ....as ir alpstu del graziu indu ....cia tikriausiai paveldima lotuliukas.gif mano mamai tai labai patiko(tik galimybiu nebuvo tarybiais laiakis, mano mamos mama - mociute ir dievino indus - tik deja karas beveik viska sunaikino)...atsiprasau ,kad taip isipleciau siuo klausimu cool.gif as ir buna kad matau graziu bet ju vis mazeja, kad pardavinetu kas ju vertes nezino...o zinovai daug praso...ir seip pas mus labiau melyna spalva vyrauja ...olandiska mes gi prie jos........ir visi pilni rinkiniai ir brangus....po viena dvi lekstes puodukus rasti galima ..o rinkiniu darosi vis sunkiau...o sio gamintojo ziurejau datuojama nuo 1920 iki 50m..tai tvirtinti nedrystu...bet labai jau panasu ka ebay maciau ir panasiuose tinklalapiuose

vienuzodziu remelis kolkas lieka neliestas ir vel keliauja i spinta lotuliukas.gif

G.Ch. - aciu ... 4u.gif

Mirattes - o Jus nepergyvenkit...pamastykit is tokio punkto....gal todel ir tokia kaina kad jo neisigyti...ir nueikite kelis kartus laiks nuo laiko.....ir gal pirmine nuomone pasikeis...., gal jo neliks ...as cia zinoma nelinkiu to ......bet tada galesit sau pasakyti kad matyt neliamta buvo...o gal kaina bus nuleista...ir dar visokiu 100 ir 1 gal....o gal galiausiai jei neatsiras jokiu gal po kuro laiko ir bus didelis noras ....pataupysit ir sis svajoniu daiktas pas jus namie atsiras 4u.gif ..nezinomi gi auksciausiojo keliai mirksiukas.gif
Atsakyti
O yra skelbimų lentoj vintage skyrius? Nerandu niekaip blush2.gif
Atsakyti

Ziuriu,kad ash favorites turejau ir dabar neber...Tai gal panaikino? g.gif Gal kas kitas uzrodys...
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 30, 22:42)
Ziuriu,kad ash favorites turejau ir dabar neber...Tai gal panaikino?  g.gif Gal kas kitas uzrodys...

Įtariu, kad nebėra ką ir užrodyti. Kažkada anksčiau ieškojau, bet irgi neradau. Ir apsiraminau....
Atsakyti
aha,aš irgi neradau vintage skelbimų sad.gif

labą šaltą dieną
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 30, 23:42)
Ziuriu,kad ash favorites turejau ir dabar neber...Tai gal panaikino?  g.gif Gal kas kitas uzrodys...

QUOTE(Laisvė @ 2010 12 01, 07:19)
Įtariu, kad nebėra ką ir užrodyti. Kažkada anksčiau ieškojau, bet irgi neradau. Ir apsiraminau....

QUOTE(Tibė @ 2010 12 01, 12:16)
aha,aš irgi neradau vintage skelbimų sad.gif

Laba visoms,
o aš jau buvau save žioplumu apkaltinus, kad nemoku ieškoti blush2.gif
Nerandu ir aš skelbimuose šios temos.
Vasarą beveik nieko vintage neįsigijau. Bet kaip norėčiau, kaip norėčiau dabar ko nors tokio mielo, su laiko dvasia... verysad.gif
Atsakyti