Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Mano mergučės praėjusios savaitės pirkinys už vieną pinigą - užvalkalėlis su piešiniu (Asteriksu) ant natūralaus šilko. Gaila, jog neturiu tinkamo dydžio pagalvėlės ir kad persišviečia languotas impilas blush2.gif
Kita užvalkaliuko pusė medvilninė.

user posted image
Atsakyti

Fainai kaip papaisyta smile.gif I vaiko kambari tai pats tas mirksiukas.gif Net neabejoju,kad vienetinis darbas smile.gif
Atsakyti
Laisve, akivaizdziai rankytemis tapytas silkas. Puikus vienetinis grobis ir visai nesvarbu, kad ne vintage 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 12 04, 14:15)
I vaiko kambari tai pats tas  mirksiukas.gif

Tai čia ir yra mažės pirkinys thumbup.gif Dėkoja ji už įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
Seniai berasiau, bet nei vienos nepamirsau 4u.gif Visada tiek groziu pridedat thumbup.gif MLP - nu tu tai turbut pasakoj gyveni, nes sugebi tokiu fainu dalykeliu nugriebt 4u.gif
Kukli - kai pamaciau tas lekstes, nest sirdis sustojo blush2.gif Wowwwwww kaip grazu..... siaip mano mama turi 1960 metu visa serviza cekisko porceliano su ausku ir rozytem, su keliu rusiu lekstem, puodais, bet neatiduoda nors tu ka blush2.gif
O siaip tai as susirgus krempleno manija doh.gif
vasara vaiksciojau su sita , bet kad deriniu temoj mane ten debile ir t.t. isvadino, tai sita nusprendziau parduot, bo mysliju kad man jau pagal metus gal nebepridera tokia mini
user posted image
uztat etsy kokia radau...... vel zydra kremplenine, bet jau normalaus ilgio, dabar kumscius laikau kad tik is tos Italijos ateitu doh.gif
http://www.etsy.com/...action/39157633
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 12 06, 15:07)
vasara vaiksciojau su sita , bet kad deriniu temoj mane ten debile ir t.t. isvadino, tai sita nusprendziau parduot, bo mysliju kad man jau pagal metus gal nebepridera tokia mini

Aš turbūt irgi debilė, bo man gražu - thumbup.gif stiliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Stichija,2010 12 06, 16:07]
Seniai berasiau, bet nei vienos nepamirsau 4u.gif Visada tiek groziu pridedat thumbup.gif MLP - nu tu tai turbut pasakoj gyveni, nes sugebi tokiu fainu dalykeliu nugriebt 4u.gif
Kukli - kai pamaciau tas lekstes, nest sirdis sustojo blush2.gif Wowwwwww kaip grazu..... siaip mano mama turi 1960 metu visa serviza cekisko porceliano su ausku ir rozytem, su keliu rusiu lekstem, puodais, bet neatiduoda nors tu ka blush2.gif
O siaip tai as susirgus krempleno manija doh.gif
user posted image

Fantastiškai atrodot bigsmile.gif
Atsakyti
tai jo,tikrai,stichija,maziau kreipk demesio i tas "ekspertes",nes jos tikrai nezino,ka sneka doh.gif mirksiukas.gif butum pati stilingiausia Londono gatvese,sitaip apsiredzius thumbup.gif

ir aciu aciu-na,kolkas ne pasakoj,bet noreciau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka tokio modelio sukneles is 1950
user posted image

cia daugiau 50s mados sukneles
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 12 06, 15:07)

tu pasaka wub.gif - niekam neduok tokios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 gruodžio 2010 - 14:45
Nesuosi cia siandienos pirkini - cape'a. Aisku dar laukia taisymo maratonas, t.y. trumpinimas.

user posted image

user posted image
Atsakyti

Dailus smile.gif O kokia jo spalva? kazkokia neaishkia man rodo g.gif iki kiek trumpinsi? g.gif
Atsakyti