Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Batukai wub.gif

Zmonyte, ne parduotuvej tik situs baldus radom,o internetiniam skelbime, parduotuvej tokie butu geroookai daugiau kainave smile.gif
Atsakyti
o sages-super!

na,parduotuvej,ziurint kokioj-bent Glasgow yra kalnas charity parduotuviu,kur baldai kainuoja nuo 5£.zinoma,yra baldu kur ir 200£ ir daugiau kainuoja,bet cia jau antique pardese arba tikrai geras ir islaikytas baldas-kaip nesenai rasiau,singer siuvimo masina 30£ kainavo-man dar siandien sirdi skauda,kad jai mano namuose vietos nera verysad.gif
Atsakyti

Na taip, yra ir cia kur nuo 5 svaru nusipirkti gali baldus, bet ash kalbejau konkreciai apie apvalu stala su kedem mirksiukas.gif Niekur nemaciau net uz panasia kaina,o pas mus cia charity labai daug: ir pigesniu ir brangesniu smile.gif
Atsakyti
kokia sagė wub.gif wub.gif
Ir kėdės wub.gif
man kaip tik tokių reikia,tai iš vis pavydukas dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 24 lapkričio 2010 - 18:55
Ne nu visai jau, grizti is darbo, nusikamavusi, kaip is zemio ukio bedroves, o dar cia apopleksijos priepolis su tokiais vaizdais. Tiek Gin, Tiek kuklios pirkiniai dieviski.
Uz Gin sage tai velniai zino, puse batu spintos atoduociau, o batai gi mano silpnybe :/
Atsakyti

Oho, cia jau tikrai didelis komplimentas mano sagei smile.gif Ish tiesu tai, kaip ir rashiau, labai labai ja dziaugiuosi. Kazkaip ten niekad papuosalu neziuriu, o vakar dirstelejau ir sita pamaciau, matyt specialiai manes lauke smile.gif

Tibe 4u.gif
Atsakyti
MLP, as pabledzem buvau biski biggrin.gif
Patiko remelis ar kas ten, bet kiek matau, tai vaizdas dziugina 4u.gif
---
GIN, pridek mane prie nekantriuju saraso - kibkis paranken. biggrin.gif Bet tikrai jau del tokios seges, tai ir pridusint ka galima, labai labai wub.gif , dar padeklas ir stalas su kedem labai wub.gif
---
Kukli, abi seges ir batukai puikuma bigsmile.gif
----
O as lentejus visikas - sedziu, skrudesius kemsu ir tingeti tingiu fotkint, per ateinancias 3 dienas manau imesiu gal ka ir is savu, na jei pavyks netinget. blush2.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
oj Gin neerzink rolleyes.gif
kaip mane traukia UK... pravalas.... o MB nenori mad.gif
ir ne dėl daiktų,
mano gera draugė ten, kažkaip ji liūdi, aš liūdžiu... ir aplamai man ten patinka labai, kažkaip kitaip kvėpuoji gyvenimu. reik ieškot bilietu pigiu, nusivežt šeimą kelioms dienoms, gal sugundysiu biggrin.gif

man parkeliauja suknelė wub.gif na tikiuosi tiks dydis unsure.gif pirmas pirkinys nuo vasaros doh.gif
kažkaip pastaruoju metu nieko tokio "wow" nematau, ir aišku laiko/sveikatos neturiu 2.gif
bet gal po naujų atsigausim rolleyes.gif

wow tai zazunos batai buvo - kas patiko dar iš nepagirtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 25 lapkričio 2010 - 10:54
QUOTE(zazuna @ 2010 11 24, 21:29)
O as lentejus visikas - sedziu, skrudesius kemsu ir tingeti tingiu fotkint, per ateinancias 3 dienas manau imesiu gal ka ir is savu, na jei pavyks netinget.  blush2.gif

Kaip sutarei su tinginiu šiandien? g.gif
Atsakyti
Laisve, zinok, tebetingiu dar vis user posted image
---
Na nors uzmuskit user posted image - nipomientam ar padekavojau uzu pagyrimus?! Dekavoju visoms dabar user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 25 lapkričio 2010 - 21:21

Ash sian vintage shope papirkau suknute rozeta, handmade, bet nezinau, nezinau...Nesu patenkinta ja iki galo g.gif Galvoju gal kai isisgysiu siuvimo masina tai pakoreguosiu...Arba reikia plataus dirzo sviesaus, tada gal net trumpint nereiktu smile.gif

Zmonyte, cia tikrai viskas kitaip, gal tikrai pabuvus kazkiek dienu patiktu TB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 25, 22:04)
cia tikrai viskas kitaip,

Norėtųsi to kitaip bent kokiam pusmečiui rolleyes.gif
Atsakyti